MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה תולעת על הבוקר. עכשיו צריך לנסות אותה בים
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אחלה תולעת מוטי נישאר רק ליבדוק את המישקל וניסוי בים. זה לא אמור להיות קצת קצר יותר התולעת ? ומה המרחק בין התולעת לבין לבומבט שצריך להיות ? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה תולעת על הבוקר. עכשיו צריך לנסות אותה בים
בוקר טוב מומי  "מה רוצה התולעת מחפשת חכה " 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה תולעת מוטי נישאר רק ליבדוק את המישקל וניסוי בים. זה לא אמור להיות קצת קצר יותר התולעת ? ומה המרחק בין התולעת לבין לבומבט שצריך להיות ?  בוקר טוב  אפשר לעשות קצר יותר ,אפשר ארוך כמו שנאמר צריך לנסות  לפי דעתי אין צורך בבומבט ,אבל חוט אורך של מטר יכול להיות טוב 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה אחלה  אני אראה את הסרטון עד הסוף בבית מישום מה הוא כל הזמן נתקע לי בעבודה 
|
|
|
|
אור 007
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
תן חיוך הכל לטובה :-)
|
|
יופי של רעיון נראה מעולה  צריך לנסות 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 אהבתי, מאד...! מוטי, ניסית כבר? איזה דגים אתה תופס עם תולעת ארוכה כל כך?
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 אהבתי, מאד...! מוטי, ניסית כבר? איזה דגים אתה תופס עם תולעת ארוכה כל כך? שי לא יודע מה אני תופס אבל בקרוב אני יגיד לך  עוד לא ניסיתי , אבל זה נראה טוב מקווה שזה יעבוד 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 אהבתי, מאד...! מוטי, ניסית כבר? איזה דגים אתה תופס עם תולעת ארוכה כל כך? שי לא יודע מה אני תופס אבל בקרוב אני יגיד לך  עוד לא ניסיתי , אבל זה נראה טוב מקווה שזה יעבוד  אני מחכה בכיליון עיניים, בכל מקרה אני אכין מחר איזה שתיים או שלוש כאלה לדיג הקרוב... אני חושב לעשות אותה קצרה יותר עם יותר מפרקים. עשרה ס״מ בערך עם שישה מפרקים ובנוסף למשולשת אני חושב להכניס גם קרס רגילה באמצע. אכין עם ובלי קרס אמצעית וביום שישי בבוקר אם הכל ילך כמתוכנן אנסה אותן באכזיב... אהבתי את הרעיון מאד...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
שי כבוד על היוזמה לנסות ,  זה מה שאני אוהב לעשות דברים לבד ועם יש הצלחה אז את שלי עשיתי 
|
|
|
|
orimalka
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד מוטי נראה מצוין... כמה עולה חומר כזה? דרך אגב החומר נראה עמיד לגומברים שלאחרונה מתעניינים בכל מה שאני זורק שעשוי סיליקון וגורמים לי לחור בכיס  חוץ מזה אפשר לנסות להכין מהחומר גם איזה שהוא סוג של דמוי צלופח חול כל הכבוד על היוזמה והשיתוף!
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדהים מדהים פשוט נראה נהדר.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יפה מאוד מוטי נראה מצוין... כמה עולה חומר כזה? דרך אגב החומר נראה עמיד לגומברים שלאחרונה מתעניינים בכל מה שאני זורק שעשוי סיליקון וגורמים לי לחור בכיס  חוץ מזה אפשר לנסות להכין מהחומר גם איזה שהוא סוג של דמוי צלופח חול כל הכבוד על היוזמה והשיתוף! תודה  החומר עולה 30 שקל , אבל אני מציע לעשות אותו מפימו חומר שיותר קל לעבוד איתו גם יותר זול ויש אותם בכל הצבעים המחיר הוא עד 10 שקל לחבילה ,יש אותם גם זוהרים בלילה ,וגם יש עם נצנצים ,קבלו קישור לסוגי פימו שיש : http://www.artdepot.co.il/product.asp?itemID=285
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיד, לפני שאתה מעלה לפורום אתה מסתכל מה יצא לך? אני לא מבין - עם זה אתה מתכוון לדוג?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|