בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13  (נקרא 2894 פעמים) הדפסה
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« ב- : אוקטובר 25, 2013, 20:23:21 PM »
שבוע שעבר נפגש עם דימה בכנרת לדוג קצת וללמוד הרבה על שיטות דיג ובעיקר על שיפור מרחקי ההטלה.כל השבוע חושב להגיע לכנרת וליישם את מה שלמדתי.מחליט למצוא מחליף בעבודה ליום חמישי.מחליט לקנות חכת קרפיון, כמובן מתייעץ עם הטובים ביותר דימה איתמר ומישה.קונה חכה סבירה לא יקרה, ממוצעת.מחליף חוט ברולר ומחכה ליום חמישי,כאשר כל יום האצבעות מגרדות יותר. מפרסם בפורום עם מישהו רוצה להצטרף, לצערי כולם עסוקים. אבל זה לא מונע ממני להכין את כל הציוד.הכנתי גם שני סטנדים שוכבים לחכה .וזהו, מחכה  ליום חמישי.חמישי הגיע מעמיס את האוטו מניע וטס לכנרת מגיע לצינברי החוף עמוס רוד פודים אין מקום לזרוק, לא מתייאש, נוסע לשיקמים גם שם החופים עמוסים. ממשיך לחפש פינה, איזה יופי מוצא חוף ריק חושב בליבי אולי החוף לא טוב? אולי יש הרבה שיחים במים? אולי ניתפסים הקרסים בהוצאה? לא יכול להיות שכל החופים מלאים ורק החוף הזה ריק. בכל זאת מחליט לפרוק ציוד, מכין חכות ריגים.בשעה שמונה כבר הכל מוכן הגיע רגע האמת ליישם את מה שדימה לימד אותי. עומד עם החכה מול המים ידיים ישרות מעל הראש לא גבוה מידי מסתכל על האיזור שעומד לזרוק מסתכל על החכה עוד פעם על האיזור, חכה, ככה כמה פעמים עד שמוכן וזהו זורק פנימה ולא מאמין כמה זמן המשקולת עפה באויר לפחות 80 מטר שיפור ענק. הייתי מגיע מקסימום ל40 מטר לפני שהכרתי את דימה.הייתי כל כך מרוכז עד שלא שמתי לב שהחוף בנתיים התמלא דייגים קצת התבאסתי כי ניהיה צפוף אבל מאוחר יותר מסתבר שזה יצא רק לטובה.כולם פותחים רוד פודים זמזמים מזרונים רשתות מיוחדות חכות מיוחדות רולרים מפלצתיים בייטראנרים דבל קלאץ קייקים וכל הדברים מסביב.אני בצד, קצת מבוייש מהציוד שלי חכת קרפיון אחת וחכת חוף ישנה עם סטנדים הכנה שלי.בנתיים כולם נכנסים למים עם הקייקים מתחילים לפדר, אומר לעצמי איזה יופי הרווחתי פידור. תעשו חשבון כמה פידור היה 6 רוד פודים כפול שלוש חכות על כל רוד. שני קייקים ושתי סירות גומי מפדרות חוף שלם מקצה לקצה מפודר.בינתיים שתי החכות שלי במים במרחק של 70 80 מטר עם ריג ובוייליס שאני הכנתי הבויליס שקדים. מתחיל להכין קפה, ועד לרגע זה לא האמנתי למה ששמעתי הפעמון שלי מצפצף יוצא קצת חוט הרולר מסתובב ונעצר, טוב אמרתי לעצמי בטח הקט.. לא מספיק לגמור מילה והרולר משתולל בזזזזזזזזזז והחוט יוצא איזה מזל ששמתי 300 מטר חוט חדש שקיבלתי מדימה.החוט יוצא ויוצא סוגר קצת את הקלאץ והחוט יוצא רק שתדעו שזה פעם ראשונה שהרולר שלי מסתובב ככה איזה הרגשה איזה אנדרנלין מתחיל לגלגל חוט ועוד ועוד  מרגיש התנגדויות אבל לא משהו רציני אמרתי לעצמי רק לא שפמנון, רק לא שפמנון בנתיים הדייגים באו לעזור לי כי הייתי לבד תפסו רשת וחיכו לדג וזהו הוא הגיע קרפיון מפלצתי, הראשון שלי, אחרי כלכך הרבה שנים הוא הגיע קרפיון של 7.890 לצערי לא תועד מהמצלמה שלי תועד מאחד הדייגים ששכח להעביר אליי.מקווה לפגוש אותו שבוע הבא כי הוא אמר לי שהוא כל שבוע מגיע.בהזדמנות זאת רוצה להודות לפורום ולמאמרים שרשומים בפורום שלמדתי מהם הרבה על דייג קרפיונים וכמובן לחברים שהיה להם סבלנות לענות לי על הרבה שאלות וללמד אותי
 IP: [ מחובר ]
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: Re: בעניין: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 25, 2013, 20:24:36 PM »
שבוע שעבר נפגש עם דימה בכנרת לדוג קצת וללמוד הרבה על שיטות דיג ובעיקר על שיפור מרחקי ההטלה.כל השבוע חושב להגיע לכנרת וליישם את מה שלמדתי.מחליט למצוא מחליף בעבודה ליום חמישי.מחליט לקנות חכת קרפיון, כמובן מתייעץ עם הטובים ביותר דימה איתמר ומישה.קונה חכה סבירה לא יקרה, ממוצעת.מחליף חוט ברולר ומחכה ליום חמישי,כאשר כל יום האצבעות מגרדות יותר. מפרסם בפורום עם מישהו רוצה להצטרף, לצערי כולם עסוקים. אבל זה לא מונע ממני להכין את כל הציוד.הכנתי גם שני סטנדים שוכבים לחכה .וזהו, מחכה  ליום חמישי.חמישי הגיע מעמיס את האוטו מניע וטס לכנרת מגיע לצינברי החוף עמוס רוד פודים אין מקום לזרוק, לא מתייאש, נוסע לשיקמים גם שם החופים עמוסים. ממשיך לחפש פינה, איזה יופי מוצא חוף ריק חושב בליבי אולי החוף לא טוב? אולי יש הרבה שיחים במים? אולי ניתפסים הקרסים בהוצאה? לא יכול להיות שכל החופים מלאים ורק החוף הזה ריק. בכל זאת מחליט לפרוק ציוד, מכין חכות ריגים.בשעה שמונה כבר הכל מוכן הגיע רגע האמת ליישם את מה שדימה לימד אותי. עומד עם החכה מול המים ידיים ישרות מעל הראש לא גבוה מידי מסתכל על האיזור שעומד לזרוק מסתכל על החכה עוד פעם על האיזור, חכה, ככה כמה פעמים עד שמוכן וזהו זורק פנימה ולא מאמין כמה זמן המשקולת עפה באויר לפחות 80 מטר שיפור ענק. הייתי מגיע מקסימום ל40 מטר לפני שהכרתי את דימה.הייתי כל כך מרוכז עד שלא שמתי לב שהחוף בנתיים התמלא דייגים קצת התבאסתי כי ניהיה צפוף אבל מאוחר יותר מסתבר שזה יצא רק לטובה.כולם פותחים רוד פודים זמזמים מזרונים רשתות מיוחדות חכות מיוחדות רולרים מפלצתיים בייטראנרים דבל קלאץ קייקים וכל הדברים מסביב.אני בצד, קצת מבוייש מהציוד שלי חכת קרפיון אחת וחכת חוף ישנה עם סטנדים הכנה שלי.בנתיים כולם נכנסים למים עם הקייקים מתחילים לפדר, אומר לעצמי איזה יופי הרווחתי פידור. תעשו חשבון כמה פידור היה 6 רוד פודים כפול שלוש חכות על כל רוד. שני קייקים ושתי סירות גומי מפדרות חוף שלם מקצה לקצה מפודר.בינתיים שתי החכות שלי במים במרחק של 70 80 מטר עם ריג ובוייליס שאני הכנתי הבויליס שקדים. מתחיל להכין קפה, ועד לרגע זה לא האמנתי למה ששמעתי הפעמון שלי מצפצף יוצא קצת חוט הרולר מסתובב ונעצר, טוב אמרתי לעצמי בטח הקט.. לא מספיק לגמור מילה והרולר משתולל בזזזזזזזזזז והחוט יוצא איזה מזל ששמתי 300 מטר חוט חדש שקיבלתי מדימה.החוט יוצא ויוצא סוגר קצת את הקלאץ והחוט יוצא רק שתדעו שזה פעם ראשונה שהרולר שלי מסתובב ככה איזה הרגשה איזה אנדרנלין מתחיל לגלגל חוט ועוד ועוד  מרגיש התנגדויות אבל לא משהו רציני אמרתי לעצמי רק לא שפמנון, רק לא שפמנון בנתיים הדייגים באו לעזור לי כי הייתי לבד תפסו רשת וחיכו לדג וזהו הוא הגיע קרפיון מפלצתי, הראשון שלי, אחרי כלכך הרבה שנים הוא הגיע קרפיון של 7.890 לצערי לא תועד מהמצלמה שלי תועד מאחד הדייגים ששכח להעביר אליי.מקווה לפגוש אותו שבוע הבא כי הוא אמר לי שהוא כל שבוע מגיע.בהזדמנות זאת רוצה להודות לפורום ולמאמרים שרשומים בפורום שלמדתי מהם הרבה על דייג קרפיונים וכמובן לחברים שהיה להם סבלנות לענות לי על הרבה שאלות וללמד אותי
נעים מאוד זה אני בתמונה.
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: Re: בעניין: Re: בעניין: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 25, 2013, 20:25:46 PM »
נעים מאוד זה אני בתמונה.
טושקאן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0523464056

בעניין: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 25, 2013, 20:41:26 PM »
פששששש איזה קרפיון כול הכבוד אני שמח בשבילך ועוד יותר שמח שיכולתי לעזור לך לגבי הזריקות בקרוב מאוד תוכל להגיע למרחקים מרשימים באמת רק עוד קצת תחניקה ושהוא וכמובן תתחדש על החכה החדשה (איזה קניתה בסוף) ועוד שאלה שמעניינת אותי מאוד הדג שוחרר או נשמר לאישה? קריצה
וכמובן על מה נתפס? בוייל או קפיץ?
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 25, 2013, 21:02:28 PM »
פששששש איזה קרפיון כול הכבוד אני שמח בשבילך ועוד יותר שמח שיכולתי לעזור לך לגבי הזריקות בקרוב מאוד תוכל להגיע למרחקים מרשימים באמת רק עוד קצת תחניקה ושהוא וכמובן תתחדש על החכה החדשה (איזה קניתה בסוף) ועוד שאלה שמעניינת אותי מאוד הדג שוחרר או נשמר לאישה? קריצה
הדג כמובן שוחרר הוא גדול מידי לאכילה.ובדוח מופיע שזה על בוייל
yossid

הים הוא המרגוע האמתי שלי
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דייג חוף ומז'רז'ר

בעניין: Re: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« הגיב #5 ב- : אוקטובר 26, 2013, 08:31:54 AM »
כול הכבוד על תפיסה מרשימה ביותר.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
טושקאן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0523464056

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 26, 2013, 10:08:02 AM »
הדג כמובן שוחרר הוא גדול מידי לאכילה.ובדוח מופיע שזה על בוייל
כול הכבוד על השחרור וכנראה פיספסצי שהוא נתפס על בייליס דרך אגב על איזה בויל? יענו איזה ריח?
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אוקטובר 26, 2013, 12:55:54 PM »
דימה הוא כתב - בויל שקדים שהוא הכין..

היי מוטי, כל הכבוד על התפיסה המרשימה!
לא הבנתי באיזה חוף התיישבת בסוף (?) הקרפיון נשקל שהוא 7.890 ? לפי התמונה הוא נראה הרבה פחות 
בכל מקרה סחתיין על התפיסה היפה ואם אתה בעניין של לשחרר קרפיונים אז אני ממליץ לך לקנות מזרון מיוחד בשביל הדגים, שיפצעו פחות אם גם ככה אתה משחרר אותם ( גם יותר נוח ונראה יותר טוב בתמונות  קריצה )
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 26, 2013, 12:58:03 PM »

לא הבנתי באיזה חוף התיישבת בסוף (?) הקרפיון נשקל שהוא 7.890 ? לפי התמונה הוא נראה הרבה פחות 
בכל מקרה סחתיין על התפיסה היפה ואם אתה בעניין של לשחרר קרפיונים אז אני ממליץ לך לקנות מזרון מיוחד בשביל הדגים, שיפצעו פחות אם גם ככה אתה משחרר אותם ( גם יותר נוח ונראה יותר טוב בתמונות  קריצה )
שיקמים.הזמנתי את איתמר שיצטרף אבל הוא אמר לי שהחלטתם כפר נחום
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 26, 2013, 13:03:57 PM »

אכן, שוב - הקרפיון נשקל?
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 26, 2013, 14:07:26 PM »
מברוק גדול מוטי,
על הראשון ועל השיא האישי...

ללא ספק תפיסה מרשימה ביותר מהסוג שהרבה דייגי כנרת ותיקים מפנטזים עליה...
מסתבר כי "הגעת האורחים" דווקא עשתה לך טוב...

משמח לראות איך שהתכנים בפורום ובמיוחד חברי הפורום,
עזרו לך להתמקצע ולהכנס לעניינים - ולזכות בתפיסה הזו... בירה

בהזדמנות זו נעים מאוד - הצגת הרי את עצמך בתמונה...

נותר רק לשמוע איזו חכה קנית ובכמה (תתחדש סמיילי ...),
ומסוקרן לדעת עם איזה חוט עבדת...

נ.ב.

הדוח הועלה בפורום דיג במתוקים...
אז מוטי וכלל החברים,
דוח דיג מקומו ביומן הדוחות,
לטובת כלל החברים...
לכן הועבר לכאן...
מוטי,
יודע שאתה "חדש" יחסית וזה דוח ראשון שלך, הכל בסדר
את הדוח הבא - ליומן הדוחות עם כל הנתונים קריצה
אגב - הדוח נהדר בירה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אוקטובר 26, 2013, 14:16:55 PM »
מוטי דוח מעולה ודג יפה ביותר
שמח שהמאמרים שלי ושל שאר החברים והידע שקיבלת מכולם עזר לך להביא תוצאות בסופו של דבר זאת המטרה שלנו כפורום לעזור למתחילים לצבור ניסיון ואם אנחנו גם מצליחים אז בכלל מעולה!

מקווה שבפעם הבאה יצא שניפגש  אתה בסדר
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: Re: בעניין: Re: בעניין: דוח כנרת יום חמישי 27/10/13
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 26, 2013, 14:33:01 PM »

אכן, שוב - הקרפיון נשקל?
אם תקרא את הדוח תראה שכן.
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

« הגיב #13 ב- : אוקטובר 26, 2013, 14:58:53 PM »
יופי של קרפיון  אתה בסדר

בהצלחה בבאות
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : אוקטובר 26, 2013, 22:00:42 PM »
מברוק גדול מוטי,
על הראשון ועל השיא האישי...

ללא ספק תפיסה מרשימה ביותר מהסוג שהרבה דייגי כנרת ותיקים מפנטזים עליה...
מסתבר כי "הגעת האורחים" דווקא עשתה לך טוב...

משמח לראות איך שהתכנים בפורום ובמיוחד חברי הפורום,
עזרו לך להתמקצע ולהכנס לעניינים - ולזכות בתפיסה הזו... בירה

בהזדמנות זו נעים מאוד - הצגת הרי את עצמך בתמונה...

נותר רק לשמוע איזו חכה קנית ובכמה (תתחדש סמיילי ...),
ומסוקרן לדעת עם איזה חוט עבדת...

נ.ב.

הדוח הועלה בפורום דיג במתוקים...
אז מוטי וכלל החברים,
דוח דיג מקומו ביומן הדוחות,
לטובת כלל החברים...
לכן הועבר לכאן...
מוטי,
יודע שאתה "חדש" יחסית וזה דוח ראשון שלך, הכל בסדר
את הדוח הבא - ליומן הדוחות עם כל הנתונים קריצה
אגב - הדוח נהדר בירה
הציוד שהשתמשתי.חכה של awa shima 3.9 /3.5lb חוט  שדימה הביא לי במפגש האחרון לא זוכר איזה קרס לקרפיון מס 4 של מוסטד ריג חוט בד 0.40 לפי המלצה של גיא אני חייב לציין שאת הריג הכנתי בהמלצה של תמיר לפני הריג עצמו קשור קפיץ ללא קרסים מלא פידור
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!