פתחתי את הנושא הזה בדייג החופי אבל הוא מתייחס לכל הסגנונות.. אחרי שאתם חוזרים מיציאה הציוד מתלכלך, למי שדג על החוף אז זה חול מלא בכמויות על החכה על הרולר על המזוודה, כאשר אני חוזר מהדיג אני שותף את הכלים אבל עדייך זה מסובך.. הייתי רוצה לשמוע איך אתם מנקים את הציוד ? ואולי פעם הבאה תהיה יותר קלה דייג נעים
אני חושב שצריך להביא רולרים מרוסיה ולא מיפן. כי קלצניקוב אף פעם לא נתקע !
ממתי אתה משחק עם נשקים יגאל?!
בכל אופן העלית דבר מעניין... לא מבין איך זה שלא מייצרים ברוסיה ציוד דיג... פוטנציאל ענק ולא ממומש...
לגבי נושא הדיון, השיטה שלי היא שטיפה עם צינור מים - זרם מפוזר ולא חזק, של המקלות והמכונות, לאחרונה מעמיד הכל באמבטיה כ"חבילה" מיד עם החזרה מהים - ושוטף עם הצינור של ה"טוש"...
בדרך כלל לא מנקה את הציוד, עצלן מידי, לעיתים רחוקות כשאין לי מה לעשות ואני מתגעגע לכנרת אני מסדר את הציוד מכין ריגים ושוטף את המקלות והרולרים במי ברז, מנגב היטב ואז נותן להם להתייבש..
אני חושב שצריך להביא רולרים מרוסיה ולא מיפן. כי קלצניקוב אף פעם לא נתקע !
ממתי אתה משחק עם נשקים יגאל?!
בכל אופן העלית דבר מעניין... לא מבין איך זה שלא מייצרים ברוסיה ציוד דיג... פוטנציאל ענק ולא ממומש...
רפי תתפלא
ולנושא שלנו: הם מייצרים ציוד ! אבל כדי לדוג עם בוס באורך 5 מטר צריך כושר וסיבולת של מרים משקולות. מי שגנב לי את הבוס תוצרת רוסיה מהרכב והשתמש בו בטח כבר יש לו סעיף גב.