יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
הם כבר פה
« ב- : אוקטובר 17, 2013, 02:24:13 AM » |
|
הסנוניות הראשונות כבר הגיעו למרכז { יפו }ונתפסו כבר מספר פריטים ב3 שעות אומנם לא גדולים אבל מה זה משנה כמה טוב שבאתם כמה טוב לראות אותכם שוב מנחשים?
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
קלאמרי ? סבידה ? 
|
|
|
|
orimalka
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פלמידות??
|
|
|
|
|
גפ הפלמידות וגם הברקודות פוקדות את המרכז, אולם כרגע הפלמידות רק נראו במרחק רב מהחוף מצידי 
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים את שוקי מענינים רק שני דברים אינטיאסים והאוכל שלהם קלמארי הפעם הוא מדבר על הקלמארי 
|
|
|
|
|
דרך אגב נתפסו אינטיאסים שם בתקופה האחרונה...
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הסבידות כבר במרכז 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
באשדוד במים החמים נצפו שני אינטיאסים מפרקים לבורים את הצורה,עושים מהם סלט,הפריטים היו בגודל 2קילו בערך, זה החלום שלי לנקום את נקמת הבורים בז׳ירז׳ור  שוקי בהצלחה רבה העונה,מקווה שתתפוס הרבה העונה. לפי רמת הדריכות  שניכרת ממך אני גם בטוח שתצליח.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
באשדוד במים החמים נצפו שני אינטיאסים מפרקים לבורים את הצורה,עושים מהם סלט,הפריטים היו בגודל 2קילו בערך, זה החלום שלי לנקום את נקמת הבורים בז׳ירז׳ור  שוקי בהצלחה רבה העונה,מקווה שתתפוס הרבה העונה. לפי רמת הדריכות  שניכרת ממך אני גם בטוח שתצליח. תודה רבה יש רצון ויש גם דרך הכל מוכן למסיבה מי שאוהב את מה שהוא עושה גם יצליח בזה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 17, 2013, 14:42:50 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יודע אם כבר יש אותן בצפון אבל דבר אחד בטוח. יש את מי שאוהב לאכול אותן... ואני לא מדבר על אינטיאסים...  גיחת בזק הבוקר להאכיל אבונפחות באנדרטה באכזיב. ים מדהים מלמעלה אבל מזוויע מלמטה... 8 קלמארים בשעתיים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הקלמארי כבר נמצאים בחופי הצפון, בהחלט נמצאים... יש להניח כי הם נמצאים כבר בכל החופים... האינטיאסים אף הם הגיעו אל החופים - ויש לנו דוח ראשון לעונה ביומן הדוחות (של מרקו77) בהצלחה לכל דייגי האינטיאס מהחוף... 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הגיעו לחופי הדרום (אשדוד) וכבר נתפסו בקרוב הפרק הראשון של דייגי האנטיאסים
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צביקה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כולם אומרים שהם פה אבל אין תפיסות אצלי 
|
נו יהיה חריימה בשישי?
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כולם אומרים שהם פה אבל אין תפיסות אצלי  למי שלא הבין עד עכשיו התכוונתי לסבידות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צביקה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כולם אומרים שהם פה אבל אין תפיסות אצלי  למי שלא הבין עד עכשיו התכוונתי לסבידות הבנתי אותך, הלוואי שכולם היו כבר תופסים אינטיאסים 
|
נו יהיה חריימה בשישי?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|