להלן המצרכים:
דג ים איכותי עדיף טרי באם אין גם נסיכת הנילוס הולך .
3 גמבות
3עגבניות
2 חבילות רסק עגבניות
2 ראשי שום מקולפים
פלפל חריף 1
צרור קוסברה
פפריקה חריפה כורכום מלח
ויאללה לעבודה :
חולטים במים את העגבניות לאחר מכן מקלפים וחותכים קטן
חותכים גם את הגמבות מרתיחים מעט שמן זית וזורקים לאש
מוסיפים את העגבניות ואת שיני השום שלמות ללא חיתוך כלל
מוסיפים את הפלפל החריף רצוי לרוקן את הגרעינים ולקצוץ
שהירקות מתרככים מוסיפים את התבלינים ואת הרסק לבישול קצר נוסף
את הדג אחרי שחתכתם איך שבא לכם אני מפלט מפזרים בסיר שיתבשל ויספוג את כל הטעמים.
אחרי שהכל מוכן מוסיפים בנדיבות רבה קוסברה עירבוב עדין ובתאבון .
מומלץ עם חלה טריה