| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 10/10/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:00 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 1 | |
הדו"ח:
שלום לכולם,
כבר בתחילת השבוע מקבל טלפון ממוטי שמגרד לו לצאת יום חמישי לדייג, מתאים לי גם אז קובעים יציאה. במהלך שיחה עם גיא יותר מאוחר בשבוע (גיאצ'וק) מבין שגם הוא מתכנן לצאת לאזור אכזיב עם צור ועוד חברים.
סוף סוף מגיע יום חמישי, צור וגיא יוצאים לאזור לפנינו לנסות את המזל שלהם בקלמרי, אנחנו מקבלים דיווח אחרי שעה שגיא הוציא רק אחד והם עברו לחופי. אז אני ומוטי מוותרים על הקלמרי וניגשים ישר לחופי.
מגעים לנקודה, אומרים שלום לכולם
שכבר עם החכות במים, מתארגנים מתחילים לדוג. אני פותח את התיק ומגלה ששכחתי את הקופסא של הריגים.
טוב...פתחתי מפעל ריגים, ריג ים תיכוני וריג עם וויר לפיתיון חי לחכות חוף. לחכה הקטנה לתפוס פיתיון חי עשיתי סביקי קטן רק שתי קרסים. גיא מוציא כמה סרגוסים עם תולעי גינה ותופר אותם, בינתיים אין שום סימן של דגים. צור גם מנסה את מזלו עם סרגוס וחוזר רק הראש
.בסביבות שתיים צור וגיא מתקפלים, אני ומוטי ממשיכים את מזלנו עד הבוקר. מנסים הכל מפילה בורי, שרימפס, סבידה וקלאמרי.
על החכה הקטנה השמשתי בקרסים מס 12, היו המון אכילות אבל לא נתפס כלום לכן עברתי לקרסים מס 6.
החכה הקטנה לא מפסיק לזוז, פיתאום הוא מקבל כיפוף נחמד אני מתחיל לגלגל ומתחיל להבין שזה לא סרגוס קטן. הטרכון נותן פייט כמו שהוא יודע ויוצא החוצה
.בסביבות 6:00 (אני חושב) אשר מגיע להצטרף ומפנק עם וופלים. מנסים את מזלנו עד 8:00, קצת זרזור בבוקר אבל כלום.
היה כיף כמו תמיד, רק הפעם עם המון חברים שעושה את החוויה עוד יותר נחמד
.
שבוא טוב חברים

אחלה דוח