שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
חברים כול מי שלא ראה את התחזית יום שישי נכון לעכשיו יהיה גשם וברקים מי שמגיע להתלבש באיתאם למזג האויר
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מפגש קרפיונים.מפגש בין ותיקים ומנוסים לחדשים וחסרי ניסיון נשמע טוב לתשומת לב הנהלת הפורום להרצת המפגש
הבהרה קטנה, הנהלת הפורום שמחה לראות את המפגשים האלו שנוצרים ומעודדת אותם אבל אין לה כהנהלה חלק בהם . מפגשי פורום שמאורגנים על ידי הנהלת הפורום מתוקשרים בפורום בצורה מסודרת. מפגשי חברים מאורגנים על ידי החברים בלבד והינם באחריות החברים בלבד, על כול המשתמע. תהנו ובהצלחה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מפגש קרפיונים.מפגש בין ותיקים ומנוסים לחדשים וחסרי ניסיון נשמע טוב לתשומת לב הנהלת הפורום להרצת המפגש
הבהרה קטנה, הנהלת הפורום שמחה לראות את המפגשים האלו שנוצרים ומעודדת אותם אבל אין לה כהנהלה חלק בהם . מפגשי פורום שמאורגנים על ידי הנהלת הפורום מתוקשרים בפורום בצורה מסודרת. מפגשי חברים מאורגנים על ידי החברים בלבד והינם באחריות החברים בלבד, על כול המשתמע. תהנו ובהצלחה  גאיצ'וק אולי תבוא אלינו להגיד שלום? וכמובן תשתה איתנו איזה בירה או 100 גרם
|
|
|
|
|
טושקאן בוקר טוב.מה התכנון?איזה יום איזה חוף.אני הבנתי ממישה שהוא לא יכול להיפגש
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
בוקר טוב מוטי. הבנו נכון מישה לא יוכל להצטרף אלינו. בתכנון שלי יום חמישי בסביבות 12 בערב להגיע לחוף שיקמים ועד יום שבת להיות שם. יש נקודה גדולה שבקשתי מחבר שיבדוק בדיוק כמה רוד פודים יהיה אפשר להעמיד שם והוא אמר ש10 רוד פודים יהיה אפשר להעמיד אז לא יהיה בעיה של מקום הנקודה מאוד עמוקה בסביבות 10 מטר 100 מטר מהחוף נקודה מדויקת אני יתן ביום חמישי לגבי אוכל ושתיה קרה/חריפה כול אחד לפי השיקולים שלו לגבי אנשים נהיה כ8 איש אם כולם יגיעו (יש לי תלמידים גם מחוץ לפורום שהולכים להיות גם כן חברי פורום) לגבי דייג פידור פתיונות וציוד הם כן כול אחד מביא לפי דעתו כמה שצריך. אם יש עוד שאלות אני יענה בכיף. וחברים הצלחתי לארגן לכם פינוק קטן ממועדון הדייג ורק בשבילכם כול מי שיגיע יקבל 1 קילו של פידור חברת TOP MIX + חוט ניילון לדייג קרפיונים 300 מטר כמו שכבר נאמר רק בשבילכם מחנות מועדון הדייג גנדי
|
|
|
|
|
סחטיין על הפינוקים.רק תרשום את הטלפון שבמידה ונצטרך ניהיה בקשר
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
סחטיין על הפינוקים.רק תרשום את הטלפון שבמידה ונצטרך ניהיה בקשר
0523464056
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
סחטיין על הפינוקים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הבהרה קטנה, הנהלת הפורום שמחה לראות את המפגשים האלו שנוצרים ומעודדת אותם אבל אין לה כהנהלה חלק בהם . מפגשי פורום שמאורגנים על ידי הנהלת הפורום מתוקשרים בפורום בצורה מסודרת. מפגשי חברים מאורגנים על ידי החברים בלבד והינם באחריות החברים בלבד, על כול המשתמע. תהנו ובהצלחה  גאיצ'וק אולי תבוא אלינו להגיד שלום? וכמובן תשתה איתנו איזה בירה או 100 גרם כרגע מתוכננת לי הפקה משפחתית אבל אם היא לא תצא לפועל בהחלט נבדוק את האפשרות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב מוטי. הבנו נכון מישה לא יוכל להצטרף אלינו. בתכנון שלי יום חמישי בסביבות 12 בערב להגיע לחוף שיקמים ועד יום שבת להיות שם. יש נקודה גדולה שבקשתי מחבר שיבדוק בדיוק כמה רוד פודים יהיה אפשר להעמיד שם והוא אמר ש10 רוד פודים יהיה אפשר להעמיד אז לא יהיה בעיה של מקום הנקודה מאוד עמוקה בסביבות 10 מטר 100 מטר מהחוף נקודה מדויקת אני יתן ביום חמישי לגבי אוכל ושתיה קרה/חריפה כול אחד לפי השיקולים שלו לגבי אנשים נהיה כ8 איש אם כולם יגיעו (יש לי תלמידים גם מחוץ לפורום שהולכים להיות גם כן חברי פורום) לגבי דייג פידור פתיונות וציוד הם כן כול אחד מביא לפי דעתו כמה שצריך. אם יש עוד שאלות אני יענה בכיף. וחברים הצלחתי לארגן לכם פינוק קטן ממועדון הדייג ורק בשבילכם כול מי שיגיע יקבל 1 קילו של פידור חברת TOP MIX + חוט ניילון לדייג קרפיונים 300 מטר כמו שכבר נאמר רק בשבילכם מחנות מועדון הדייג גנדי אני יגיע לבקר 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
טוב כנראה שאני נתקעתי בלי דרך להגיע מהמרכז לדייג כי אנדריי לא יכול להגיע בסוף מה שמשאיר אותי גם בלי ציוד.
אז רק במידה וניקו וארקדי יחליטו לצאת אנחנו ניפגש אם לא אז פעם אחרת לצערי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טוב כנראה שאני נתקעתי בלי דרך להגיע מהמרכז לדייג כי אנדריי לא יכול להגיע בסוף מה שמשאיר אותי גם בלי ציוד.
כורדי כל פעם אותו סיפור איתך קבל רעיון קטן במקום להגיד כל פעם שאתה מגיע ובדקה ה90 אתה מבטל ויוצא פארש על תגיד כלום ובסוף תפתיע ותגיע ואז סוף סוף תצא גדול
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כורדי כל פעם אותו סיפור איתך קבל רעיון קטן במקום להגיד כל פעם שאתה מגיע ובדקה ה90 אתה מבטל ויוצא פארש על תגיד כלום ובסוף תפתיע ותגיע ואז סוף סוף תצא גדול תגיד אתה דפוק? כבר משבוע שעבר אני מדבר עם אנדריי מה לעשות שנפל לו איזה תיקון בבית! מי ישמע אנשים מחכים לי תאמין לי ידוגו גם בלעדיי ואם אני יגיע מה טוב תצא קטן ?.....איזה שטויות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כורדי כל פעם אותו סיפור איתך קבל רעיון קטן במקום להגיד כל פעם שאתה מגיע ובדקה ה90 אתה מבטל ויוצא פארש על תגיד כלום ובסוף תפתיע ותגיע ואז סוף סוף תצא גדול תגיד אתה דפוק? כבר משבוע שעבר אני מדבר עם אנדריי מה לעשות שנפל לו איזה תיקון בבית! מי ישמע אנשים מחכים לי תאמין לי ידוגו גם בלעדיי ואם אני יגיע מה טוב תצא קטן ?.....איזה שטויות הקטע הוא שאתה כבר מספר פעמים זורק לאוויר שאתה מגיע ובדקה ה90 מבטל אתה יודע שיש לך מגבלה של רכב וכבר מספר פעמים יצא לך אפילו להגיע אבל לא דאגת שיהיה לך איך לחזור אז לפני שאתה מחליט להגיע תדאג קודם להסעה ולשאלתך כן אנשים מחכים לראות את הפרצוף המכוער שלך אומנם ברחת למרכז אבל החברים שלך נשארו חברים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|