סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
.. תחשבו על זה. לשלוח קלאמרי של קילו או בורי של 40 ס"מ למרחק של 50 מטר ללא בלונים או שחיה...  ואז מה יעשה זיו?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
.. תחשבו על זה. לשלוח קלאמרי של קילו או בורי של 40 ס"מ למרחק של 50 מטר ללא בלונים או שחיה...  ואז מה יעשה זיו? תמיד חסר לנו פיתיון... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אני חושב שהבנתי אבל.. בנוגע לשיטת האומגה, אם יש לי כבל פלדה שכבר אליו מחובר סביבל בקצב אחד ובקצה השני קרס.. איך אני משחיל את זה לחוט ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני חושב שהבנתי אבל.. בנוגע לשיטת האומגה, אם יש לי כבל פלדה שכבר אליו מחובר סביבל בקצב אחד ובקצה השני קרס.. איך אני משחיל את זה לחוט ?
עם סיכה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עם סיכה... כן, זה ברור אבל יש סיכה שהיא דו צדדית ? 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עם סיכה... כן, זה ברור אבל יש סיכה שהיא דו צדדית ?  רוב הסיכות עם שני צדדים נפתחים או עם פתח אחד לחלל משותף. תריץ חיפוש על "fishing snap links" או "duo lock snap" בגוגל תמונות.
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אוקי תודה, ואיך סיכת ביטחון (זאת של הבגדים) תיהיה בעניין ? כי יש לי סביבל דיי גדול בכבל פלדה ..
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אוקי תודה, ואיך סיכת ביטחון (זאת של הבגדים) תיהיה בעניין ? כי יש לי סביבל דיי גדול בכבל פלדה ..
סיכת ביטחון  לא נראה לי שתעמוד בלחץ אבל צלמתי לך כמה סוגים של סיכות שיכולות לעשות את העבודה נאמנה 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בכיף  הסיכה התחתונה בתמונה של אביחי היא הסיכה שחשבתי עליה כשכתבתי לך לגבי הסיכות השונות סיכה חזקה ומגיעה בגדלים שונים. מצויינת לחיבור הסוויבל של הריג לחוט הראשי 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כן, הסתכלתי עליה באינטרנט... דרך אגב הלכתי היום לחנות דייג אז על הדרך הסתכלתי על סיכת וניסיתי לחפש אחת כזו לא מצאתי (לא היה לי זמן לשאול את המוכר כי הייתי לחוץ בזמן) ואז ראיתי את הסיכות האמצעיות שאביחי פרסם והם נורא יקרות, חבילה של 6-8 (לפי העין) עולה 26 שקל 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כן, הסתכלתי עליה באינטרנט... דרך אגב הלכתי היום לחנות דייג אז על הדרך הסתכלתי על סיכת וניסיתי לחפש אחת כזו לא מצאתי (לא היה לי זמן לשאול את המוכר כי הייתי לחוץ בזמן) ואז ראיתי את הסיכות האמצעיות שאביחי פרסם והם נורא יקרות, חבילה של 6-8 (לפי העין) עולה 26 שקל  את הדגם הזה של סיכות כמו שהמלצתי לך יש גם למוסטד וגם לרוסקו ושתיהן הוכיחו את עצמן . קשה לי להאמין שיש חנות בארץ שאין לה את הסיכה הזו מאחת החברות... 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כן, הסתכלתי עליה באינטרנט... דרך אגב הלכתי היום לחנות דייג אז על הדרך הסתכלתי על סיכת וניסיתי לחפש אחת כזו לא מצאתי (לא היה לי זמן לשאול את המוכר כי הייתי לחוץ בזמן) ואז ראיתי את הסיכות האמצעיות שאביחי פרסם והם נורא יקרות, חבילה של 6-8 (לפי העין) עולה 26 שקל  את הדגם הזה של סיכות כמו שהמלצתי לך יש גם למוסטד וגם לרוסקו ושתיהן הוכיחו את עצמן . קשה לי להאמין שיש חנות בארץ שאין לה את הסיכה הזו מאחת החברות...  אני בטוח שיש לו אבל לא מצאתי  אני בטוח שאם אשאל את המוכר הוא יימצא לי את הדגם בתוך 2 שניות 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
כן, הסתכלתי עליה באינטרנט... דרך אגב הלכתי היום לחנות דייג אז על הדרך הסתכלתי על סיכת וניסיתי לחפש אחת כזו לא מצאתי (לא היה לי זמן לשאול את המוכר כי הייתי לחוץ בזמן) ואז ראיתי את הסיכות האמצעיות שאביחי פרסם והם נורא יקרות, חבילה של 6-8 (לפי העין) עולה 26 שקל  את הדגם הזה של סיכות כמו שהמלצתי לך יש גם למוסטד וגם לרוסקו ושתיהן הוכיחו את עצמן . קשה לי להאמין שיש חנות בארץ שאין לה את הסיכה הזו מאחת החברות...  אני בטוח שיש לו אבל לא מצאתי  אני בטוח שאם אשאל את המוכר הוא יימצא לי את הדגם בתוך 2 שניות  גל חמוד חג שמח  אם ממש דחוף לך תקפוץ אלי אני אתן לך כמה סיכות אני גר די קרוב אליך (רחובות) לסיכות המצוינות האילו יש גם חיקוים סינים מעצבנים שים לב כאשר אתה רוכש סיכה בקצה האחורי שלה צריך להיות מרווח אפסי בין הרגליים וזאת על מנת להקנות חוזק לסגירה \פתיחה שנובע מהלחץ שנוצר כששני "הרגליים " נוגעות אחת בשנייה בפעולת הפתיחה \ סגירה
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|