בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  דו"ח מבקר המדינה לשנת 2010 - ניהול ענף הדיג בישראל
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דו"ח מבקר המדינה לשנת 2010 - ניהול ענף הדיג בישראל  (נקרא 21151 פעמים) הדפסה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

רפי,
הבעיה עם אגף הדיג כחלק מהמשוואה היא שהיום הם לא חוד החנית אלא הפיצו"ח שקיבל את תחום האכיפה.
אין לי מושג מה קורה איתם ומה הם עושים וגם לא מצאתי תיעוד או נתונים שיכולים לשפוך אור על הנושא ומאז שנפגשתי עם האחראי על הפיצו"ח במחוז הצפון לקראת תחרות הז'ירז'ור האחרונה שהתקיימה בכנרת, לא שמעתי כלום...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אכן עצוב לקרוא כי מי שאמון לשמור על "השמנת"הינו "החתול השמן" שמלקק ממנה עד תום.

הדברים כפי שמובאים בדוח מבקר המדינה גובליים לעניות דעתי המקצועית בעברות פליליות , כי מי שפועל בניגוד לחוק (עניין תקצוב הרשתות ) הרי שהוא עבריין לכל דבר ועניין.

כמי שמכיר את נושא הביקורת הציבורית והפנימית (עוסק בכך ביום יום)- שווה לדעתי לפנות לאנשי מבקר המדינה וללחוץ על עריכת ביקורת מעקב - זוהי ביקורת בו המבקר בודק האם המלצותיו וההחלטות שהתקבלו בוועדה לביקורת המדינה (אם בכלל היה דיון בדוח), אכן יושמו או שהתחיל טיפול במחדלים עליהם הצביע מבקר המדינה.

אישית אני מתכוון לבדוק למול גורמי ביקורת המדינה איתם אני בקשר , האם היה דיון בוועדת הכנסת לעינייני ביוקרת המדינה , בנושא אגף הדייג, ומה ההחלטות שהתקבלו.
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2014, 14:44:34 PM על ידי Shahar Cohen
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for