פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   בוייליס הכנה ביתית |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בוייליס הכנה ביתית (נקרא 2449 פעמים) |
הדפסה |
|
|
   בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
הודעות: 10102
|
|
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  שיהיה בהצלחה 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
הודעות: 3386
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  שיהיה בהצלחה  מוטי אתה רוצה גם עם ציפוי קוקוס?
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
הודעות: 10102
|
|
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  שיהיה בהצלחה  מוטי אתה רוצה גם עם ציפוי קוקוס? יוסי להגיד לך את האמת כןןןןןןןןןןןןןןן חבל שאני לא דג 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
באיזה חוף אתה נמצא? ומה המרכיבים של הבוילים? אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש 
|
-------------------------------
|
|
|
|
באיזה חוף אתה נמצא? ומה המרכיבים של הבוילים? אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש  אני מסיים לעבוד ב24:00 בטח בסביבות אחד אני בכנרת מרכיבים: תירס גרוס עמילן תפו"א סולת מלא סוכר חום,סוכר וניל, ביצים.ועוד מרכיב סודי אחד שאם זה יעבוד אני יספר לך Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  שיהיה בהצלחה  בכיף מוטי תראה את זה מוכן גם עם ציפוי קוקוס עם תרצה Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?...  הקרפיון ידוע כאוכל כל בעיקר אצות ונמשך לריחות מתוקים אז למה לא לפנק אותו.יש אדום יש צהוב יש וניל ,בננה,שוקולד אז שיהיה גם ירוק ובטעם וריח שקדים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
באיזה חוף אתה נמצא? ומה המרכיבים של הבוילים? אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש  תן את המספר טלפון כשאני יגיע נתקשר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?...  הקרפיון ידוע כאוכל כל בעיקר אצות ונמשך לריחות מתוקים אז למה לא לפנק אותו.יש אדום יש צהוב יש וניל ,בננה,שוקולד אז שיהיה גם ירוק ובטעם וריח שקדים Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 כול האמור ידוע ויש עליו הסכמה אבל מה שמעניין אותי זה איך אתה מכין אותם? מה המרכיבים, יחסי כמויות, אופן ההכנה, בישול, חיי מדף, הצלחות וכולי...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 1819
|
|
התבלבלתי לגמרי עם כל המוטים שפה MOTI-M -MOTI-G שיגעתם את הפורום  הבוייליס נראים ממש טוב גם בגודל סביר ומפתה  גם אני אשמח לקבל פרטים על עצם ההכנה ... 
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
 |
|
|
   בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 הכנת בוייליס ביתי מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות.
|
|
|
|
|
 |
|
|
   בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 הכנת בוייליס ביתי מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות. תמונות של ההכנה אני יצרף בהמשך
|
|
|
|
|
 |
|
|
   בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 הכנת בוייליס ביתי מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות. תמונות של ההכנה אני יצרף בהמשך    זאת מכונה כמו שלי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|
|
|