|
מחר ב 00:30 יוצא לכנרת לדחיג לילי מי שרוצה להצטרף 0522706656
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחר ב 00:30 יוצא לכנרת לדחיג לילי מי שרוצה להצטרף 0522706656
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
תודה על ההזמנה  נשמח לקבל עדכון לאחר היציאה לגבי מה היה, לכאן או לכאן  בהצלחה 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
בהצלחה 
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחכים לדו"ח 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מוטי אם אפשר לשאול מאיפה אתה?
|
|
|
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  מה זה "שכנים"  היית יכול ממש להריח כשהוא היה עושה על האש... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב מבחינתו כול הצפוניים שכנים...  גם אם נוסעים 30-35 דקות לבקר אצל השכן... 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב מבחינתו כול הצפוניים שכנים...  גם אם נוסעים 30-35 דקות לבקר אצל השכן...  כן שכנים 30 דקות זה כלום אני גרתי בכרכום
|
|
|
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב מבחינתו כול הצפוניים שכנים...  גם אם נוסעים 30-35 דקות לבקר אצל השכן...  כן שכנים 30 דקות זה כלום אני גרתי בכרכום אני מקווה שתזמין אותי לדוג איתך מתישהו. כי רפרטואר עשיר כמו שלך במים מתוקים עדיין לא נתקלתי אשמח ללמוד דבר או שתיים מבעל ניסיון כמוך
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב מבחינתו כול הצפוניים שכנים...  גם אם נוסעים 30-35 דקות לבקר אצל השכן...  כן שכנים 30 דקות זה כלום אני גרתי בכרכום אני מקווה שתזמין אותי לדוג איתך מתישהו. כי רפרטואר עשיר כמו שלך במים מתוקים עדיין לא נתקלתי אשמח ללמוד דבר או שתיים מבעל ניסיון כמוך בכייף אני סופ"ש הזה מגיע לצפון ומאוד רוצה ללכת לדוג אם אתה מעוניין צור איתי קשר ונארגן משהו 0549253676
|
|
|
|
|
מהצפון מושב טפחות 15 דקות מהכנרת אה פעם היינו שכנים  איתמר איפה גרת שזה כזה קרוב מבחינתו כול הצפוניים שכנים...  גם אם נוסעים 30-35 דקות לבקר אצל השכן...  כן שכנים 30 דקות זה כלום אני גרתי בכרכום אני מקווה שתזמין אותי לדוג איתך מתישהו. כי רפרטואר עשיר כמו שלך במים מתוקים עדיין לא נתקלתי אשמח ללמוד דבר או שתיים מבעל ניסיון כמוך בכייף אני סופ"ש הזה מגיע לצפון ומאוד רוצה ללכת לדוג אם אתה מעוניין צור איתי קשר ונארגן משהו 0549253676 בוקר טוב איך היה הסופ"ש בכנרת פנק אותנו עם דוח עצבני
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|