אתמול..יום רביעי...פנוי לי,לא עובד איין צרות על הראש איין דאגות כל החברה מדברים על המסיבה בערב ורק אני חושב אייך אני חותך להם ולחברה ויורד לדוג!

כולם מתקשרים נו מה מה ניסגר בערב...אני זורם משחק אותה ראש קטן שאיין לי כסף מצב לחוץ...השותף שלי לדייג פתאום מפתיע בסביבות 8 בערב ככה "אחי רבתי עם החברה ובא לי לדוג רצח"...חבר אמתי מה אני יגיד לו לא?
מקבל קצת קללות על ההברזה מהחברים אבל מה לעשות הים יותר חשוב...דופק מקלחת השעה כבר סביבות 10 מגיעים לים סביבות 11 פותחים חכות רואים עוד כל מיני זרוקים להם שם עם בוסים על הטיילת דגים את הסרגוסים ואני נזכר "אךך אייך פעם גם אני הייתי מתלהב מסרגוס 100 גרם".
טוב...מארגנים את הציוד,על הפרק עומד בורי בגודל 20 ס"מ וכבל פלדה עם 2 משולשות יפות ככה.....תדמיינו לבד.
(אגב לפני יומים אותו סיפור פעמיים דפק ,לקח את כל הגוף השאיר רק את הראש ולא ניתפס) אמרתי המניוק הקטן פתח איתי חשבון.
מחכים מחכים וכלום לא קורה....שעה 1 וחצי מחלטי לנסות משהו קצת אחר עם הרוחות החזקות שהיו...מגלגל חזרה ואזזזזזזזזז....לא קורה כלום חחח.
מנפח 2 בלונים שקניתי בחנות למתנות פה בקניון קושר למעלה....בערך מטר אחרי נימצא בורי חתיך על קבל פלדה.......נותן זריקה עצבנית והרוח כבר עושה את העבודה.....כעבור משהו כמו 10 דקות ו-180 מטר בחוץ קולט בלאגן מרחוק ליד הבלון פיתאוםם בום מתפוצץ בלון אחד והבלון השני נעלם במים....מהדק את החוט מגלגל מעט מרגיש כבר אבל לא משהו מיוחד...פתאום נגיחה עצבנית מכיוון העומק אני מתחיל לעבוד ורץ על הריף וצועק לחבר....תביא רשת יש משהו גדול.....לסיכום חברה אני מגיע לסלעים עם גומבר בסביבות ה-3 קילו משהו יפה רצח מבסוט עד הגג ,אחריזה כבר לא היה כלום....דופק כמה תמונות ואומר אני את שלי קבלתי תודה רבה.
תודה ענקית לשותף שלי שחר מ"ס 1