פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   גאיצ'וק - אזהרה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: גאיצ'וק - אזהרה (נקרא 1608 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הם אוהבים בויל בננה! הייתי בשבוע שעבר בכינרת לפתוח את עונת הקרפיונים, אך מרב התרגשות שכחתי לקבע איתם.  אז הם לא באו, מי שכן בא זה האדון המשופם שחמד פתיון שלא היה מיועד עבורו. עד הצילום היה שקט ובדיוק אז התחיל להתפתל בדרכו למים. בהצלחה לכולם בדרבי.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן זה ידוע שהם אוהבים בננה באים הרבה על בוילים בננה וגם על תירסים וטייגר נאטס בדיפ בננה הם נתפסים.. לי שנה שעברה לצערי נתפסו כמה וכמה על בויל בננה... הפסקתי להשתמש בו  אתה מגיע לדרבי? 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אני משתמש בפידור "לייט"- נקניקי פי.וי.אי. ובוילים קשורים בחוט פי.וי.אי. בריג עם קפיץ, ה"מלוי" משמש פידר. לצערי לא מגיע למפגש-התחיבויות קודמות 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אני משתמש בפידור "לייט"- נקניקי פי.וי.אי. ובוילים קשורים בחוט פי.וי.אי. בריג עם קפיץ, ה"מלוי" משמש פידר. לצערי לא מגיע למפגש-התחיבויות קודמות  על המפגש סלחנו על דוח ממש לא 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אני משתמש בפידור "לייט"- נקניקי פי.וי.אי. ובוילים קשורים בחוט פי.וי.אי. בריג עם קפיץ, ה"מלוי" משמש פידר. לצערי לא מגיע למפגש-התחיבויות קודמות  על המפגש סלחנו על דוח ממש לא  מאמון, אני לא "סולח"  לך שלא ראיתי דוחות שלך של זרזור ביניות השנה, שכל נהניתי מהם בשנים עברו. מה קרה השנה?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אם אני יגיע למפגש בסוף ימצא טרמפ אז אני יכול להביא לך תבוילים בננה אתה מוזמן לנסות  אני לא חושב שאני ידוג במפגש, אני יבוא לראות את החברים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אני משתמש בפידור "לייט"- נקניקי פי.וי.אי. ובוילים קשורים בחוט פי.וי.אי. בריג עם קפיץ, ה"מלוי" משמש פידר. לצערי לא מגיע למפגש-התחיבויות קודמות  על המפגש סלחנו על דוח ממש לא  מאמון, אני לא "סולח"  לך שלא ראיתי דוחות שלך של זרזור ביניות השנה, שכל נהניתי מהם בשנים עברו. מה קרה השנה? פשוט, השנה מאמון לא הלך לדוג ביניות אלא רץ לים...  אגב, בדיעבד האזהרה היתה במקומה -- החבר'ה לא שמו בננה ולא תפסו שפמנונים... 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2013, 01:31:52 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על ה"אזהרה"  רק שאין לי בויילי בננה...  אבל קילו של בויילי תמנון/דיונון ועוד כמות לא מבוטלת של בויילי סרטנים, יש  השתמשת בפידור או בויילי נטו? אני משתמש בפידור "לייט"- נקניקי פי.וי.אי. ובוילים קשורים בחוט פי.וי.אי. בריג עם קפיץ, ה"מלוי" משמש פידר. לצערי לא מגיע למפגש-התחיבויות קודמות  על המפגש סלחנו על דוח ממש לא  מאמון, אני לא "סולח"  לך שלא ראיתי דוחות שלך של זרזור ביניות השנה, שכל נהניתי מהם בשנים עברו. מה קרה השנה? פשוט, השנה מאמון לא הלך לדוג ביניות אלא רץ לים...  אגב, בדיעבד האזהרה היתה במקומה -- החבר'ה לא שמו בננה ולא תפסו שפמנונים...  אני הצעתי לגיא להביא לו בויל בננה אבל הוא לא רצה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]