סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מצרכים : 1 שרימפסים מקולפים ונקיים מתוכן. 2 150 גרם חמאה 3 מיכל 1 של שמנת לבישול או מתוקה. 4 שום כתוש לפי הטעם לאוהבי השום. 5 פלפל שחור ומלח. 6 יין לבן . 7 שמיר קצוץ דק מאוד.
אופן ההכנה : מחממים מחבת עמוקה לחום ממש גבוה ומורידים מהגז. זורקים את גוש החמאה לתוך המחבת שהיא חמה אך לא על האש למניעת שריפת החמאה. שהחמאה נמסה מחזירים את המחבת לאש מוסיפים את השום ומוסיפים את השרימפס לבישול עד שנהיה כתום . פה כבר מהריח שובעים אבל צריך להמשיך מוסיפים קצת יין לבן מלח ולטעמי הרבה פלפל שחור נותנים רתיחה קלה ומוסיפים את מיכל השמנת המתוקה עד לרתיחה מכבים את האש מוסיפים את השמיר ובתאבון . מומלץ לחם טרי ליד בשביל הרוטב.
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
והנה התמונה...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלחתי לך את הכתובת שלי במסר  מקווה שהשרימפסים יגיעו אלי במצב תקין...  מת על מאכלי ים ולצערי אין לי פרטנרית בקטע הזה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איך איך נפלו גיבורים
דווקה עכשיו שנכנסנו למשטר דיאטה
אתה מחליט להתעלל בנו
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
שלחתי לך את הכתובת שלי במסר  מקווה שהשרימפסים יגיעו אלי במצב תקין...  מת על מאכלי ים ולצערי אין לי פרטנרית בקטע הזה...  גיא פעם הבאה שאנחנו אוכלים בבית אני מזמין אותך
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
צר לי אבל אני מבקש לחלוק על אפן ההכנה. אני אישית עושה את כל הרוטב עם השמנת והשום והפלפל חוץ מהשמיר, אחרי שהכל רותח , מוסיף את השרימפס עד לקבלת הצבע הכתום ומיד מוריד מהאש. כך מתקבלים שרימפסים קריספיים כמו שצריך. סער פעם הבאה תזמין אותי אליך השרימפס עלי כי גם לי אין פרטנרית בקבוק וודקה עלייך!!!!
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אז אתם אומרים שאשתי מפעל הפיס ? אתם מוזמנים בכיף אני אכין לפי המתכון שלי מאור רק תבוא הכל מוכן כבר במקפיא ולגבי וודקה ממתי אני שותה? מעדיף אוזו שגם אותו יש במקפיא אז גיא ומאור קובעים ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז אתם אומרים שאשתי מפעל הפיס ? אתם מוזמנים בכיף אני אכין לפי המתכון שלי מאור רק תבוא הכל מוכן כבר במקפיא ולגבי וודקה ממתי אני שותה? מעדיף אוזו שגם אותו יש במקפיא אז גיא ומאור קובעים ?
אני צריך לבדוק אם הדרכון שלי בתוקף...  אם אני מגיע דרומית לעכו,נבדוק אם יש מצב... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רגע רגע  מה איתי ?  גם לי אין פרטנרית אז כנראה שבאמת זכית בפיס.. (לך תקרא לה , תראה לה מה חושבים החבר'ה , תשוויץ קצת.. מגיע לך ולה  ) רק תגידו מה צריך להביא ויאללה , ארוחת שחיתות 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
סער, דיבורים דיבורים ילא תזמין, אני כבר ילמד אותך לשתות 
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רגע רגע.... יש מסיבה בסביבה?  גמני רוצה..... לא אוכל שרימפס אך בחברה כזו אצטרף בכייפ לדרינקים  לגבי השרימפס- אם אשתי תקרא עת המתכונים היא טסה לכיוון ומגיעה לדלת לפני... 
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
כוס אומו כל המאכלים האלו עשיתי בדיקת דם עלה לי הכולסטרול ל270 אם חסר למישהו אני יכול לתרום 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
כוס אומו כל המאכלים האלו עשיתי בדיקת דם עלה לי הכולסטרול ל270 אם חסר למישהו אני יכול לתרום  סער ידידי היקר תתחיל לשתות כוס יין אדום פעם פעמיים ביום נחשב ליעיל ביותר להורדת כולסטרול ותשמור על עצמך 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
רגע רגע.... יש מסיבה בסביבה?  גמני רוצה..... לא אוכל שרימפס אך בחברה כזו אצטרף בכייפ לדרינקים  לגבי השרימפס- אם אשתי תקרא עת המתכונים היא טסה לכיוון ומגיעה לדלת לפני...  גם לי יש זמן להגיע 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום