פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דרבי שפמנונים - "שפם באגם" |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דרבי שפמנונים - "שפם באגם" (נקרא 8842 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : ספטמבר 28, 2013, 11:38:24 AM » |
|
אבל עם כבר מתחיל החורף למה לא לעשות מפגש קרפיונים ואת מפגש השפמנונים לדחות לאחרי החורף (אמצע אביב תחילת קיץ) שעוד לא חם מדי לדעתי השפמנונים ישתפו פחות פעולה עכשיו בכל מקרה מפגש במתוקים קרוב לבית אני מעוניין Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeהחורף רק מתחיל ומפגש קרפיונים כרגע זה מוקדם מדי. מאוחר יותר לקראת סוף השנה זה יהיה יותר ריאלי... מעוניין? תצביע ותשפיע  מסכים בהחלט  למפגש קרפיונים זה בהחלט עוד מוקדם .. אחלה רעיון גיא, הייתי הולך לפני כשנתיים למאגר שיש בו שפמנונים בלבד, אך ורק בשביל האקשן , הייתי משחרר אותם בחזרה למים, הם נותנים אחלה פייט וקל לתפוס אותם 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 28, 2013, 11:40:14 AM על ידי Misha Ravich
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #16 ב- : ספטמבר 28, 2013, 12:36:10 PM » |
|
אני בפנים 4.10
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #17 ב- : ספטמבר 28, 2013, 12:40:54 PM » |
|
אבל עם כבר מתחיל החורף למה לא לעשות מפגש קרפיונים ואת מפגש השפמנונים לדחות לאחרי החורף (אמצע אביב תחילת קיץ) שעוד לא חם מדי לדעתי השפמנונים ישתפו פחות פעולה עכשיו בכל מקרה מפגש במתוקים קרוב לבית אני מעוניין Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeהחורף רק מתחיל ומפגש קרפיונים כרגע זה מוקדם מדי. מאוחר יותר לקראת סוף השנה זה יהיה יותר ריאלי... מעוניין? תצביע ותשפיע  מסכים בהחלט  למפגש קרפיונים זה בהחלט עוד מוקדם .. אחלה רעיון גיא, הייתי הולך לפני כשנתיים למאגר שיש בו שפמנונים בלבד, אך ורק בשביל האקשן , הייתי משחרר אותם בחזרה למים, הם נותנים אחלה פייט וקל לתפוס אותם  מישה איך לפני שנתיים אם רק לפני שנה הראתי לך את המקום גם יש דוח מאז
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מתאים, בקבוק של ג׳ק עלי 
|
born to fish forced to work
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי  יאללה נשאר רק לבדוק אם האישה מבחינתי אני מגיע
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי  יאללה נשאר רק לבדוק אם האישה מבחינתי אני מגיע טוב שה היה מהיר אני 100% מגיע רוב הסיכויים אם חבר (תלמיד שלי)
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי  רציתי מאוד להגיע אבל התאריך לא טוב בשבילי חבל 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי  רציתי מאוד להגיע אבל התאריך לא טוב בשבילי חבל  תעשה שיהיה טוב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
גיא פנק אותנו בקצת פרטים על המפגשון  מה להביא? איזה חוף? מי בא? שעת מפגש? איזה ויסקי להביא? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ובכן, התאריך שנקבע למפגש השפמנונים זה יום שישי הקרוב, ה-4/10  מאחר והסקר אנונימי, אני מבקש מכול מי שמתכוון להגיע, לשרשר את שמו ואישור הגעתו בכדי שנרכז את המשתתפים ובהתאם נבחר מיקום מתאים. יאללה דרבי  רציתי מאוד להגיע אבל התאריך לא טוב בשבילי חבל  תעשה שיהיה טוב  מאוד הייתי רוצה אבל סוף חודש בעבודה ואין מצב ,בגלל זה שבוע הבא היה יכול להיות טוב גם יום חמישי וגם יום שישי מה לעשות לא נורא פעם הבאה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #27 ב- : ספטמבר 29, 2013, 13:59:45 PM » |
|
אבל עם כבר מתחיל החורף למה לא לעשות מפגש קרפיונים ואת מפגש השפמנונים לדחות לאחרי החורף (אמצע אביב תחילת קיץ) שעוד לא חם מדי לדעתי השפמנונים ישתפו פחות פעולה עכשיו בכל מקרה מפגש במתוקים קרוב לבית אני מעוניין Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeהחורף רק מתחי אני ל ומפגש קרפיונים כרגע זה מוקדם מדי. מאוחר יותר לקראת סוף השנה זה יהיה יותר ריאלי... מעוניין? תצביע ותשפיע  מסכים בהחלט  למפגש קרפיונים זה בהחלט עוד מוקדם .. אחלה רעיון גיא, הייתי הולך לפני כשנתיים למאגר שיש בו שפמנונים בלבד, אך ורק בשביל האקשן , הייתי משחרר אותם בחזרה למים, הם נותנים אחלה פייט וקל לתפוס אותם  מישה איך לפני שנתיים אם רק לפני שנה הראתי לך את המקום גם יש דוח מאז אני מדבר על מאגר אחר, שאתה לא מכיר
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #28 ב- : ספטמבר 29, 2013, 15:46:51 PM » |
|
אבל עם כבר מתחיל החורף למה לא לעשות מפגש קרפיונים ואת מפגש השפמנונים לדחות לאחרי החורף (אמצע אביב תחילת קיץ) שעוד לא חם מדי לדעתי השפמנונים ישתפו פחות פעולה עכשיו בכל מקרה מפגש במתוקים קרוב לבית אני מעוניין Sent from my iPhone using Tapatalk - now Freeהחורף רק מתחי אני ל ומפגש קרפיונים כרגע זה מוקדם מדי. מאוחר יותר לקראת סוף השנה זה יהיה יותר ריאלי... מעוניין? תצביע ותשפיע  מסכים בהחלט  למפגש קרפיונים זה בהחלט עוד מוקדם .. אחלה רעיון גיא, הייתי הולך לפני כשנתיים למאגר שיש בו שפמנונים בלבד, אך ורק בשביל האקשן , הייתי משחרר אותם בחזרה למים, הם נותנים אחלה פייט וקל לתפוס אותם  מישה איך לפני שנתיים אם רק לפני שנה הראתי לך את המקום גם יש דוח מאז אני מדבר על מאגר אחר, שאתה לא מכיר אם זה באזור עפולה אז אני מכיר 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נכון לרגע זה, משתתפים ביום שישי ה-4/10 : 1. gaichuk 2. צור והנסיכה 3. אנדרי 4. טושקאן +1 5. ינון לשם 6. יצחק 7. אלון טי 8. שני יצחקי 9. מישה 10. עמרי 11. אמיתי האזור שניפגש יהיה אחד משלושת החופים דרומית לטבריה (שקמים-ברניקי-צינברי). מכיוון שלא ידוע עדיין בדיוק איזה חוף, אני מבקש להעביר אלי במסרים את מספרי הטלפון שלכם ליצירת קשר. הימים הקרובים מתחממים אבל בסוף השבוע צפויה התקררות ובשעות הלילה קר אופן טבעי בזמן האחרון אז רצוי להתארגן על ביגוד חם. כמובן שגם תאורת לילה ומשהו נגד יתושים לאלו שמאמינים בזה...  מבחינת האוכל והשתיה, אין לי כוונה לקניה מאורגנת והחזר כספי אבל חבל שערימות של אוכל מיותר יזרקו לפח. אני מציע ללכת על שיטת 1+1 שאומרת שכול אחד מביא לעצמו ולאדם אחד נוסף. הפול הכללי מביא לכמות לא מבוטלת ומגוון עשיר. יהיה מנגל (יש למישהו מכם בעיה עם כשרות??) ושולחן מרכזי קטן. רצוי להביא כסאות לישיבה ומזרון מגולגל למי שירצה לנמנם...  אנדרי ואני ניפגש בשעות אחר הצהריים המוקדמות (סביבות 3-4 אחה"צ) בכדי למצוא מקום מתאים ולהתמקם. מוזמנים להצטרף באיזה שלב שמתאים לכם  קיפול למחרת לפי החשק... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|