כמה דרכים- ומתמקד בבורי:
ראשית מחזק את דברי אדם, ניתן לטרגט בורי קטן- לדוג אותו.
באזורי מעגנים- כאן בצפון במיוחד מעגן הדיג קישון-
פיזור לחם-"רוסה" ואח"כ עם מקל ושתי משולשות קטנות,
על בצק או על בצק מלחם (איתמר- שכחת איך עשינו זאת ביחד אשתקד?)
רשת שאבקה: צריך לדעת איך להשליכה אך זה לא מסובך מידי,
עולה לא יקר, זו רשת הטלה שנפתחת לעיגול ולוכדת מה שמתחתיה אם עובדים נכון.
ניתן להשליכה גם מריפים אך נוחה עוד יותר ממזחים.
בחריצים שבין הריפים: צנצנת זכוכית גדולה מכוסה נילון שקוף (דופן אחת) שמוחזק עם גומיה,
בנילון עושים חור בקוטר של כ:7ס"מ לאחר שממלאים קמח או חתיכות לחם בצנצנת,
הבורים הקטנים כבר ייכנסו.
נילון צף- לשעות היום: ב"מיני-בריכות" שבין הריפים לחוף, שקית מנילון שקוף,
קושרים את הפתח עם הנילון עצמו, חור בקוטר 7ס"מ, ממלאים חתיכות לחם +
ממלאים מים במחצית עד 2/3 מהנילון,
מניחים השקית על פני המים כך שיש בה גם כיס אויר קטן והחור/פתח כלפי מטה-הצידה,
כמה חתיכות לחם קטנות מסביב להזמנת הדגים בסביבה, אם התאספו ליד השקית-
הם ייכנסו וניתן לראות אותם נכנסים ואף קופצים בשקית,
יש לעמוד2-4מ' מהשקית וכשנכנסים דגים לגשת, לסגור הפתח עם יד אחת ובשני הידיים להוציא השקית,
להוציא הבורי לדלי ולנסות שוב

אגב, זה עובד מצוין גם בכנרת ובעיקר למושטים...