shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
שמים את הטרכון על נייר כסף( שיהיה מספיק נייר כדי לכסות את כל הדג  ) עושים 3 חתכים לטרכון משני הצדדים שופכים על הדג שמן זית מפזרים על הדג מלח עבה מוסיפים על הדג פלפל שחור גרוס מפזרים על הדג שום כתוש (ואפשר בנוסף שיני שום) על כל זה שמים הרבה כוסברא עכשיו ממש את אותו הדבר מכניסים גם לתוך הבטן של הדג וסוגרים טוב עם הנייר כסף שמים בתנור על 180 מעלות ל 20 עד 25 דקות ובתאבון ואחרי שתעשו את זה נראה למי יהיה טענות על דג יבש  חברים ולאכול על הנייר כסף והמיץ של הדג מעדןןןןןןןןןןןן ולא לשכוח לשים לימון או מיץ לימון מוסיף המון
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2011, 23:53:56 PM על ידי shay 38
|
|
-------------------------------
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
ובאמת חברים אבקש תגובות 
|
-------------------------------
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 4812
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תשמע ערב חג האוכל כבר מוכן האשה רואה מתכון מנצח כזה אני בבעיה כי היא לבטח תחייב אותי לצאת לדוג 
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 7274
|
|
תשמע ערב חג האוכל כבר מוכן האשה רואה מתכון מנצח כזה אני בבעיה כי היא לבטח תחייב אותי לצאת לדוג  מכריחה אותך לדוג.... לא קלות הפולניות, לא קלות... לא קל, יצחק, אכן לא קל...
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
הודעות: 10102
|
|
אחלה מתכון שי יש לי טרכון במקרר ננסה אני בטוח שיהיה מעדן תודה 
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
הודעות: 3225
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
שי. כל הכבוד על העלאת המתכון.  נראה פיצוץ וטעים בטרוף ! 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
מה עושה דיג עירקי שלא סובל כוסברה ולא תופס טרולוסים?  אפשר להחליף עם מושט ופטרוזיליה??  תודה על המתכון,לא ינוסה בקרוב... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
שי. כל הכבוד על העלאת המתכון.  נראה פיצוץ וטעים בטרוף !  בכייף  מה עושה דיג עירקי שלא סובל כוסברה ולא תופס טרולוסים?  אפשר להחליף עם מושט ופטרוזיליה??  תודה על המתכון,לא ינוסה בקרוב...  קרעת אותי  ומקסימום בא לבקר חבר מהאתר שתופס 
|
-------------------------------
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
הודעות: 310
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
שי,אז מה אמרתה להכניס לבטן של הדג?
|
-------------------------------
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 4812
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
שי,אז מה אמרתה להכניס לבטן של הדג?
שי לא אמר הוא כתב שופכים על הדג שמן זית מפזרים על הדג מלח עבה מוסיפים על הדג פלפל שחור גרוס מפזרים על הדג שום כתוש (ואפשר בנוסף שיני שום) על כל זה שמים הרבה כוסברא הנה לך שיהיה בתאבון
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 4812
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יצא מעולה ללא כוסברה אלה עם פטרוזיליה {רק בשבילך גאיצוק}
יצא מעדן רק תוספת קטנה חרור כ 2 חורים בנייר כסף בחלק העליון גודל של קיסם שיניים
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
יצא מעולה ללא כוסברה אלה עם פטרוזיליה {רק בשבילך גאיצוק}
יצא מעדן רק תוספת קטנה חרור כ 2 חורים בנייר כסף בחלק העליון גודל של קיסם שיניים
אז עכשיו נשאר לי רק לתפוס לי איזה טרולוס,הא?  תודה חבר 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
הודעות: 39113
|
|
עוד לא ניסיתי שי, כדי לנסות צריך לתפוס טרחון  אבל... כמי שטען עד היום שטרחון יבש- אני בהחלט חייב לנסות ולהיווכח אם טרחון יצא מעדן, נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר שי, אז- הטרחון הבא שלי לפי המתכון שלך שי 
|
-------------------------------
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 4812
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
עוד לא ניסיתי שי, כדי לנסות צריך לתפוס טרחון  אבל... כמי שטען עד היום שטרחון יבש- אני בהחלט חייב לנסות ולהיווכח אם טרחון יצא מעדן, נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר שי, אז- הטרחון הבא שלי לפי המתכון שלך שי  יצא גם יצא רפי מכוון שהדג יבש מאד הבישול על האש במיצים של הדג הרבה לימון שום ושמן זית עושה את המלאכה יוצא עם טעם במרקם אחר ולא כרגיל טעם של גרב צבאית עומדת
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
הודעות: 5426
|
|
 אהבת ?
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|