Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, אז אתמול (יום שישי) אני וליאור ואבא שלו נסענו לגנדי בקריות להתחדש בכמה דברים חשובים לקראת עונת הקרפיונים שתתחיל בקרוב, הגענו חצי שעה לפני הסגירה של החנות ובסוף הוא סגר שעה וחצי אחרי  פגשנו את דימה סשה וגנדי כמובן והיה עוד עובד בחור קירח שלא היה לי מוכר  בכל מקרה ניגש לנושא, 1. אין כמו הסמל של הפורום שלנו, כיף להכנס לחנות כשהוא בפתח. 2. כל מיני אביזרים לריגים, קרסים , תופסן להוציא טייגרים ותירסים מדיפ, שרינקים וכו'.. 3. משקולות  4. קבלו איך הגיעו אליי 2 קרסים של באריזה של kkarp  הייתי צריך לשבור זיז של אחת הקרסים על מנת להציל קרס אחרת.
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תיק לדיפים שעשיתי לו בוק, ממש אהבתי אותו רק היה חסר כמה גומיות במכסה לתקוע בהן מחטים. 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
1. מזרון לקרפיונים , רציתי לקנות מזרון כזה כמו אצל איתמר http://srv2.jpg.co.il/1/5132f4616144e.jpg אבל לא היה בחנות  2. שק שקילה, לצערי עשיתי טעות וסמכתי על דימה  ולא בדקתי את השק בחנות.. הוא מגיע ללא ידיות וככה בעצם אין איך לשקול את הדג, כל הרעיון בשק שקילה שיהיו לו ידיות  עכשיו אני צריך לחזור לחנות לטפל בדימה ולהחליף את זה  3. דיפ של richworth , טעם K-G-1 , לאף אחד אין מושג מה זה אבל יש לו ריח מעניין לחורף. לא מתוק, כמו שדימה מתאר " ריח של גבינה מעושנת ושום" 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 21, 2013, 01:18:38 AM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  לגבי ה-K-G-1 , כנס לקישור ורד עד למטה. זה הכי מפורט שמצאתי ... http://www.richworth.com/features/382339079/20-years-on/בקיצור, תערובת מדגים עם חומצות חלב ואמינו, ללא רובין רד! ותוספים של אטרקטורים בטעמי דג ופירות.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
פשש תתחדש אחי.
שיהיה לך בהצלחה בעונה (-:
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תתחדש  נראה אחלה ציוד 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
תתחדש אחי וכמו שכבר אמרתי לך השק שקילה יוחלף במהירה
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תתחדש מישה  שהמזרון והשק יסריחו מהר מאיזה קרפיון 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם, גיא תודה על הקישור. דימה דבר איתי בקשר לאיך מבצעים את זה.... אנדריי תודה רבה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
תתחדש נראה שקנית יופי של ציודים לעונה ! מקווה שאוכל להיות חלק ממנה ולתפוס לי איזה קרפיון שמנמן  בהצלחה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש נראה שקנית יופי של ציודים לעונה ! מקווה שאוכל להיות חלק ממנה ולתפוס לי איזה קרפיון שמנמן  בהצלחה ! בהצלחה גם לך 
|
|
|
|
|
תתחדש נראה שקנית יופי של ציודים לעונה ! מקווה שאוכל להיות חלק ממנה ולתפוס לי איזה קרפיון שמנמן  בהצלחה ! בהצלחה גם לך  תתחדש על הציוד ושתיהיה לך עונה פוריה.איך היה בשישי? לא פרסמת דוח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש נראה שקנית יופי של ציודים לעונה ! מקווה שאוכל להיות חלק ממנה ולתפוס לי איזה קרפיון שמנמן  בהצלחה ! בהצלחה גם לך  תתחדש על הציוד ושתיהיה לך עונה פוריה.איך היה בשישי? לא פרסמת דוח Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 בדרך
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה ציוד מישה התיק דיפים באמת נראה טוב לגבי המזרן שלי רצית לקנות כמו שלי ומה עם הדג אתה לא רוצה כזה ?  והמזרן סבבה לא צריך יותר,איך אתה מזכיר לי אותי לפני שנה שהייתי קונה מלא ויוצא לדוג מתגעגע לזה רצח, מקווה שהחורף הזה יצאו לי כמה פעמים בייחד איתך ועם אנדריי
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה ציוד מישה התיק דיפים באמת נראה טוב לגבי המזרן שלי רצית לקנות כמו שלי ומה עם הדג אתה לא רוצה כזה ?  והמזרן סבבה לא צריך יותר,איך אתה מזכיר לי אותי לפני שנה שהייתי קונה מלא ויוצא לדוג מתגעגע לזה רצח, מקווה שהחורף הזה יצאו לי כמה פעמים בייחד איתך ועם אנדריי חחח ברור שיצא 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|