פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תודה רבה ליואל |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תודה רבה ליואל (נקרא 2783 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, לפני כמה חודשים פתחתי שרשור במים מתוקים לגבי קניית תירס, חיפשתי כמות יפה של גרגירי תירס יבשים לקנות על מנת להשתמש בזה כ-פידור בדיג קרפיונים, לצערי לא מצאתי שום דבר בסביבה (עפולה), ויואל - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=7762שגר קרוב אליי יחסית, כתב לי הודעה שהוא יכול לארגן לי תירס ללא תשלום מהקיבוץ שלו.. וכך היה, לאחר כמה ימים הוא הגיע אליי והביא לי במתנה 2 דליים של תירס, בנוסף לזה גם נתן לי ולליאור טרמפ למפגש SURF CASTING שמוטי אירגן בשדות ים, וגם דאג להחזיר אותנו הביתה.. ועכשיו כאשר עונת הקרפיונים בפתח ואין לי מאיפה לארגן תירס, דיברתי עם יואל והוא שוב אמר לי , ביום ראשון אני מביא לך 12 ק"ג של תירס עד לבית, ללא תשלום . רציתי להודות לאיש היקר הזה על הכל ועל התרומה שלו למען הדגים  תודה רבה יואל על הכל 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
היי חברים, לפני כמה חודשים פתחתי שרשור במים מתוקים לגבי קניית תירס, חיפשתי כמות יפה של גרגירי תירס יבשים לקנות על מנת להשתמש בזה כ-פידור בדיג קרפיונים, לצערי לא מצאתי שום דבר בסביבה (עפולה), ויואל - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=7762שגר קרוב אליי יחסית, כתב לי הודעה שהוא יכול לארגן לי תירס ללא תשלום מהקיבוץ שלו.. וכך היה, לאחר כמה ימים הוא הגיע אליי והביא לי במתנה 2 דליים של תירס, בנוסף לזה גם נתן לי ולליאור טרמפ למפגש SURF CASTING שמוטי אירגן בשדות ים, וגם דאג להחזיר אותנו הביתה.. ועכשיו כאשר עונת הקרפיונים בפתח ואין לי מאיפה לארגן תירס, דיברתי עם יואל והוא שוב אמר לי , ביום ראשון אני מביא לך 12 ק"ג של תירס עד לבית, ללא תשלום . רציתי להודות לאיש היקר הזה על הכל ועל התרומה שלו למען הדגים  תודה רבה יואל על הכל  ניתנה לי הזכות לעזור לך , ועושה זאת בכיף
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, לפני כמה חודשים פתחתי שרשור במים מתוקים לגבי קניית תירס, חיפשתי כמות יפה של גרגירי תירס יבשים לקנות על מנת להשתמש בזה כ-פידור בדיג קרפיונים, לצערי לא מצאתי שום דבר בסביבה (עפולה), ויואל - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&action=profile;u=7762שגר קרוב אליי יחסית, כתב לי הודעה שהוא יכול לארגן לי תירס ללא תשלום מהקיבוץ שלו.. וכך היה, לאחר כמה ימים הוא הגיע אליי והביא לי במתנה 2 דליים של תירס, בנוסף לזה גם נתן לי ולליאור טרמפ למפגש SURF CASTING שמוטי אירגן בשדות ים, וגם דאג להחזיר אותנו הביתה.. ועכשיו כאשר עונת הקרפיונים בפתח ואין לי מאיפה לארגן תירס, דיברתי עם יואל והוא שוב אמר לי , ביום ראשון אני מביא לך 12 ק"ג של תירס עד לבית, ללא תשלום . רציתי להודות לאיש היקר הזה על הכל ועל התרומה שלו למען הדגים  תודה רבה יואל על הכל  ניתנה לי הזכות לעזור לך , ועושה זאת בכיף 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
Baracuda לשעבר ..
|
|
מלך ! 
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
|
כל הכבוד אנשים כמוך עושים את הפרום הזה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מלך 
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
|
ללא ספק אדם מיוחד במינו.....
זכיתי להכיר את יואל במפגש הסרף בשדות ים
תמיד מחייך ונעים הליכות....
כמה טוב שאתה איתנו
כל הכבוד על העזרה והנתינה....
גמר חתימה טובה
דוד שובל
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יואל בחור 10 אוהב תמיד לעזור כמה שהוא יכול ,בקיצור למה לדבר הרבה אוהבים אותך אח יקר
Sent from my Android TV using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כול הכבוד על העזרה והנכונות 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תענוג לשמוע.... יואל בהחלט בחור זהב - ובהחלט מבטא וממחיש את רוחו ודרכו של הפורום... 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יופי יואל וכל הכבוד  טוב לראות שהחלפתה את התמונה סוף סוף רואים אותך
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי יואל וכל הכבוד  טוב לראות שהחלפתה את התמונה סוף סוף רואים אותך וצריך להודות שוקי - הוא נראה קשוח.... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|