דייג גיג ןחי 350 ש"ח - הפלגה רחוקה למספר תקלות .
דייג בולוס 250 ש"ח
דייג עומק ל 10 שעות - בדרך כלל בתקופת האלבקור - 500 ש"ח
נדבר קצת על ההבדלים בין החברות.
1. ביטוח מלא .סירה בשכר, רישיון משיט בשכר . {חשוב ביותר . לא כולם עובדים לפי כללים אלה}
2. 4 שעות זה לא שחור או לבן . יש דגים ?, נשארים עוד שעה .אין בעיה .
3. ההפלגות כולם מודרכות עיי אנשים שמבינים דייג .
4. בקרוב מבצע לחברי הפורום .
אופציה לצאת עם יאכטה מפוארת או מנועית המותאמת לדייג .
תודה על המידה אך עדיין יקר לי. תתקן אותי אם אני טועה אבל הרישוי וביטוח זה בשביל בעל הסירה. אם חס ושלום יקרה משהו יש עורכי דין שיטפלו בסוגיה. אני אחכה למבצע של הפורום ובינתיים אמשיך לחפש צוות קבוע...
אני מתקן אותך גדי...

רישוי וביטוח זה גם עבור הנוסע לא פחות מאשר עבור בעל הסירה...
אם נניח מישהו שמפליג בסירה שמוציאה לדיג בתשלום - מחליק בסירה או מהסירה,
נחבל וחס וחלילה נפגע קשות ולמשל שיתוק...
סכום הפיצוי במקרה כזה יכול להגיע למליונים...
אם אין ביטוח ובעל הסירה לא עשה ביטוח מתאים או שבהעדר רשיון מתאים הביטוח לא תקף -
ממש אל תהיה בטוח שיהיה לבעל הסירה איך לשלם ואז גם מיטב עוה"ד לא יביאו את מלוא הפיצוי,
יהיה פס"ד על 2 מליון שקלים והנפגע אולי יראה מזה מעט מאוד ביד...
כמובן שניתן לבחור במודע לצאת ללא ביטוח - עניין של החלטה..
אגב ובאופן כללי - לגבי זה:
אני לא בן אדם שבדרך כלל מתלונן על מחירים אבל הם רוצים יותר מפי שתיים על חצי מהזמן ממה שאני רגיל

עם כל הכבוד 350 ש"ח ל4 שעות דייג לא כולל ציוד ופתיון זה מחיר שאני לא מוכן לשלם.
תודה על התגובה בכל מקרה

כמו בכל תחום, עניין של החלטה ושל בחירה...
לאכול סטייק אנטריקוט טוב אפשר בהרבה מסעדות,
יש מי שיאכל אותו ב:50 שקלים במסעדת יום פשוטה באשור תעשייה,
יש מי שירצה לשבת במסעדה איכותית וישלם עליו 120 שקלים,
יש מי שירצה לאכול אותו במסעדת גורמה וישלם 300 שקלים...
ובכולן מדובר על סטייק באותה רמה מבחינת טעם נטו - מבחינת מה שמסביב יהיה שוני ממשי....
יש מי שהאווירה, האסטתיקה וסוג השירות - חשובים לו לא פחות מטעם הסטייק ומוכן לשלם יותר...
כנ"ל בביגוד - תלוי במותג ובחנות למרות שבתכל'ס הכל מיוצר בסין מבדים באותה איכות...
וכו'...