אלה את אותם סוגים שנמאס להם לאכול כבר (באמת מסכנים).
דרך אגב למי שלא ידע יש לי מחלה של להכין עוגיות בסופ"ש

אז החלטתי לנסות משהו חדש עוגיות שני צבעים ויצא ממש לא רע (הם לא שרדו חצי שעה בעבודה

ואם כבר צילמתי כמה תמונות בסוף התהליך אז נעלה אותם פה

החומרים:
-----------------
1/4 2 כוסות קמח.
1/2 כוס סוכר.
2 חלמונים.
1 כף תמצית וניל.
1 כף קליפת לימון מגוררת.
קורט מלח.
200 גרם חמאה (ניתן להחליף במרגרינה אבל זה כבר לא אותו דבר

2 כפות קקאו.
הכנה:
-----------------
את כל החומרים היבשים לשפוך לקערה אחת חוץ מאשר את הקקאו (שומרים לסוף) ולערבב טוב ואת כל החומרים הרטובים לשפוך לקערה שנייה ולערבב טוב טוב

לאחר את שני הקערות לקערה אחת גדולה ולעבד טוב טוב עד אשר מתקבל בצק אחיד ברגע שיש בצק
אחיד יש להפסיק ללוש אחרת יתקבל בצק קשיח מידי
והעוגיות יצאו דחוסות מידי (את הטעות הזאת כבר עשיתי פעם אחת

לחלק את הבצק לשני חלקים, וללוש לתוך אחד החלקים את הקקאו עד שיתפזר שווה בשווה בבצק
כך שבעצם מתקבלת מחצית של בצק חום, ומחצית של בצק לבן.
לרדד את הבצק הבהיר על גבי נייר אפייה מקומח קלות, עד לקבלת מלבן בצק.(ניתן לחתוך אם סכין בצצדים להפיכת למלבן


באותו האופן לרדד גם את הבצק הכהה לקבלת מלבן בצק בגודל דומה.
להניח את יריעות הבצק בעדינות האחת על גבי השנייה, לגלגל אותן יחד , ולהשהות במקרר למשך כשעה.
לאחר שגליל הבצק התקשה, לפרוס אותו לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, כך שיתקבלו עיגולי בצק יפים
ולסדר את העוגיות על תבנית אפייה במרווחים האחת מן השנייה.
לאפות את העוגיות על חום גבוה 180 במשך 10 דקות עד שמתחילות להזהיב מעט בתחתית,
לשחרר מהתבנית בעודן חמות, לתת להן להתקרר, לאחר מכן הם לא יחזירו כבר הרבה זמן על השיש

אני מתנצל מראש בגלל שלא חשבתי שאני העלה את זה לפה לא צילמתי את התהליך ורק את התוצאה


