ינון מכיר את התערובת הנ"ל אני חייב לציין שכנראה נכנסו לחנות דיגי מיים מתוקים עצלנים

מכיוון שכל מה שמיוחד בתערובת הנ"ל זה שהיא מגיע כבר רטובה בפנים בדיוק ברמה הנכונה על מנת להכין כדורים ישר ללא צורך להתחיל להוסיף מיים ולערבב לבד.
אם אני זוכר נכון לטענת החברה כל הקטע במוצר "שקשה" מאוד להגיע לרטיבות הנכונה בתערבות שאתה מערבב לבד בגלל זה הם משווקים את המוצר הזה.
והסיבה דרך רגב היחידה שהיא מתאימה יותר לחודשי החורף הקרים כי בתערובת הזאת יש מוצרי דגים כמו קמח דגים וריח וטעם שמכוונים לחריף בשרי ,ובמידה וקפיף כזה נוחת עכשיו בכנרת השפמנונים נעמדים בתור.
לקיצור לא רואה סביה להשתמש בתערובת באמת שלא יש תערובות הרבה יותר טובות ובנוסף להכין בבית כל
כך קל ולא קשה והרבה יותר זול וגם אתה שם רכיבים שאתה יודע בדוק שעובדים אצלנו בכנרת, מה שעובד באגמים באיאופה לא בהכרח יעבוד אצלנו באותה המידה.

דרך אגב ETANG זה בצרפתית והפירוש הוא "אגם" אתה בטוח שהלינק שנתתה זה בדיוק המוצר שאתה זוכר כי להרבה תערובות צרפתיות יש את המילה ETANG על האריזה.

אנדריי אני עונה עכשיו כי לא הייתי מספר ימים בפורום .
תודה רבה על התשובה המפורטת .
אני זוכר שאנשים היו באטרף על התערובת הזאת ורצו רק אותה
זה מאוד מוזר לי כי אני יודע שיש מגוון רחב של תערובות טובות מאוד שעובדות .
הבעיה שכמו שציינת דייגי הקרפיון הם מפונקים וברגע שמישהו אחד אומר שהתערובת הזאת
רק היא עובדת אז כולם לא רואים את שאר התערובות וזה חבל וממש תוקע את החנויות .
לגבי הארזיה זו האריזה וזה המוצר אותו מייבאים מעגן מיכאל ( pl - fishing ) הם היבואנים של sensas .