טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
טוב אז ככה אני בטוח שכול הרוסים שנולדו ודגו ברוסיה יכירו את זה ואולי אני טועה 
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
אולי ונראה על פניו... נראה כמו תערובת קשיחה לפיתוי דגים, זורקים ליד ואז זה משתחרר במים ומושך דגים... עוד פעם אולי ואני לא בטוח .. אשמח לדעת עוד
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נראה כמו פיצת גראס 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
נראה כמו פיצת גראס  על זה לא חשבתי 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאקוחה , אבל לא הבנתי למה היא הגיע אלייך בצורה כזאת, בדרך כלל עושים ממאקוחה בוילים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ראיתי כבר את התמונה אצל מישה בפלאפון כאשר שלחתה אותה אבל בחיים לא הייתי מנחש שזה מקוחה כמו שמישה רשם ראיתי כבר בוילים ופלאטים ממקוחה שעשו אותם בדחיסה אבל פריזבי  ממקוחה בחיים לא ראיתי מה עושים איתו חותכים אותו לחתיכות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראיתי כבר את התמונה אצל מישה בפלאפון כאשר שלחתה אותה אבל בחיים לא הייתי מנחש שזה מקוחה כמו שמישה רשם ראיתי כבר בוילים ופלאטים ממקוחה שעשו אותם בדחיסה אבל פריזבי  ממקוחה בחיים לא ראיתי מה עושים איתו חותכים אותו לחתיכות 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
ראיתי כבר את התמונה אצל מישה בפלאפון כאשר שלחתה אותה אבל בחיים לא הייתי מנחש שזה מקוחה כמו שמישה רשם ראיתי כבר בוילים ופלאטים ממקוחה שעשו אותם בדחיסה אבל פריזבי  ממקוחה בחיים לא ראיתי מה עושים איתו חותכים אותו לחתיכות אולי תסביר מה זה? 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ראיתי כבר את התמונה אצל מישה בפלאפון כאשר שלחתה אותה אבל בחיים לא הייתי מנחש שזה מקוחה כמו שמישה רשם ראיתי כבר בוילים ופלאטים ממקוחה שעשו אותם בדחיסה אבל פריזבי  ממקוחה בחיים לא ראיתי מה עושים איתו חותכים אותו לחתיכות אולי תסביר מה זה?  מקוחה זה גרעיני חמניה קטנים שחורים שעושים מהם שמן ומה שנישאר הופך לפתיון או לפידור למים מתוקים והכי טוב בארץ לדייג קרפיונים וזה מהסיבה שעונה שעברה עשיתי משהו דומה ועבד פשוט מעולה
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מאקוחה , אבל לא הבנתי למה היא הגיע אלייך בצורה כזאת, בדרך כלל עושים ממאקוחה בוילים
מישה לא חוכמה להגיד שאתה יודע אחרי שאמרתי לך מה זה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מישה לא חוכמה להגיד שאתה יודע אחרי שאמרתי לך מה זה  דימה עדין לא הסברת מה אתה הולך לעשות אם הפריזבי הזה. כמו שכבר רשמתי בחיים לא ראיתי מקוחה בצורה הזאת רק בבוילים ופלאטים בלבד.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חקו חקו שיראה את השירשור הזה חבר מרוקאי הוא  מצחוק מקוחה במרוקאית קוראים לאישה חוצפנית 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מישה לא חוכמה להגיד שאתה יודע אחרי שאמרתי לך מה זה  דימה עדין לא הסברת מה אתה הולך לעשות אם הפריזבי הזה. כמו שכבר רשמתי בחיים לא ראיתי מקוחה בצורה הזאת רק בבוילים ופלאטים בלבד. זה הולך להיות בוילים אבל כול בוייל יכנס למיץ שיצא ממנו יתפוס קצת רח של המיץ והופ למים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|