| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/8/2013 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| -- | גיג קטן - ציקדה טייגר סטרייק פרו 6.6 גר' | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | המון הכול שוחרר | |
הדו"ח:
שלום חברים לאחר שבוע עמוס כיפי ומהנה בירדן החלטתי לרכז הכול בדו''ח אחד מאשר כל פעם לכתוב מחדש אז ככה...
יום א' ה 18 עולה על קו 845 לכיוון יסוד המעלה שם אני הולך לשהות אצל חבר ילדות מהמרכז שעבר לצפון

מגיע לאחר שלוש וחצי שעות נסיעה מעייפות ומתישות לצומת יסוד משם החבר אוסף אותי ויאלה הביתה...
התכנון היה ללכת לירדן ישירות אך נפלתי למיטה כמו אבן ולא היה סיכוי להעיר אותי
.למחרת משכימים מוקדם מתארגנים מתלבשים ויוצאים לכיוון הירדן נסיעה כיפית של 5 דקות באופניים ומגיעים לגשר החמישה

פורקים ציוד שותים נמרחים ומתחילים לדוג,
בהתחלה עובד עם כל המינויים והפלאפלים שברשותי אך אין תוצאות לצערי פשוט לא עבדו הדמויים הפעם
כעבור שעתיים עבודה עם דמויים מחליף לברזלים מנסה כמה ניקלים רואה שאין שום תנועה במים אפילו לא תקיפה.
פותח את הקופסא על מנת להחליף את הניקל והציקדה כבר קורצת לי קח אותי
לא יכול שלסרב לאהובתי... מתחיל לעבוד עם הציקדה 6.6 גרם של סטרייק פרו צבע טייגר זריקה ראשונה אל בין השיחים נותן שתי הקפצות ויש דג בשלב הזה החיוך נמרח על הפנים שלי ושוב הציקדה מוכיחה את עצמה בזמני יובש פשוט הדמוי האולטימטיבי מבחינתי
.משחק קצת עם הדג ויוצאת לה בינית יפייפיה שחוזרת למים כמובן עם נשיקה.
במשך השעה הקרובה הציקדה המשיכה לתת עבודה והמון בייבי ביניות יצאו לנשום אוויר וחזרו למים. בסביבות 4
בצהריים נפסקו לגמרי התקיפות וחוזרים הביתה עייפים אך מרוצים.
למחרת הסיפור היה שונה לגמרי מגיעים ב 10 בבוקר לגשר הפקק מתחילים לעבוד במרץ לחפש את הדגים עובד ישר עם הציקדה זריקה ראשונה ובזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז משהו ענק שכיפף לי את מקל האולטרה כמעט עד למותן מאבק של 3 דקות בערך יותר נכון משיכה של 3 דקות ומגיע שפמנון שננעץ מהזנב עם הציקדה נותן לחבר פקודה להביא את המצלמה אך השפמנון ברח לו מהזנב ולא הספקתי לצלם מתבאס וממשיך.
כמה זריקות ויש דג מביא אותו אליי עוד בינית נחמדה ביותר שחוזרת לשחות ככה היה בשעות הקרובות של היום המון נעילות והכל שוחרר.
שלישי ורביעי לא יצאנו לדוג העדפנו לצאת לבלות בק''ש ובראש פינה היה נחמד בכלל החיים בצפון רגועים..
יום חמישי קמים לדוג אך התוכניות לא מסתדרות כמו שרצינו ופאנצ'רים פוקדים את גלגלינו.

לסיכום אומנם היו עיקובים וביטולים אך נהניתי מכל רגע בצפון פשוט כיף הדייג בירדן רגוע ושקט.
עד לפעם הבאה מקווה שנהניתם ,
יובל וקנין

מה אף אחד לא קולט את זה חוץ ממני 

אני רק מקווה שלא פרסתם ל8 את הרול אחרכך