עומר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 16/8/2013 | כללי: חו"ל | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:שבוע טוב לכול חברי הפורום .. סוף סוף נפתח לי פה בהוואי אחרי לילות וימים של הבנת הדייג הראשוני לאחר שהתחלתי עם זירזורים ישר עברתי לפיתיונות וקניתי חכת לייט להמשיך ללמוד את אומנות הזירזור כי זה אומנות חברים ללא ספק (ואימון סבלנות חזק!) אי אפשר סתם לזרוק חכה ככה למים אבל לפעמים ככה זה מתחיל כמו אצלי ... אחרי חודש של זריחות שקיעות ימים ולילות.. חיבור עם דייגים מקומיים והמון און- ליין אז יום חמישי בלילה החלטתי לנוח ולצאת בשתיים בלילה אבל העייפות הכניעה אותי אז נרדמתי חזק פתחתי עניים בשבע ישר זינוק מכין ציוד ועל האופנוע לחוף כחמש דקות נסיעה התמקמתי שלחתי פתיון ובמקביל זירזרתי משמונה עד ערב ... היה תענוג דגים קטנים שחזרו לגדול וגם כאלה שנהנו מהם בשישי בערב ....אז שיהיה לנו שבוע מפציץ!!!!
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
עומר העקשות שלך וההתמדה הכניעה בסוף את השחיינים הימיים  סחטיין עלייך וכל הכבוד על הדגים בטח עשיתם יופי של ארוחת ערב !!! בהצלחה בהמשך היציאות ואם תוכל קצת יותר לפרט איזה פתיון או דמוי ? חכות ? רולרים וכו . תודה ובהצלחה !
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
עומר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הציוד שקניתי בהתחלה נועד יותר לכיוון זירזור ..אבל הפכתי אותו לפיתיונות(למרות הרולר הקטן)וקניתי חכת שימאנו לייט לזירזור ....חכת אגלייסטיק 10" רולר שימאנו 4000 חוט ראשי ניילון 20 פאונד הרייג 12 פאונד קרסים מספר 5 .. ניסיתי עם קלאמרי אבל השריימפס תפס הכי טוב מה שכן הבוןפיש (bonefish) אשמח לדעת את שמו בעברית הוא נתפס עם סרטן סלעים חיי אבל jackfish נראה לי ביבי אנטייאס .....נתפסו עם שריימפס.....לצערי עדיין לא נתפס לי כלום בזירזור אבל ממשיך לנסות תמיד ..... תודה רבה לכול המפרגנים.......
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חלום פשוט חלום ואני לא מדבר רק על הדגים אלא על המים בצבע תורכיז החופים המדהימים הדגים הם רק הבונוס תבלה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בשעה טובה עומר, ההתמדה הביאה תוצאות - וכגודל ההשקעה כך גודל הסיפוק מההצלחה...  מצפים לראשון בז'רז'ור - לדעתי זה יגיע ורק עניין של זמן, אגב ניסית ניקלים וז'רז'ור מהיר?
|
|
|
|
עומר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רפי...אכן ניסיתי ניקלים כפיות עם נוצה ובלי סילקונים תולעיים גיג הד רפאלות בכל מיני גדלים וסוגים ...זה יבוא בטוח ב"ה ....יש בחור מקומי שכל יום פה מיזרזר ותופס יפה בציוד לייט חוט 6 פאונד ...ממש אומן כל יום מוציא דגיים אז אני מנסה להתחקות אחריו ......
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אתה חי בדיסנילנד של הדייגים  הBONEFISH לא קיים בישראל, אז אין לו שם בעיברית  הJACK קרוב יותר לטרכון שלנו מאשר לאינטיאס מבחינת מראה, אם כי כולם מאותה משפחה. אחלה תפיסות ראשונות באיזור 
|
|
|
|
ויזטא
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה חלום... חלום רטוב! אחלה דו"ח. ההתמדה וההשקעה לרוב משתלמת. מאחל לך לתפוס ג'ק של כמה ק"ג לסיפתח, זה בטח יביא אותך להתמכרות קשה מנשוא. המפתח להצלחה הוא למידה וסקרנות ואני בטוח שבקרוב נזכה לראות ממך עוד דו"ח נהדר לשטוף איתו את המוח והעיניים.
בהצלחה חביבי.
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מהתגובה הראשונה שלך אמרתי שאני מצפה לדוח והינה הוא בא
תמשיך להפציץ ובפעם הבאה (אם תוכל) צלם גם איזה סרטון כדי להעביר לנו את החוויה ההוואית!!
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד רק אל תחזוף את הנקודה בדיוק, מחר תראה את כל מג'רג'רי ישראל 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
וואי וואי הנה דוח מהוואי עומר הענסתך לפורום נראת רציני בעניין והנה הדוח הראשון לא אחר לבוא נצל שהיתך באי ותהנה מכל רגע . נ. ב. השאר מפתח על משקוף הדלת . אולי נתן גיחה בסוף שבוע 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הBONEFISH דג שמיועד לספורט בלבד ..את זה נאמר לנו בזמנו שטיילתי שם הדג נתפס בעיקר עם הפליי פישינג !! תמשיך ליהנות ולדווח לנו  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עומר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים יקרים ...תודה על הפירגון...פורום של מפרגנים פה תענוג .....ובלי איומיים על גיחות לפה לבצע !!מי שבא ברוך הבא יקבל אחלה אירוח יש לי דירה במרחק צעדים מהחוף דייג 24שעות 7 ימים ואיי גן עדן smy:אני מזרזר  עם צבי ים פה כלבי ים שעולים לחוף ....חוויה יום יומית שימשך כך כל יום אמן ! 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
התמונה האחרונה - פשוט תענוג לעיניים!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|