| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/8/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18.00 | ניקל בינוני - קאסטמאסטר הולגרמה זהב 7 גרם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | גדול - לא נשקל/שוחרר |
| 18.30 | דמוי דג בינוני - ציקדה סטרייק פרו 9.9 גרם | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | גדול - לא נשקל/שוחרר |
| 18.45 | גיג בינוני - ג'יג 12 גרם אדום זהב | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | גדול - לא נשקל/שוחרר |
| 18.00 | גיג בינוני - ג'יג 12 גרם אדום זהב | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 10 | קטן- בינוני/שוחרר |
| 18.00 | ניקל בינוני - קאסטמאסטר הולגרמה זהב 7 גרם | אמנון מצוי (עדדי) | 10 | יפים - שוחררו |
הדו"ח:
יום רביעי חם חם ממש כבשן...הילד אומר לי אבא למה שלא נלך לדוג בחוף גיא? גם נשחה קצת וגם נדוג.
מתאים - אני אומר לו. מעמיס ציוד ומגיע לחוף גיא בערך בחמש וחצי. מכין לבן את החכה עם ניקל זהב ולי מחמש בג'יג (מבחינתי הלהיט החדש!).
בזריקה הראשונה הבן עידו מרים עדדי יפה ומשחרר. אני ננעל על ביניות בינוניות וקטנות וגם על עדדי יפים.
בשש מגיע הבום הראשון - תקיפה חזקה ופיצוץ שטרם הרגשתי (אני חדש בתחום הז'ירז'ור רק כארבעה חודשים) עם פייט לא רגיל ומתגלה צללית גדולה של בינית שנלחמת - נוגחת צוללת ימינה ושמאלה , אני מרים את החכה כדי שלא תרד לסלעים וממשיך לגלגל עד שמצליח להרים- בינית גדולה וארוכה(כנראה זכר) כמה תמונות וחזרה למים.
רוצה לבדוק דמויים אחרים - הג'יג עובד פיצוץ ומחליט להחילף לציקדה זהב 9.9 גרם ובזריקה השנייה מקבל פיצוץ ויציאת חוט שטרם חוויתי, מלחמה כנ"ל והיא למעלה -בינית גדולה ושמנה (כנראה נקבה) - כמה תמונות ומשוחררת למים.
שוב מחליף דמוי לניקל 7 גרם זהב שתיים שלוש זריקות, מחכה עד שהוא שקוע לקרקעית וגלגולים איטיים עם הקפצות מדי פעם ושוב תקיפה חזקה, וגם כאן עולה בינית גדולה, תמונות ושחרור.
אלו הביניות הכי גדולות שעד כה הצלחתי לתפוס.
הילד מבסוט מחליף לו לג'יג והוא מרים עדדי וביניות וגם אני מבסוט כי מבחינתי שברתי שיא אישי עם ביניות.
נכנסים שוב לבריכה, מחליפים בגדים וכל הדרך מעבירים חוויות.
בקיצור, הביניות חזרו לכנרת ובגדול!