| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 14/8/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00 | גיג קטן - דאמיקי | גומבר (גומבר טורפני) | 2 | 3.5 |
הדו"ח:
הרבה חברים פרגנו בפורום IKF אז החלטתי לעלות גם פה ובמיוחד שרפי נכנס לIKF ואומר לעלות דוחות משם גם לפה אז מעלים !!!
טוב חברים אז ככה קודם כל תודה
לצוות יורדי הים שעוזרים לי לעשות את המעברת מהדייג בחוף לדייג מקיאק ותודה לפורום IKFהזה שנותן כל כך הרבה מידע ועזר לי לעשות את המעבר מהחוף לקיאק
יציאה 3 שלי עם הקיאק וכזה אקשןןןןןןן
נתחיל בזה שלא את הדגים האלה אני מחפש ולא עברתי לקיאק בשביל הדגים האלה אבל בסדר קצת הרגשתי תמקל ספגתי שלי עושה צורה יפה חחח

מגיע אתמול מעבודה

פתאום צילצול מחבר מאשקלון "אחי הבאתי איילנד לכיף בוא צא איתי ......"

איך אני יגיעעע הקיאק עומד בתל אביב

אין בעיההה אני מגיע עם המשאית לוקח תקיאק שלךךך.........
חושב וחושב ומסכים

מעדכן את כל צוות יורדי הים אם מישהו מצטרף ..........

החבר לוקח אותי ואנחנו בדרך לאשקלון עוצר ל3 שעות שינה אצל ההורים ויוצאים לים
מגיעים בבוקר מוקדם וקצת
מגיעים לחוף עוזר לחבר לפרוק תאיילנד פעם ראשונה מה זה הספינההההה הזוווווווווווו

חתירה ארוכה ישר לעומק הים מדהים ללא רוח וללא גליםםםםםם פשוט כיףף חתירה נקייה
מגיעים לניקודה אחרי 45 חתירה אולי יותר
ואומר שהיום עובד רק עם הדמיקי שארטיום המליץ אליו האדום כחול
ציוד לייט חוט 30 ליברההה ....
כבר בהורדה ה5 מקפץ פצצה קטנה על המקל הגמיש של דאיווה המגה פורסט מחילה מחלחמה יחסית קשה לא רגיל עדיין לרולר השוכב צד ימין ידית..

3 דקות מלחמה מעלה גומבר של 1.5 קילו קצת מאוכזב שזה הדג שיצא אבל שמח על המלחמה ,
אני מגיע מעולם הזירזור וזה הדג הכי פעיל בזירזור .....

לא נוראה מוריד שוב ת דמיקי כמה הקפצות שוב תקיפה מוזרה אין נגיחות אין חוט שיוצאאאא.......

המים נקייים אני ראה תדג משהו לבן שמשתחרר כמה מטרים מתחת לקיאק דג לא גדול שלא מתנגד בכלל טוב משהו ...

החבר שלי מוציא בוחלוקים ורודים על הסביקי ונהנה רצחחחח
בהמשך מקבל עוד מכה ומשתחרר ..... לא נוראאאאאא איזה אקשןןןןןן
0 דריפתתתת אני רואה במסך דגים בקרקעיתתת מורידומקפיץץ כל כך כיך עם הדמייקי חותך תמים בכזו חלקות כיףףףף
מקבל שוב תקיפהההה הפעם מרגיש משהו שלא נותן לעלות אותו ואז רק למעלה חשבתי טונית אבל אחרי 5 דקות של עבודה עדינה ראיתי מה קרה למקל הזה שאדריאן משך תנצרן אני עובד בעדינות
עולה לו גומבר יותר גדול של 2 קילו שעושה באלגן למעלה אבל עולה ברגע שהולה חותך תשוק לידרררר... אבל הדג על הקיאק כבר אז לא נראהההההה

בן גוריון קטן שנתן ביס עולה למעלה ומשחררר כאשר שוכב ליד הקיאק בגלל שאני הסתבכתי עם הרשתתת

בסה"כ היה אקשן מטורףף

הבחור עם האיילנד נהנה בצורה מטורף שיבוא לקחת תקיאק שלי כל יום אני יצא כל יום חח
היה כיף מעדכן את חברי הקבוצה בתפיסות חתירה קצת קשה היתה חזרה אחרי כמה שעות של גיג
אבל שמתי מוזיקה כל החתירה הסוללה התרוקנה אבל בסדר .....צריך למצוא פתרון לזה ולמצוא פתרון שהקבוצה בואטסאפ חופרת גומברת תסוללה ..... צוחק מת אליכם אחלה קבוצה אחלה אנשים ..1000 הודעות ביום ....רגוע
תודה לחברים קבוצת יוריד הים שעזרו לעשות את המעבר החלק מהחוף לדייג מקיאק
שיטת עבודה ... הורדת הגיג {דמיקי לקרקעית הקפצה אחת מהירה שלא יתקע בסלע ואז גלגלות איטי של הגיג שיטה מוצלחת שהביאה לי כמויות של לוקוסים בעמודים של הגשר הפחם באשקלון
עוד לא הגעתי ךמסקנה אם זה עובד בריפים הפתוחים או לא
החבר הוריד סביקי עם ניקל גדול בלי קרס העלה סביבית ה15 בוחלוקים הורודים האלה טעימים הבנתי בסביקי חתיכות קטנות שמאוד של קאלמר

בדרך חזרה היה חםםםםםם

אחלה יום וכבוד על התפיסות המכובדות