תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/8/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7-10 | דמוי דג בינוני - FEED | גומבר (גומבר טורפני) | 6 | חמוד חמוד |
הדו"ח:
צהרים טובים לכל החברים,מזמן לא העלתי דו"ח בז'רזור כי היה יבש יבש אצלנו בקריות.
הטרכונים לא נכנסו השנה כצפוי,וגומברים בבתולה היו קטנים מאוד,ולברקים גם פצפונים.
אתמול בערב מקבל טלפון מחבר, שאומר לי שיש נקודה חמה שכבר כמה ימים תופסים שם גומברים חמודים.
ומדי פעם יש גם גדולים יותר,ויש כל מיני הפתעות שם,אבל מה לך מוקדם בבוקר כי הנקודה קטנה שלא יהיה עומס.
מתכנן להיות בנקודה ב5 עם אור ראשון,אבל איפה אור ראשון ואיפה אני .
מתעורר מסטול ב 6:30 מתארגן מהר סיבוב לכלב וקדימה לנקודה.
מגיע מסתכל מרחוק אין אף אחד ,מתקדם מגיע נכנס לנקודה דרך המים,בודק איזה ווסט חדש, לא ציפה שרכשתי באיביי ב20$
אמור להיות אטום למים,ואכן כך, תענוג הוא קל ומאוורר ונוח הכי חשוב.
מגיע לקצה, הים עובד יש גלים שנשברים ומשפריצים אבל המים נעימים , מקל מיטצ'ל ישן 15-45 הדאיווה 11 קלדיה 4000 החדש שעדין לא ראה קשקשים,מחמש בדמוי של שימנו Waxwing צבע בורי
זורק לכל הכיוונים 15 דקות וכלוםאחרי עוד כמה זריקות ממש קרוב לרגלים תקיפה,הוקסט קטן ויוצא גומברצ'ק חמוד
שנכנס לכיס העמוק במכנסים,ממשיך לזרוק הגלים והזרם מושכים צפונה,וצריך להזהר מתקלה בולטת שעליה חתיכת רשת ,רואה טריפות בצד ימין זורק לכיוון מגלגל ובום עצירה,לא זה לא היה דג ,זאת הרשת הארורה מנסה לשחרר למרות שיודע שאין סיכוי,ובסוף קורע . לא נורא ככה זה לפעמים,איך נקנה חדשים.
קושר סיכה חדשה ומחבר דמוי 16 גרם לבן זוהר , כמה זריקות ויש נעילה ,אחד יותר חמוד,ממשיך עוד כמה זריקות ויש עוד נעילה בגלים אחד חמוד בכיס יש 3 גומברים שרוצים למים.
רואה עוד כמה חברים שמגיעים לנקודה,עושה הפסקת סיגריה ופחית בלו. הדגים לתיק עם הקרח.
חוזר לנקודה לעוד סשן ותוך שעה עוד 3 גומברים לכיס העמוק.
הרוח התחזקה הים התחיל לעלות ואמרתי מספיק. מכניס את השלושה לתיק עם החברים שלהם .
אומר יש צהריים או דגים כבושים תלוי מה נחליט. בדרך חזרה עוצר ליד אבא שלי והאחיין שדגים טלוויזיות עוזר לאחיין לשלוף איזה 20 טלוויזיות והבייתה עייף ורטוב ושמח בחלקי.