MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צור תתחדש אחי!! אני יודע שהמון זמן אתה מחפש קיאק והסבלנות השתלמה נראה פצצה במיוחד אחרי השיפורים שהוספת! מה שחסר לך עכשיו זה מצלמה של GOPRO
תודה כורדי ה GOPRO תמתין עד שיתפנה כסף יש דברים יותר חשובים שקודמים לה למה צור יש את התחרות הסרטונים 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור תתחדש אחי!! אני יודע שהמון זמן אתה מחפש קיאק והסבלנות השתלמה נראה פצצה במיוחד אחרי השיפורים שהוספת! מה שחסר לך עכשיו זה מצלמה של GOPRO
תודה כורדי ה GOPRO תמתין עד שיתפנה כסף יש דברים יותר חשובים שקודמים לה למה צור יש את התחרות הסרטונים  נותן את הכבוד לאילו שמבינים בסרטים אני ממתין לתחרות של עשה זאת בעצמך 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה כורדי ה GOPRO תמתין עד שיתפנה כסף יש דברים יותר חשובים שקודמים לה למה צור יש את התחרות הסרטונים  נותן את הכבוד לאילו שמבינים בסרטים אני ממתין לתחרות של עשה זאת בעצמך  
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה כורדי ה GOPRO תמתין עד שיתפנה כסף יש דברים יותר חשובים שקודמים לה למה צור יש את התחרות הסרטונים  נותן את הכבוד לאילו שמבינים בסרטים אני ממתין לתחרות של עשה זאת בעצמך  אז אנחנו מחכים לאותו הדבר 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי צור, תתחדש יופי של קיאק אני בטוח שתשחוט את הכנרת בז'ירז'ור, עכשיו בחורף תוכל להכניס לנו ריגים לעומק לדיג קרפיונים  למה אנדרי יצא לפנסיה?  תתחדש יא תימוני,יופי של קיאק. מה יש אם תוציא להם ריגים לעומק זה לא עולה דלק רק חתירות קצובות  שיהיה בהצלחה ויסריח מדגים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תתחדש צור  עכשיו נוכל להפגש בעומק  בכנרת  דרך אגב יש לך קצת פרטים טכניים עליו? כמו אורך ?רוחב? משקל נשיאה? איזה יופי צור, תתחדש יופי של קיאק אני בטוח שתשחוט את הכנרת בז'ירז'ור, עכשיו בחורף תוכל להכניס לנו ריגים לעומק לדיג קרפיונים  למה אנדרי יצא לפנסיה?  שמע אני מזדקן, מעונה לעונה קשה יותר להכניס את הריגים לעומק 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תתחדש צור  עכשיו נוכל להפגש בעומק  בכנרת  דרך אגב יש לך קצת פרטים טכניים עליו? כמו אורך ?רוחב? משקל נשיאה? איזה יופי צור, תתחדש יופי של קיאק אני בטוח שתשחוט את הכנרת בז'ירז'ור, עכשיו בחורף תוכל להכניס לנו ריגים לעומק לדיג קרפיונים  למה אנדרי יצא לפנסיה?  שמע אני מזדקן, מעונה לעונה קשה יותר להכניס את הריגים לעומק  אתה מזדקן  אז מה אני יגיד? ביקשתי שיכינו לי מיטה בבית זקנים של הקיבוץ 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתחדש  היה מוצלח מבחינת הגיחה למרינה לפני הפגישה עם בעל הקיאק והיה בהחלט משעשע לראות אותך נפרד מכסף  שמח שבסופו של דבר כול הריג'קטים היו פתירים ולא עשו בעיות ומחכה לדוח הראשון 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש  היה מוצלח מבחינת הגיחה למרינה לפני הפגישה עם בעל הקיאק והיה בהחלט משעשע לראות אותך נפרד מכסף  שמח שבסופו של דבר כול הריג'קטים היו פתירים ולא עשו בעיות ומחכה לדוח הראשון  גדול גיא ,עכשיו אני מבין למה הפגישה הייתה אחרי השקיעה,צור פחד שהשטרות בארנק יסתנוורו מהשמש 
|
|
|
|
|
תתחדש ! אין על קיאק בכנרת - עולם אחר.... אומרים שהביניות הגדולות יורדות מהירדן לקראת אמצע אוגוסט, כך שקנית אותו בזמן  אני חותר ודג בכנרת בעיקר ביום שישי בבוקר ואתה מוזמן להצטרף, יחד עם אנדריי זה כבר צוות 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
גיא אם רק הייתה מצלם את הרגע שהכסף יצא מהכיס של צור ועבר לידי המוכר. זאת הייתה תמונת השבוע אם לא החודש.
דרך אגב שאלה לצור- במידת הצורך יש אפשרות לחיבור מנוע לקאיק הזה?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כוונות טובות ושכרן לצידן.... גיאצוק הצטרף כאקט חברי - וזכה לשיא..... לך צור החדש, מאחל המון נחת והנאה מהצעצוע החדש - תתחדש ושנראה את התכשיט הכתום מככב כאן בדוחות שלך... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גיא אם רק הייתה מצלם את הרגע שהכסף יצא מהכיס של צור ועבר לידי המוכר. זאת הייתה תמונת השבוע אם לא החודש.
לקיאק הזה לא נראה לי שאפשר להתאים מנוע
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כוונות טובות ושכרן לצידן.... גיאצוק הצטרף כאקט חברי - וזכה לשיא..... לך צור החדש, מאחל המון נחת והנאה מהצעצוע החדש - תתחדש ושנראה את התכשיט הכתום מככב כאן בדוחות שלך...  רפי תודה על הברכות לגבי הדוח כנראה שבסופ''ש יהיה הראשון 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לקיאק הזה לא נראה לי שאפשר להתאים מנוע קטן עליך... תשיג מנוע, נחבר אותו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|