מאמין שצבע כן משנה, ובתאם לדגי מטרה ומאפיינים נוספים כמו שעה, עכירות, עצמת אור, עומק וכו'...
מאמאין שצורת ג'יג כן משנה
מאמין שצורת עבודה כן משנה
מאמין שמיומנות בחיפוש להקות כן משפיעה
מה ההשפעה של כל אחד :
צורת ג'יגוג-משמעותית ביותר
מהי צורת הג'יגג'וג הנכונה? הרי כל דמוי יש את השיטה שלו אבל למה אין "הוראות הפעלה" על הג'יגים יש המון שיטות עבודה אני אישית די חדש בתחום אין לי מושג איך לעבוג עם כל ג'יג אני עובד עם כל הג'יגים אותו דבר בשביל האנטיאס אני יודע שצריך לעבוד מהר..
בהחלט יכול להיות שלכל ג'יג יש צורת עבודה מותאמת בעיקר אליו, אבל בגדול וממה שאני רואה, עובד, ושומע שהסגנון מותאם יותר לדג המטרה ולא לג'יג עצמו..כמו שציינת שלאנטיאסים זה מהר!
אבל, יכול להיות שיחד עם מהירות יש אפשרות לשלב אלמנטים נוספים שאולי יתאימו לג'יג אחד ופחות לאחר! אולי ...ולא חושב שיש על זה הרבה דיון אם בכלל.
למרות זאת, תראה למשל חברות שמנסות להתאים מקל ספיציפי לג'יג-בד"כ מקל מאותה חברה של הג'יג, כמו של שימנו לג'יג שמנו בטרפליי! לדעתי יש מעט הצדקה\הרבה פרסום בשביל לדחוף עוד מוצר לצרכן המסכן.
ותראה לפעמים סרטונים שמראים צורת עבודה של הצוות עם סוג ג'יג ספיציפי אבל גם שם אין דגש על צורת העבודה מעבר למהירות התנועה והכללים המנחים לגבי עבודה עם ג'יג בכלל!
ולעומת זה, תראה המלצות וסגנונות שונים כאשר מדובר על מדאיים ואינציקו-שם הואריאציות בתנועה ובסגנון העבודה היא רחבה ואכן יש משמעות ללמוד את ההנחיות לעבודה עם אותו אנצ'יקו\מדאי (אבל כמובן לא מחייב ולא מגביל אותך רק לאותו סגנון שמומלץ).
נחשפתי לא מזמן לעבודה הייחודית עם אינצ'יקו של דמיקי..
בקיצור, אם אתה עכשיו בקטע עם אנטיאסים, תעבוד נכון (מקל למעלה ידית למעלה, מקל למטה ידית למטה), תנסה לעבוד עם קורדינציה מחזורית, מקל שמתאים למשקלי הזריקה, ג'יגים כבדים יחסית, אולי ג'יג זורח על הבוקר, להגיע למקומות הטובים והרבה סבלנו עד שהרגע יבוא!
בהצלחה....