פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   סקירת ציוד : מקל חוף Boston olympic 4.20 red/blue |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סקירת ציוד : מקל חוף Boston olympic 4.20 red/blue (נקרא 8918 פעמים) |
הדפסה |
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
מוטי היקר. כבוד לי אישית שאתה כאן לצידי !  יופי של סקירה , המקל נראה מהליגה של הטובים. יחד עם דיג משובח כמוך , אתם צוות לעניין. 
|
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכם בבעלותי 2 דיווא אמקסט 5500 + 6000 לבן שלי אמקסט סםורט 5500 לחבר שלי 3 אמקסט פלוס האמריקאית. ב 5500 לא ניכנס 300 מטר חוט 0.45 כולנו ויתרנו על מידה 4500 מפני שלא ניתן להכניס 300 מטר חוט 0.40.
לא ברור כיצד ניכנס אצלכם, פיסית אין מקום. או שהרולר גדול יותר או שהחוט דק יותר
את החוט כמעט ולא ניתן להשיג במרכז הארץ. סקפטי מאוד לגבי הטסט שלו, יותר חזק מחוט בד? וברבע מחיר, זה צריך להיות להיט עולמי והוא לא.
בכל מיקרה, מרחקי הזריקה שהושגו בהנחה שהם אמינים, מאוד מרשימים, מהיכרות שלי עם המקל במשקולות שהשתמשתם, זה לסחוט לו את המיץ
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
יקר מידי בשבילי, בכל זאת אני ילד, אבל תודה על המידע ! 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מוטי היקר. כבוד לי אישית שאתה כאן לצידי !  יופי של סקירה , המקל נראה מהליגה של הטובים. יחד עם דיג משובח כמוך , אתם צוות לעניין.  בדיוק טל כבוד לי אישית שאתה כאן לצידי 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יקר מידי בשבילי, בכל זאת אני ילד, אבל תודה על המידע !  איזה מתוק אתה גל !  עכשיו אתה יודע מה לבקש מתנה ליום ההולדת הבא.... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכם בבעלותי 2 דיווא אמקסט 5500 + 6000 לבן שלי אמקסט סםורט 5500 לחבר שלי 3 אמקסט פלוס האמריקאית. ב 5500 לא ניכנס 300 מטר חוט 0.45 כולנו ויתרנו על מידה 4500 מפני שלא ניתן להכניס 300 מטר חוט 0.40.
לא ברור כיצד ניכנס אצלכם, פיסית אין מקום. או שהרולר גדול יותר או שהחוט דק יותר
את החוט כמעט ולא ניתן להשיג במרכז הארץ. סקפטי מאוד לגבי הטסט שלו, יותר חזק מחוט בד? וברבע מחיר, זה צריך להיות להיט עולמי והוא לא.
בכל מיקרה, מרחקי הזריקה שהושגו בהנחה שהם אמינים, מאוד מרשימים, מהיכרות שלי עם המקל במשקולות שהשתמשתם, זה לסחוט לו את המיץ
מוטי אחי אני לא בא ליצור ויכוח זה מה שנכנס אצלי ברולר מה אני יכול להגיד לך ובקשר לסחוט את המיץ לחכה ,לא ניצלתי חצי ממה שהוא יכול יהיה עוד ניסיונות בדרך ,ועוד דבר קטן כל אחד יחליט מה טוב לו 
|
-------------------------------
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי זה לא ויכוח, אני לא מצליח להכניס 300 מטר 0.40 ב5500 שלי. אני מאוד קפדן לגבי חוטים. כל 3 חודשים מחליף ותמיד נשאר מזה גם שארית של כ-20 מטר חוט. מה שאתה מתאר פשוט לא מובן לי מפני שכאשר קניתי אותם, בדקתי את הנתונים וירדתי מ ה 4500 בגלל קיבולת נמוכה של חוט .אני חסיד של משקל קטן של ציוד ולקחתי רולר כבד יותר רק בגלל זה ואתה אומר שפועל ניכנס יותר למרות שאצלי הנתונים דומים למציאות, זה פשוט לא מסתדר לי
שאלה כללית, בשביל מה חוט 0.45 בטסט כזה? אתה עובד בנמל וקושר אוניות? תרד בעובי החוט ורק תיהנה יותר
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היי זה לא ויכוח, אני לא מצליח להכניס 300 מטר 0.40 ב5500 שלי. אני מאוד קפדן לגבי חוטים. כל 3 חודשים מחליף ותמיד נשאר מזה גם שארית של כ-20 מטר חוט. מה שאתה מתאר פשוט לא מובן לי מפני שכאשר קניתי אותם, בדקתי את הנתונים וירדתי מ ה 4500 בגלל קיבולת נמוכה של חוט .אני חסיד של משקל קטן של ציוד ולקחתי רולר כבד יותר רק בגלל זה ואתה אומר שפועל ניכנס יותר למרות שאצלי הנתונים דומים למציאות, זה פשוט לא מסתדר לי
שאלה כללית, בשביל מה חוט 0.45 בטסט כזה? אתה עובד בנמל וקושר אוניות? תרד בעובי החוט ורק תיהנה יותר
נכון מאוד גם לי לא מסתדר אבל מה אני יכול להגיד לך זה מה שנכנס ונכון גם אני חושב שאני ישים חוט 0.35 מרחקי הזריקה יהיו יותר טובים
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
יש לי את חכה כזאת
תמיד טוב לשמוע שמשו בבעלותך הוא איכותי
תודה..
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יש לי את חכה כזאת
תמיד טוב לשמוע שמשו בבעלותך הוא איכותי
תודה..
נכון מאוד שי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים מוטי וגיא אתם צודקים כמות החוט שנכנס ברולר 0.45 הוא 250 מטר נסעתי לחנות שאני קונה את הציוד לבדוק את עצמי אולי משהו אצלי לא תקין כמות החוט שמגיע 250 מטר 0.45 מצטער אני מבקש סליחה על הטעות שלי אני בן אדם שמודה בטעויותיו תודה שלחצתם כך אני בדקתי את עצמי
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 09, 2011, 18:19:36 PM על ידי moti-m
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
שלום רפי וכל מנהלי הפורום הסקירה הושלמה ניתן לעלות בפינת המאמרים בתודה מוטי 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
יפה מוטי סקירה יפה למקל {עושה לי חשק}
בענין כמות החוט ברולר וכי מה ההבדל בין 250 מטר ל300 מטר בדייג חוף?
להחליף חוט כל שלושה חודש זו לא דקדקנות זו רוח שטות.
אינני יודע מי אדוני {אפילו לא מסוגל לקרא את הכינוי } אך כל שלושה חדשים נשמע כאילו אתה גר בנמל ולא מפסיק למשוך אניות 24 שעות ביממה .
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
טוב חברים מוטי וגיא אתם צודקים כמות החוט שנכנס ברולר 0.45 הוא 250 מטר נסעתי לחנות שאני קונה את הציוד לבדוק את עצמי אולי משהו אצלי לא תקין כמות החוט שמגיע 250 מטר 0.45 מצטער אני מבקש סליחה על הטעות שלי אני בן אדם שמודה בטעויותיו תודה שלחצתם כך אני בדקתי את עצמי לא קרה כלום... אמרת,תהינו,בדקת,חזרת. יש מצב לתמונה של החוט אם הגליל נשאר ברשותך? החוט איטלקי במקרה?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים מוטי וגיא אתם צודקים כמות החוט שנכנס ברולר 0.45 הוא 250 מטר נסעתי לחנות שאני קונה את הציוד לבדוק את עצמי אולי משהו אצלי לא תקין כמות החוט שמגיע 250 מטר 0.45 מצטער אני מבקש סליחה על הטעות שלי אני בן אדם שמודה בטעויותיו תודה שלחצתם כך אני בדקתי את עצמי לא קרה כלום... אמרת,תהינו,בדקת,חזרת. יש מצב לתמונה של החוט אם הגליל נשאר ברשותך? החוט איטלקי במקרה? גיא יש לך את החוט בסקירה גם תמונה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4