בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  סט חדש
עמודים: 1 2 [3] 4 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סט חדש  (נקרא 8426 פעמים) הדפסה
חסדייה

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: סט חדש
« הגיב #30 ב- : יולי 30, 2013, 14:30:46 PM »
באמת עד עכשיו לא הבנתי מה מציק לכם?כואב לכם?מה?

אם אתה לא מבין, אז אסביר באופן הכי ברור.

קודם כל - לאף אחד אין דבר וחצי דבר נגדך באופן אישי.

כפורום מוביל בתחום בדיג ברשת, יש רבים שמנצלים את הבמה לצורך קידום חנויות / יבואנים.
כפורום - אין לנו בעיה עם זאת, כל עוד זה יעשה באופן המתאים.
משתמש מין השורה שמעוניין לפרגן לחנות / יבואן כלשהו ששירתו אותו נאמנה, הרי זה משובח - תעבור קצת על דיונים קודמים ב"על החוף" ותראה שמעולם לא מנענו דברים כאלה, בסופו של יום כולם מרוויחים מזה.
הבעיה נוצרת שחנויות / יבואנים מנסים ל"פרגן" לעצמם. דברים כאלו היו ועוד בטוח יהיו, ולמדנו לזהות אותם.
משתמש חדש - שבהודעותיו הראשונות מעלה דגמים ספציפיים מאד, לרמת השם דגם המדוייק, של ציוד שנמכר במקום מסויים - ובאותה נשימה רושם הודעה כמו זו:
ציטוט
תודה חברים היחס והשרות בחנות לוקוס מספר אנחנו מספר 1תודה סאלח
מעלה חשד של משתמש שהגיע במטרה לפרסם מקום מסויים, ולא למטרה אחרת.

התנסחויות לא ברורות, ממש לא תרומות לתחושה אחרת.
רגע אחד להגיד "התחדשתי", שנייה אחרי זה "המקל הזה לא בארץ, מזמין מקל אחר XXXXXX" ולציין שום דגם מדוייק - לא נראה טוב.
לרשום: "פרסומת לא מפרגן לחבר!." - תקרא את מה שרשמת בעצמך! רשמת שחור על גבי לבן שאתה עושה פרסומת. כן, תקרא לי ולאחרים קטנוניים, אף אחד לא מצפה ממך להיות מחיה השפה העברית, אבל החוסר פיסוק שלך פה, או החוסר לוגיקה בכתיבה גורם לזה שרשמת בדיוק "אני לא מפרגן לחבר, אני עושה פרסומת".

גישה של: "באמת עד עכשיו לא הבנתי מה מציק לכם?כואב לכם?" - ממש לא תתרום לך פה.
תחשוב לפני שאתה כותב. עד להודעה שלי, קיבלת אך ורק פירגונים מחברים, או הצעות, שאגב, הזילזול שלך כלפיהן היה פשוט גועלי - מישהו שרושם לך המלצה, אפשר להגיב בצורה יותר יפה מ"טוב..............." - אתה לא עושה פה טובה לאף אחד.

חסדייה, על איזה עליהום אתה מדבר?!
רשמתי מה שרשמתי, ולאחר תגובה שלו, שהסברתי לגביה למעלה ("פרסומת לא מפרגן לחבר!") הוא זכה לתגובה של עוד משתמש עוד שגם תהה על משמעות התגובה הזו.
זה נקרא עליהום? זה בקושי נקרא התייחסות.
בתור משתמש לא חדש באתר, אתה יודע טוב מאד שאין לנו בעיה עם פירגון, אבל לא נקבל פרסום סמוי בשום אופן - וזה הריח כאחד כזה. אם הוא לא, מה טוב - אבל זה לא אומר שלא צריך להעלות את הנושא.
כבר היו מקרים בעבר, שמשתמש כתב לצורך פרסום נטו, וברגע שעומת עם זה - פתאום חדל לכתוב, לא כי לא פירסם ונפגע מאיתנו - אלא כי הבין שלא יוכל לעשות זאת עוד.

אחד הדברים היפים בפורום פה, וזה ידוע לכל, שאנחנו לא מעלימים הודעות ומוחקים ללא מחשבה מבלי לבסס עובדות - אחרת מה הבעיה? חיש קל היה אפשר למחוק את הדיון, אבל זו לא הגישה שלנו - אנחנו מעדיפים לשים את הדברים על השולחן.

אם זה עדין לא ברור, מצטער - לא יכול להסביר יותר טוב.

תתחדש על הציוד אלעד ותהנה ממנו.

אני די בטוח שאין לך משהו אישי נגד אלעד או משתמש אחר
אבל צורת ההתבטאות שלך נגד המשתמש אלעד בעיניי מוגזמת.
המשתמש חדש באתר, ולאחר שדיברתי איתו- התברר לי שהוא גלש מהטלפון...
בגלל חוסר סימני פיסוק במשפט שהוא כתב "פרסומת לא מפרגן לחבר" כבר יצאת להסקת מסקנות, למרות שנקודה אחת קטנה יכולה להפוך את המשפט למשמעות הפוכה לגמרי: "פרסומת. לא מפרגן לחבר" לעומת "פרסומת לא. מפרגן לחבר", ושפטת שהוא בא לפרסם את החנות הנ"ל למרות שהיא בכלל לא הוזכרה בהודעה הראשונה שלו אלא רק לאחר הפירגונים שקיבל, שזה דבר מקובל ברוב המקומות ברשת.
אשמח באם תסביר לי איך הגעת למסקנה שהמשתמש הוא בעל החנות או מעובדיו שמנסה "לפרגן" לעצמו? כי גם לכתוב דגמים מדוייקים של ציוד זה משהו מאד נפוץ בפורום כאן ובפורומי דייג בכלל, אם בהודעות ואם בחתימות, וכבר לא מדבר על בעלי חנויות ויבואנים שתוקעים את הבאנר שלהם בחתימה המופיעה כמובן בכל הודעה בכל פורום. לא שזה מפריע לי, להיפך, אבל אם כבר דיברת על פרסום- דבר אל הכלל ולא על משתמש תמים שרצה לפרגן מכל הלב על שרות טוב וציוד טוב שקיבל בחנות מסויימת. ובגלל שאתה מכיר אותי ויודע מי אני- אני יכול גם לספר לך שלאלעד אין שום קשר לחנות מלבד העובדה שהוא לקוח שם.
ולשם הגילוי הנאות, אני מרגיש צורך לציין שבעל החנות הוא חבר טוב שלי אך לא מודע לכל הסיפור כאן, ואני לא הגעתי כדי לגונן עליו אלא כדי להבהיר את הנקודה, שלא יקרה סיפור דומה גם כשיהיה מדובר על חנות אחרת ולקוח אחר.

ולסיום, השתדלתי להקפיד על סימני פיסוק על מנת שדבריי יהיו ברורים יותר, ואני מקווה שלא יהיו אי הבנות.
 IP: [ מחובר ]
יהושוע{שוקי}פרג

חבר פורום
*

מנותק מנותק

שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!

« הגיב #31 ב- : יולי 30, 2013, 14:38:42 PM »
לפרגן לא עולה כסף 3
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
 IP: [ מחובר ] WWW
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : יולי 30, 2013, 15:18:37 PM »
תפרגן לחבר...אם החכה לא סבבה לי אז יחליפו לי.....וחוץ מזה אני באמת לא מבין מה הבעיה של האנשים פה??

לאנשים פה יש בעיה קשה -
קוראים לזה חוש ריח מפותח.....

באמת שאתם נחמדים!!באמת שאני לא מבקש חוות דעת!.... זקן

אז מה אתה כן מבקש בהעלאת ההודעה הזו?

אהלן רפי
לא חושב שיש לאנשים חוש ריח מפותח....הם פשוט כמו עדר (שים לב אחרי ההודעה של רון דדון כל ההדועות כל ההודעות קבעו וחרצו שזה לא מריח טוב )
אני מכיר את אלעד באופן אישי...הוא כולה מתלהב מהסט שהוא רכש
ואם הבן אדם מגיע לאתר על מנת לשתף את "התהלבותו" מרכישת הסט ומפרגן לבעל החנות שהוא רכש ממנה בתום לב...אני אישית לא חושב שיש משהו פסול בזה
הבן אדם חדש פה אולי היה צריך לכתוב את זה במקום אחר כמו שדרת היבואנים או על החוף
ובמקום להדריך אותו איפה לכתוב
פשוט עשו עליו עליהום...וקבעו שזה "לא מריח טוב" או שהוא בא לפרסם החנות

בכל אופן אלעד
תתחדש על הסט החדש...ושיסריח מדגים

אני אישית מחכה לדו"ח הראשון שלך על סיפתח למקל שרכשת

אהלן חסדייה,

לעיתים תגובה אחת מפילה אסימון ואז יותר מתעמקים...
עדר לבטח אין כאן -
מי כמוך כבר ראה כאן דיונים בהם הדעות נחלקו ונוצרו "שני עדרים"...

תתעמק בתגובות של אלעד בצורה אוביקטיבית,
משהו באמת נראה כאן מוזר ולא ברור, למשל -

פרסומת לא מפרגן לחבר!...אם הסט לא מרגיש לי טוב ביד אז אני מחזיר אותו...חשבנו שהחכה הראשונה יש אותה במלאי....ובאמת הכול בסדר אנשים...:-))))

לא הבנתי בכלל את התגובה הזאת ! זו פרסומת או שאתה מפרגן לחבר ?! איך יכולת להרגיש את הסט ביד ולהחזיר אותו אם בכלל הוא לא היה קיים במלאי מה?
איזה חכה החזרת?
מוזר מאוד

ידוע לך חסדיה שאני רואה בך לא רק דייג בחסד -
אלא אחד מהחברים המאוד יקרים ומכובדים של הפורום עם הרבה זכויות...
כנ"ל חברים רצויים ומכובדים שתרמו לא מעט הם סאלח, ערן וכלל חברי צוות לוקוס 

מקבל את הסבריך לגבי אלעד,
אך מסכים לגמרי עם רון וכל מה שכתב בתגובתו האחרונה- ואינני בטוח שירדת לסוף דעתו.
הבעייה לא היתה עם סימני הפיסוק אלא עם ההתנהלות הכוללת של אלעד -
אגב רון לרגע לא הפנה אצבע בטענה שאלעד נשלח ע"י סאלח,
להבנתי ציין שאפשרויות כאלו קיימות ככלל ואירעו בעבר ולכן אצבענו על הדופק-
משתמש אשר ביומו הראשון כבר מדגיש מוצר וחנות זה תמיד מעורר תהייה,
תגובות אלעד בהמשך הגבירו תהיות...

מבחינת באנר בחתימה, זה אופשר תמיד -
כולל לחנות לוקוס ולחברי צוות לוקוס שתקופה מסוימת לוגו החנות היה בחתימתם.
לא חשבתי אז שסאלח והחבר'ה "תוקעים חתימה עם לוגו" -
עובדה שמעולם לא התבקשתם להסיר חתימה...

איך אתה אומר שההתבטאות של רון מוגזמת?!
דחילק חסדייה, חלק מההתבטאויות של אלעד לא היו מוגזמות?!

חוצמזה לגמרי לגטימי שתכנס בשם סאלח או למענו ובידיעתו ולצורך זה בלבד -
יותר חשוב מאשר מקרים עתידיים כי כל מקרה לגופו....

נסכם בכך שמאחלים לאלעד להתחדש -
המילה שלך חסדייה שוקלת מבחינתנו הרבה בכל הנוגע לאימות עובדות
(על הפרשנויות אנחנו יכולים לחלוק... קריצה ...),
מאחלים לאלעד גם למתן ולהנעים את סגנון כתיבתו,
וגם לתפוס על המקל החדש...

באשר לך, זוכה תחרות הדוחות הראשונה שלנו,
הגיע הזמן שתצא לים ותביא דוח... קריצה
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #33 ב- : יולי 30, 2013, 15:38:06 PM »
באמת עד עכשיו לא הבנתי מה מציק לכם?כואב לכם?מה?

אם אתה לא מבין, אז אסביר באופן הכי ברור.

קודם כל - לאף אחד אין דבר וחצי דבר נגדך באופן אישי.

כפורום מוביל בתחום בדיג ברשת, יש רבים שמנצלים את הבמה לצורך קידום חנויות / יבואנים.
כפורום - אין לנו בעיה עם זאת, כל עוד זה יעשה באופן המתאים.
משתמש מין השורה שמעוניין לפרגן לחנות / יבואן כלשהו ששירתו אותו נאמנה, הרי זה משובח - תעבור קצת על דיונים קודמים ב"על החוף" ותראה שמעולם לא מנענו דברים כאלה, בסופו של יום כולם מרוויחים מזה.
הבעיה נוצרת שחנויות / יבואנים מנסים ל"פרגן" לעצמם. דברים כאלו היו ועוד בטוח יהיו, ולמדנו לזהות אותם.
משתמש חדש - שבהודעותיו הראשונות מעלה דגמים ספציפיים מאד, לרמת השם דגם המדוייק, של ציוד שנמכר במקום מסויים - ובאותה נשימה רושם הודעה כמו זו:
ציטוט
תודה חברים היחס והשרות בחנות לוקוס מספר אנחנו מספר 1תודה סאלח
מעלה חשד של משתמש שהגיע במטרה לפרסם מקום מסויים, ולא למטרה אחרת.

התנסחויות לא ברורות, ממש לא תרומות לתחושה אחרת.
רגע אחד להגיד "התחדשתי", שנייה אחרי זה "המקל הזה לא בארץ, מזמין מקל אחר XXXXXX" ולציין שום דגם מדוייק - לא נראה טוב.
לרשום: "פרסומת לא מפרגן לחבר!." - תקרא את מה שרשמת בעצמך! רשמת שחור על גבי לבן שאתה עושה פרסומת. כן, תקרא לי ולאחרים קטנוניים, אף אחד לא מצפה ממך להיות מחיה השפה העברית, אבל החוסר פיסוק שלך פה, או החוסר לוגיקה בכתיבה גורם לזה שרשמת בדיוק "אני לא מפרגן לחבר, אני עושה פרסומת".

גישה של: "באמת עד עכשיו לא הבנתי מה מציק לכם?כואב לכם?" - ממש לא תתרום לך פה.
תחשוב לפני שאתה כותב. עד להודעה שלי, קיבלת אך ורק פירגונים מחברים, או הצעות, שאגב, הזילזול שלך כלפיהן היה פשוט גועלי - מישהו שרושם לך המלצה, אפשר להגיב בצורה יותר יפה מ"טוב..............." - אתה לא עושה פה טובה לאף אחד.

חסדייה, על איזה עליהום אתה מדבר?!
רשמתי מה שרשמתי, ולאחר תגובה שלו, שהסברתי לגביה למעלה ("פרסומת לא מפרגן לחבר!") הוא זכה לתגובה של עוד משתמש עוד שגם תהה על משמעות התגובה הזו.
זה נקרא עליהום? זה בקושי נקרא התייחסות.
בתור משתמש לא חדש באתר, אתה יודע טוב מאד שאין לנו בעיה עם פירגון, אבל לא נקבל פרסום סמוי בשום אופן - וזה הריח כאחד כזה. אם הוא לא, מה טוב - אבל זה לא אומר שלא צריך להעלות את הנושא.
כבר היו מקרים בעבר, שמשתמש כתב לצורך פרסום נטו, וברגע שעומת עם זה - פתאום חדל לכתוב, לא כי לא פירסם ונפגע מאיתנו - אלא כי הבין שלא יוכל לעשות זאת עוד.

אחד הדברים היפים בפורום פה, וזה ידוע לכל, שאנחנו לא מעלימים הודעות ומוחקים ללא מחשבה מבלי לבסס עובדות - אחרת מה הבעיה? חיש קל היה אפשר למחוק את הדיון, אבל זו לא הגישה שלנו - אנחנו מעדיפים לשים את הדברים על השולחן.

אם זה עדין לא ברור, מצטער - לא יכול להסביר יותר טוב.

תתחדש על הציוד אלעד ותהנה ממנו.

אני די בטוח שאין לך משהו אישי נגד אלעד או משתמש אחר
אבל צורת ההתבטאות שלך נגד המשתמש אלעד בעיניי מוגזמת.
המשתמש חדש באתר, ולאחר שדיברתי איתו- התברר לי שהוא גלש מהטלפון...
בגלל חוסר סימני פיסוק במשפט שהוא כתב "פרסומת לא מפרגן לחבר" כבר יצאת להסקת מסקנות, למרות שנקודה אחת קטנה יכולה להפוך את המשפט למשמעות הפוכה לגמרי: "פרסומת. לא מפרגן לחבר" לעומת "פרסומת לא. מפרגן לחבר", ושפטת שהוא בא לפרסם את החנות הנ"ל למרות שהיא בכלל לא הוזכרה בהודעה הראשונה שלו אלא רק לאחר הפירגונים שקיבל, שזה דבר מקובל ברוב המקומות ברשת.
אשמח באם תסביר לי איך הגעת למסקנה שהמשתמש הוא בעל החנות או מעובדיו שמנסה "לפרגן" לעצמו? כי גם לכתוב דגמים מדוייקים של ציוד זה משהו מאד נפוץ בפורום כאן ובפורומי דייג בכלל, אם בהודעות ואם בחתימות, וכבר לא מדבר על בעלי חנויות ויבואנים שתוקעים את הבאנר שלהם בחתימה המופיעה כמובן בכל הודעה בכל פורום. לא שזה מפריע לי, להיפך, אבל אם כבר דיברת על פרסום- דבר אל הכלל ולא על משתמש תמים שרצה לפרגן מכל הלב על שרות טוב וציוד טוב שקיבל בחנות מסויימת. ובגלל שאתה מכיר אותי ויודע מי אני- אני יכול גם לספר לך שלאלעד אין שום קשר לחנות מלבד העובדה שהוא לקוח שם.
ולשם הגילוי הנאות, אני מרגיש צורך לציין שבעל החנות הוא חבר טוב שלי אך לא מודע לכל הסיפור כאן, ואני לא הגעתי כדי לגונן עליו אלא כדי להבהיר את הנקודה, שלא יקרה סיפור דומה גם כשיהיה מדובר על חנות אחרת ולקוח אחר.

ולסיום, השתדלתי להקפיד על סימני פיסוק על מנת שדבריי יהיו ברורים יותר, ואני מקווה שלא יהיו אי הבנות.

צורת ההתבטאות שלי כלפי אלעד מוגזמת? במה בדיוק?
אשמח אם תראה לי מקום אחד שבו התבטאתי לא כיאות.

וכן - סימני פיסוק עושים הבדל עצום. מצטער - אבל ככה זה.
לא בא ללמד אף אחד עברית, בטוח שגם אני עושה עשרות טעויות בעברית ביום, אבל לכתיבה כזו יש תוצאות, והן שלפעמים הכוונה שלך לא תעבור כמו שצריך.

איפה גם יצאתי להסקת מסקנות?
אם הייתי מסיק שהוא מפרסם את החנות פירסום סמוי - ההודעה היתה מוסרת לצורך בירור.
רשמתי את זה, דווקא בפומבי - כדי להמנע ממצב של האשמת שווא, בכדי שאלעד יוכל להסביר עצמו (דבר שעשה ממש לא בהצלחה).
איפה בשם האלוהים כתבתי שאלעד הוא בעל החנות או אחד מעובדיה?! זו כבר הסקת מסקנות שאתה עושה.

ובתור אחד שגם מכיר אותי ויודע מי אני ומה הגישה שלי, אני באמת לא מבין איך לקחת את זה לאיפה שלקחת את זה.
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #34 ב- : יולי 30, 2013, 17:33:11 PM »
כל השרשור הזה הזוי +++
מה מטרטו בכלל?
הזמנת ציוד חדש,תתחדש.
אבל תמתין בסבלנות שתקבל אותו ואפילו תמתין לתפיסה הראשונה ותעלה דו״ח עם תזכורת לציוד החדש
ותפרגן למי שתרצה.
לקנות ציוד ובמיוחד מקל ז׳רזור מעל דפי הקטלוג זה דבר לא חכם הייתי אומר במיוחד מקלות ברמות הגבוהות.
כי כמו שכתבו לך ברמות האלה כל מקל הוא מאוד ספציפי וחשוב להתאים אותו למטרה ולדייג.
וזה כל מה שרצו לומר לך החברים ,אבל אתה התנפלת מייד.
ואין לאף אחד בעיה איתך, תקנה מה שאתה רוצה וממי שאתה רוצה .
רק עם תגובות כאלה בפעם הבאה שתהיה לך שאלה שאלתית ועיניינית באמת ,אני לא אופתע אם לא תקבל תשובות עינייניות
ורצינית מחברי הפורום אחרי כל מה שכתבת כאן.
תתחדש ותהנה
הרולר לבטח יהיה משובח ויעשה עבודה ,המקל מי יודע אולי כןואלי לא.
artemi

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #35 ב- : יולי 30, 2013, 20:32:40 PM »
 חם מה זה הבלאגן הזה??

אני מכיר את אלעד אישית וגם את סלאח מלוקוס וגם את חסדייה ואני מבלה בחנות של סלאח לפחות פעמיים בשבוע אם זה בשביל להתחדש בג'יג וציוד נוסף ואם זה בשביל סתם לשתות קפה עם חברים!

אלעד בסה"כ רצה לספר ולהתגאות בציוד שהזמין ולהצתרף לפורום המוביל בארץ בצורה מכובדת יותר ואנשים קוטלים אותו פה וזה לא יפה במקום לחבק ולפרגן "שחתו"אותו על מה??? על מילה טובה לחנות טובה וחבר טוב ועל זה שהציוד עדיין לא אצלו בבית ורק בדרך..
עזבו שטויות ותתעסקו בדיג
אלעד היקר יש אנשים מאוד נחמדים בפורום עם ידע רב בתחום שמגיבים פה כדי לשתף בידע שלהם אתה יכול לשאוב מהפורום הזה ידע שלא תקנה בכסף ושמישהו נותן לך תגובה והתייחסות או סתם את דעתו כדאי מאוד שתתייחס לזה בכבוד אני אישית למדתי המון מאנשים בפורום הזה ובikf אני מקווה שלא נפגעתה מכל הסיפור ושבקרוב יעלה הדוח בראשון לך עלה והצלח!!!

וכל הקשור לפירגונים אם יש מקום לפרגן לחנות או יבואן מסויים אין בזה פסול לפי מה שאני רואה בתגובות פה אם הייתי מפרגן לחנות כזו או אחרת (בדוח או בתגובה הראשונה )היו כנראה יוצאים עלי פה!
בדוחות שלי לא פעם פירגנתי לחנויות וליבואנים כי זה באמת מגיעה להם וזה בא מכל הלב! אל תשפטו אדם בגלל שהוא חדש בפורום כי מרתיע אנשים אחרים להגיב פה!! גם עלי יצאו בדוח הראשון שלי כשהבאתי 5 לוקוסים וכולם היו מעל קילו אמרו קטנים שמקטנים ודוח לפני העלה אחד הוותיקים עם לוקוס 0.8 לא רציתי להגיב יותר בפורום אבל הרגשתי מחוייבות לחברים לשתם בידע שצברתי וללמד אחרים מה שאני יכול או יודע כמו שלמדתי מאחרים פה!

ולעומת חניות אחרות שאין מילה לסלאח יש מילה מקרה אישי שלי באחת החניות במרכז כביקשתי לשמור לי מקל והתקשרתי שאני בא לקנות אותו סיפרו לי סיפורים שהמקל במחסן ושיקרו אותי בעוד כל מיני סיפורים בסוף התברר שהמקל נמכר! וסידס יעיד על כך!
סלאח יתותח באמת שירות מעולה בחנות שלך גם אתה לא שם!

אלעד הדייג
חבר פורום
**

מנותק מנותק

מכבי יש רק בחיפה!!!

« הגיב #36 ב- : יולי 30, 2013, 21:10:34 PM »
תודה יאח!!!:-))...
חכה MORETNAN 91LX
  רולר CERTATE 2500 
חכה VIOLENTE VLL-86-PT
רולר CERTATE 1000
abu aresha

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #37 ב- : יולי 30, 2013, 21:32:17 PM »
אוי לא! מה קורא כאן?!!!

חברים אני מבקש להרגע, נודע לי היום על כל הסיפור הזה מאלעד (שהיה המום) ולא הבין מאיפה זה בא לו כי בסה״כ נרשם חדש לפורום
ומצא הזדמנות להתחיל לכתוב כאן בנושא סט הג׳רג׳ור החדש שלו.
בחרתי להתעלם ולא להגיב על מה שנאמר כאן - שזה פרסום לחנות שלי - כי לא רציתי להשמע כמתגונן
ומה לעשות?! בפורום הזה מלא דברים מובנים ומנותחים על ידי המנהלים בדרך שלהם ואני מדבר כבר מנסיון.
אז כך, לא ביקשתי מאף אחד לפרסם אותי ואת החנות שלי כאן. כי אני לא צריך את זה.
ואני לא מסכים שאף אחד מחברי ההנהלה יציג את זה כך - זה לא מקובל עליי וזה פוגע בי אישית
אז תעשו טובה, תתחילו לאמץ שיטה חדשה חיובית שדרכה תתצליחו לאסוף עוד ועוד אנשים לפורום שלכם
ואל תבריחו אותם מכאן כמו שקרא לי ולשאר חברי צוות לוקוס שלא סתם בחרו לברוח מכאן.
ואתם יכולים לבדוק אותי מתי לאחרונה נכנסתי בכלל לכאן.
רוב חברי הפורום מכירים אותי (גם אישית) ויודעים שאני איש פרסום ותקשורת חזותית גם - וזה לא מתאים לי לבחור בשיטות פרסום
בנאליות וזולות דרך מדיה לא רלוונטית כמו הפורום הזה.  וכבר פניתם אלי לפרסם בפורום שלכם וסירבתי וכולכם כבר יודעים כשאני רוצה לפרסם אני משקיע.

אלעד, תתחדש על הסט חבר ושיסריח מדגים ותודה על נסיון הפרגון הלא מוצלח קריצה

ואני מבקש לא לפתוח את הדיון הזה יותר כי זה לא לעניין

בהצלחה לכל חבריי בפורום בכל פעם שאתם הולכים לכחול ושתמשיכו להנות מהתענוג הזה
הרבה בריאות
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #38 ב- : יולי 30, 2013, 22:01:41 PM »
סאלח שלום לך איש יקר  אתה בסדר

אתה יכול להסביר את מה  שרשמתה כאן ציטוט :

ציטוט
בנאליות וזולות דרך מדיה לא רלוונטית כמו הפורום הזה.

תראה כל השרשור הזה הזוי כמו שרשם דב ,באמת לא רציתי לכתוב כאן ,

אבל אלעד התחיל לא נכון את כל השרשור הזה ,ומכאן נוצר באמת חוסר הבנה של כולם .

וגם שלי , התחלה של אלעד התחיל מסוג מסויים של חכה ועבר לחכה אחרת כי לא היה במלאי

ומכאן חוסר הבנה של חברי הפורום ,או חוסר בהסבר נכון מהתחלה , אני מקווה שכאן

נסיים את כל הסיפור הזה .
abu aresha

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #39 ב- : יולי 30, 2013, 22:32:29 PM »

ציטוט

נסיים את כל הסיפור הזה .

אהלן מוטי,
התכוונתי בזה: שאחרי כל הטענות של מנהלי הפורום שמה שאלעד רשם זה פרסום לחנות שלי
שזה מריח לא טוב וכל שאר ירקות...
באתי והבהרתי שאני הבנאדם האחרון שיבחר בשיטת פרסום זולה ובנאלית כזו ובמיוחד במדיה לא רלוונטית כמו הפורום
יעני במילים אחרות זאת לא השיטה שלי בפרסום
עכשיו זה ברור?

ובאמת באמת בואו נסיים עם זה
אגב, אחלה גביע יש לך בתמונה של החתימה קריצה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #40 ב- : יולי 30, 2013, 22:35:48 PM »

ציטוט

נסיים את כל הסיפור הזה .

אהלן מוטי,
באתי והבהרתי שאני הבנאדם האחרון שיבחר בשיטת פרסום זולה ובנאלית כזו ובמיוחד במדיה לא רלוונטית כמו הפורום
עכשיו זה ברור?

אתה בסדר

ובהצלחה לאלעד בדייג וכמובן כאן בפורום  האתר מספר 1
אלעד הדייג
חבר פורום
**

מנותק מנותק

מכבי יש רק בחיפה!!!

« הגיב #41 ב- : יולי 30, 2013, 23:14:31 PM »
זה לא היתה המטרה של הדיון חברים!!באמת שהכול היה בתום לב!!!...וסליחה מראש..:-)))
חכה MORETNAN 91LX
  רולר CERTATE 2500 
חכה VIOLENTE VLL-86-PT
רולר CERTATE 1000
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #42 ב- : יולי 30, 2013, 23:22:52 PM »
זה לא היתה המטרה של הדיון חברים!!באמת שהכול היה בתום לב!!!...וסליחה מראש..:-)))

אלעד הכל בסדר מהצד שלי , בהצלחה בדייג,
וגם כאן בפורום ,שאלות מה שאתה צריך אנחנו כאן,כמו שנאמר אתר חברים, לעזור חברים זה מה שחשוב .

Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #43 ב- : יולי 31, 2013, 00:18:31 AM »

ציטוט

נסיים את כל הסיפור הזה .

אהלן מוטי,
עכשיו זה ברור?

אז איפה כן רלוונטי בפורום רוקמות התחרה או שוזרות החרוזים והמקרמה?
תשובה ותגובה לא ממש חכמה הייתי אומר.
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #44 ב- : יולי 31, 2013, 00:18:41 AM »

ציטוט

נסיים את כל הסיפור הזה .

אהלן מוטי,
עכשיו זה ברור?

אז איפה כן רלוונטי בפורום רוקמות התחרה או שוזרות החרוזים והמקרמה?
תשובה ותגובה לא ממש חכמה הייתי אומר.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] 4 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!