פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ז'ירזור בכנרת אולטרא לייט |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ז'ירזור בכנרת אולטרא לייט (נקרא 3793 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
יש לי סל כזה מרשת בד אשר צף במים, במקור הוא משמש אותי לדיג מקיאק וכעת הוא ישמש אותי גם לדיג מהחוף.. 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יש לי סל כזה מרשת בד אשר צף במים, במקור הוא משמש אותי לדיג מקיאק וכעת הוא ישמש אותי גם לדיג מהחוף..  זה הסל שמופיע בתמונת המשתמש שלך? או שמה שאתה מדבר עליו זה KEEP NET כמו של קרפיונים?
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
כן, זה הסל שבתמונה.
מעולה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
דוח נהדר ואינפורמטיבי להפליא, אפשר להבין בדיוק אילו דמויים עבדו, מתי ואיפה....  דוח מהנה ביותר אבל משהו בתמונות קצת מטריד. הזנבות של הדגים (בעיקר הביניות) מרוטים ופגועים והצבע שלהם כמעט אדום לגמרי. אני מניח שהפגיעה בזנב נגרמה בסל הרשת שעשוי ממתכת והשינוי של הצבע בזנב נגרם לרוב בגלל טמפרטורות גבוהות מדי. גם בשלב שהדגים בסל קרוב לגדה וקרוב לפני המים הטמפרטורות של המים גבוהות מאלו שבמרחק מהחוף ומעט עמוק יותר וגם בשלב שבו פורשים אותם על הקרקע הלוהטת בשביל התמונה. ברור לי שבדר"כ זה קורה שלא במזיד ומתוך חוסר תשומת לב אבל לדבר הזה יש השלכות על מצב הדגים במיידי ואפילו בשלב מאוחר יותר כשמתפתחים אצלם זיהומים שעלולים להדביק ולפגוע בלהקות שלמות. זה אחד המאפיינים של מים מתוקים וחשוב שנהיה מודעים לעניין על מנת שהחלק שלנו בסיפור יצומצם עד כמה שניתן. במיוחד בעונה הזו שהאוויר סביבנו לוהט, השהייה של הדגים מחוץ למים צריכה להיות קצרה ככול שניתן! באופן אישי אני מוצא טעם נפגם בצבירה של דגים בסל למען תמונה כוללת בסוף, במיוחד כשבסופו של דבר הדגים משוחררים אבל זה כבר עניין של טעם אישי  ושוב, הדוח מהנה ביותר ואשמח לראות בעתיד את הדגים בתמונות במצב קצת יותר טוב  גיא מה שכתבת נכון ומדוייק, הדגים שהו בסל מתכת ולא בעומק אלא ברדוד. לגבי שהייתם מחוץ למים זה ארך כחצי דקה עד דקה..אבל קח בחשבון שהצילום נעשה ע"י טלפון נייד מסוג בלקברי והתמונות אינן זהות למציאות בדיוק. שים לב שעל כל הדגים יש צבע אדום בקצוות...בכל אופן כולם חזרו לשחות ובמהירות. למרות האמור למדתי משהוא נוסף היום ואני מסכים עם גישתך. כאשר מדובר בדיג ספורטיבי המטרה לפגוע בדגים כמה שפחות. בפעם הבאה אשתמש בסל מרשת וגדול יותר ולגבי הדגים שאין לגביהם התלבטות והם מיועדים לשיחרור - יקבלו תמונה וישוחררו במקום. יופי של אבחנה אתה מקצוען ! הדגשתי את המשפט האחרון ולא בכדי, המקצוענות של גיא איננה בדיוק סוד - אבל לפי תמונה לדעת היכן ואיך הוחזקו הדגים?!!
|
|
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
כל הכבוד יניב חוויה לקרוא את הדוח והתמונות מדהימות בהצלחה בשאר היציאות.
|
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
דוח נהדר ואינפורמטיבי להפליא, אפשר להבין בדיוק אילו דמויים עבדו, מתי ואיפה....  דוח מהנה ביותר אבל משהו בתמונות קצת מטריד. הזנבות של הדגים (בעיקר הביניות) מרוטים ופגועים והצבע שלהם כמעט אדום לגמרי. אני מניח שהפגיעה בזנב נגרמה בסל הרשת שעשוי ממתכת והשינוי של הצבע בזנב נגרם לרוב בגלל טמפרטורות גבוהות מדי. גם בשלב שהדגים בסל קרוב לגדה וקרוב לפני המים הטמפרטורות של המים גבוהות מאלו שבמרחק מהחוף ומעט עמוק יותר וגם בשלב שבו פורשים אותם על הקרקע הלוהטת בשביל התמונה. ברור לי שבדר"כ זה קורה שלא במזיד ומתוך חוסר תשומת לב אבל לדבר הזה יש השלכות על מצב הדגים במיידי ואפילו בשלב מאוחר יותר כשמתפתחים אצלם זיהומים שעלולים להדביק ולפגוע בלהקות שלמות. זה אחד המאפיינים של מים מתוקים וחשוב שנהיה מודעים לעניין על מנת שהחלק שלנו בסיפור יצומצם עד כמה שניתן. במיוחד בעונה הזו שהאוויר סביבנו לוהט, השהייה של הדגים מחוץ למים צריכה להיות קצרה ככול שניתן! באופן אישי אני מוצא טעם נפגם בצבירה של דגים בסל למען תמונה כוללת בסוף, במיוחד כשבסופו של דבר הדגים משוחררים אבל זה כבר עניין של טעם אישי  ושוב, הדוח מהנה ביותר ואשמח לראות בעתיד את הדגים בתמונות במצב קצת יותר טוב  גיא מה שכתבת נכון ומדוייק, הדגים שהו בסל מתכת ולא בעומק אלא ברדוד. לגבי שהייתם מחוץ למים זה ארך כחצי דקה עד דקה..אבל קח בחשבון שהצילום נעשה ע"י טלפון נייד מסוג בלקברי והתמונות אינן זהות למציאות בדיוק. שים לב שעל כל הדגים יש צבע אדום בקצוות...בכל אופן כולם חזרו לשחות ובמהירות. למרות האמור למדתי משהוא נוסף היום ואני מסכים עם גישתך. כאשר מדובר בדיג ספורטיבי המטרה לפגוע בדגים כמה שפחות. בפעם הבאה אשתמש בסל מרשת וגדול יותר ולגבי הדגים שאין לגביהם התלבטות והם מיועדים לשיחרור - יקבלו תמונה וישוחררו במקום. יופי של אבחנה אתה מקצוען ! הדגשתי את המשפט האחרון ולא בכדי, המקצוענות של גיא איננה בדיוק סוד - אבל לפי תמונה לדעת היכן ואיך הוחזקו הדגים?!! גיא אינציקלופדיית דגים מהלכת 
|
|
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של דוח
נשמע שעישתם חיים אין על המתוקים בקיץ - במיוחד שחם כל כך וכיף להכנס לטבילה קטנה להצטננות : )
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
דוח נהדר ואינפורמטיבי להפליא, אפשר להבין בדיוק אילו דמויים עבדו, מתי ואיפה....  דוח מהנה ביותר אבל משהו בתמונות קצת מטריד. הזנבות של הדגים (בעיקר הביניות) מרוטים ופגועים והצבע שלהם כמעט אדום לגמרי. אני מניח שהפגיעה בזנב נגרמה בסל הרשת שעשוי ממתכת והשינוי של הצבע בזנב נגרם לרוב בגלל טמפרטורות גבוהות מדי. גם בשלב שהדגים בסל קרוב לגדה וקרוב לפני המים הטמפרטורות של המים גבוהות מאלו שבמרחק מהחוף ומעט עמוק יותר וגם בשלב שבו פורשים אותם על הקרקע הלוהטת בשביל התמונה. ברור לי שבדר"כ זה קורה שלא במזיד ומתוך חוסר תשומת לב אבל לדבר הזה יש השלכות על מצב הדגים במיידי ואפילו בשלב מאוחר יותר כשמתפתחים אצלם זיהומים שעלולים להדביק ולפגוע בלהקות שלמות. זה אחד המאפיינים של מים מתוקים וחשוב שנהיה מודעים לעניין על מנת שהחלק שלנו בסיפור יצומצם עד כמה שניתן. במיוחד בעונה הזו שהאוויר סביבנו לוהט, השהייה של הדגים מחוץ למים צריכה להיות קצרה ככול שניתן! באופן אישי אני מוצא טעם נפגם בצבירה של דגים בסל למען תמונה כוללת בסוף, במיוחד כשבסופו של דבר הדגים משוחררים אבל זה כבר עניין של טעם אישי  ושוב, הדוח מהנה ביותר ואשמח לראות בעתיד את הדגים בתמונות במצב קצת יותר טוב  גיא מה שכתבת נכון ומדוייק, הדגים שהו בסל מתכת ולא בעומק אלא ברדוד. לגבי שהייתם מחוץ למים זה ארך כחצי דקה עד דקה..אבל קח בחשבון שהצילום נעשה ע"י טלפון נייד מסוג בלקברי והתמונות אינן זהות למציאות בדיוק. שים לב שעל כל הדגים יש צבע אדום בקצוות...בכל אופן כולם חזרו לשחות ובמהירות. למרות האמור למדתי משהוא נוסף היום ואני מסכים עם גישתך. כאשר מדובר בדיג ספורטיבי המטרה לפגוע בדגים כמה שפחות. בפעם הבאה אשתמש בסל מרשת וגדול יותר ולגבי הדגים שאין לגביהם התלבטות והם מיועדים לשיחרור - יקבלו תמונה וישוחררו במקום. יופי של אבחנה אתה מקצוען ! הדגשתי את המשפט האחרון ולא בכדי, המקצוענות של גיא איננה בדיוק סוד - אבל לפי תמונה לדעת היכן ואיך הוחזקו הדגים?!! גיא אינציקלופדיית דגים מהלכת  קודם כל יופי של דו"ח, רואים שנהנת וזה הכי חשוב. אכן גיא שכבודו במקומו מונח  , דבריו נאמרו על אף הביקורת(גם ביקורת צריך לדעת איך להעביר) בנועם עם הסברים המלווים בהרבה ידע וניסיון. אך ראוי לציין גם את יניב  שקיבל בהבנה והפנמה את הביקורת הבונה שקיבל מגיא, יש לא מעט אנשים שלא יודעים לקבל ביקורת. כל הכבוד לשניכם. אולי יש פה שיעור לא פחות חשוב מהדו"ח.
|
|
It’s not about the fish -<*))))><
|
|
|
|
|
אחי מקנא בך אני עכשיו באמצע עבודת סמינריוניות רואה ואוכל את הלב . אחלה דוח,אחלה מושט לבן נדיר וטעים........
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]