אז היום יום חמישי ואנדריי פרלוב המלך חוגג 28, אנדריי חבר יקר מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אושר ועושר בריאות והצלחה! מאחל לך שתשבור את כל השיאים שלך בדיג השנה, שיהיה אתגר גדול יותר לשנה הבאה מחכה בקוצר רוח לחורף לצאת איתך ועם השאר לאיזה קמפינג בכנרת לקרפיונים שתראה לנו מי הבוס בקיצור, תשאר כמו שאתה חבר יקר ואהוב מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי ויותר, יום הולדת שמח! http://www.youtube.com/embed/t4-Z8vVMRBs
אחרי הברכה של מישה אני חושב שלא נשאר הרבה להוסיף...
אז שיהיה שוב פעם אנדריי חבר יקר מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אושר ועושר בריאות והצלחה! מאחל לך שתשבור את כל השיאים שלך בדיג השנה, שיהיה אתגר גדול יותר לשנה הבאה מחכה בקוצר רוח לחורף לצאת איתך ועם השאר לאיזה קמפינג בכנרת לקרפיונים שתראה לנו מי הבוס בקיצור, תשאר כמו שאתה חבר יקר ואהוב מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי ויותר, יום הולדת שמח!
וכמובן, מזל טוב ועד 120 כמו 28 גיא
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
רציתי לכתוב ברכה ואז קראתי מה כתבו קודמי, לקחו לי את כל הדברים שרציתי לכתוב.... מצד שני אם זה כך וכולם חושבים אותו דבר - אז סימן שהדברים נכונים וכל מילה בסלע!!!
אנדריי איש יקר, האיש בעל הלב הענק שכולו טוב ונתינה - וגם דייג ספורטיבי בחסד, מאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתקבל מהחיים ומהזולת כמו שאתה נותן - יותר מזה לא ניתן לאחל ולא קיים... הרבה אושר, שמחה והנאה בכלל, עם החברים ובדיג בפרט....
אחרי הברכה של מישה אני חושב שלא נשאר הרבה להוסיף...
אז שיהיה שוב פעם אנדריי חבר יקר מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אושר ועושר בריאות והצלחה! מאחל לך שתשבור את כל השיאים שלך בדיג השנה, שיהיה אתגר גדול יותר לשנה הבאה מחכה בקוצר רוח לחורף לצאת איתך ועם השאר לאיזה קמפינג בכנרת לקרפיונים שתראה לנו מי הבוס בקיצור, תשאר כמו שאתה חבר יקר ואהוב מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי ויותר, יום הולדת שמח!