MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מחקתי 
|
-------------------------------
|
|
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים...
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים... יניב כמובן שאתה רשום  בקשר שיהיה צילום אני מאמין שיהיה 
|
|
|
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים... יניב כמובן שאתה רשום  בקשר שיהיה צילום אני מאמין שיהיה  תודה ונתראה !
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים... יניב כמובן שאתה רשום  בקשר שיהיה צילום אני מאמין שיהיה  תודה ונתראה ! בכיף יניב 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים... יניב כמובן שאתה רשום  בקשר שיהיה צילום אני מאמין שיהיה  ברור שיהיה צילום אני מביא את הGOPRO 
|
|
|
|
|
מדליק 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של יוזמה מוטי.  אשמח אם תרשום אותי ממליץ לך גם שמישהוא יצלם בוידאו את ההרצאה ואח"כ להעלות לפורום שיישמר כדי שמי שלא יוכל להגיע עדיין יוכל ללמוד ולהחכים... יניב כמובן שאתה רשום  בקשר שיהיה צילום אני מאמין שיהיה  ברור שיהיה צילום אני מביא את הGOPRO  
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בהודעה הפותחת יש עדכון 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מוטי אני מגיע אחי תרשום אותי
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אני מגיע אחי תרשום אותי
בכיף שי 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים הולך להיות מפגש אדייייייר מלא מידע והמון חברים טובים אני כבר מכין עבורכם את כל מה שרק תוכלו לדמיין בקשר לדייג אינטיאסים . בואו עם אנרגיות מלאות וטעונות וסבלנות כי יהיו הרצאות מאוד מעניינות . מוטי אתה המשיח 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חברים הולך להיות מפגש אדייייייר מלא מידע והמון חברים טובים אני כבר מכין עבורכם את כל מה שרק תוכלו לדמיין בקשר לדייג אינטיאסים . בואו עם אנרגיות מלאות וטעונות וסבלנות כי יהיו הרצאות מאוד מעניינות . מוטי אתה המשיח  משיח משיח משיח אוי אוי אוי 
|
|
|
|
|
חברים הולך להיות מפגש אדייייייר מלא מידע והמון חברים טובים אני כבר מכין עבורכם את כל מה שרק תוכלו לדמיין בקשר לדייג אינטיאסים . בואו עם אנרגיות מלאות וטעונות וסבלנות כי יהיו הרצאות מאוד מעניינות . מוטי אתה המשיח  מצפה בכיליון עיניים למפגש........... וסוף סוף לפגוש את החברים .........
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חברים הולך להיות מפגש אדייייייר מלא מידע והמון חברים טובים אני כבר מכין עבורכם את כל מה שרק תוכלו לדמיין בקשר לדייג אינטיאסים . בואו עם אנרגיות מלאות וטעונות וסבלנות כי יהיו הרצאות מאוד מעניינות . מוטי אתה המשיח  משיח משיח משיח אוי אוי אוי  חסר לך "אוי" אחד 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|