| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/7/2013 | מרכז - תל אביב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 15:00 | - | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 1 | 2.5 |
הדו"ח:
שלום רב,
אנחנו איננו דייגים של מים מתוקים אך בשישי שעבר החלטנו עקב החום הכבד לדוג בסביבה עם צל ופחות עומס מתרחצים והחלטנו אני ובני עומרי על דייג מתוקים בירקון באגם עצמו עם מטרה לשפמנון ענקי.
לקחנו פיתיון של לבבות עוף עסיסיות התחלנו בשעה 14:00 שאנחנו זורקים את החכה,ההמתנה היתה לנו חדשה אני מתכוון לרוגע היות ובים הגועש פורשים מס' חכות ואינטסביות הינה גדולה לעומת הדייג הנוכחי,
לפתע בשעה 15:00 היה לי כיפוף קטן בחכה והתחלתי לג'רג'ר את הלבבה לכווני כשלפתע נשיכה עזה והתנגדול החלה לתת לי פייט.ובקצה עלה מר שפמנון איכותי במשקל 2 קילו לערך בגודל 60ס"מ לציין כי הדג שהוא מחוץ למים יחסית אינו משתולל להבדיל מדגים אחרים שהעלנו.דפקנו צילום חיוך נשיקה בשפם וחזרה למים.
לאחר 20 דקות לא יותר החכה שלי צווחה עם כיפוף אדיר כשאני רץ לחכה ומתחיל פייט של 10 דקות להביאו אלי פייט שלא זכור לי מזה הרבה זמן,עם קפיצות הדג מחוץ למים,איך שאני מקרב אותו כחמש מטר ממני קפיצה ענקית והדג משתחרר לו 1-0 מבאס אבל זה חלק מהמשחק,לפחות נתן פייט מכובד.
עזבנו מרוצים עייפים עם חשק לעוד.
המשך שבוע משובח
יוסי ועומרי צוות wild fish