פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   שאלה חשובה - משולשת בג'יג? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שאלה חשובה - משולשת בג'יג? (נקרא 2641 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תגידו בג׳יג משתמשים רק באסיסט הוקס? רק בחלק העליון? או ששמים משולשת בחלק התחתון? או משהו אחר? תודה על העזרה!
|
|
עריכה אחרונה: יולי 30, 2013, 04:10:34 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בג'יגים שמשתמשים בקיאק בעיקר, כלומר 40-100 גרם לערך, אפשר להוסיף משולש למטה. לא ראיתי את זה נעשה בג'יגים גדולים יותר. בכל מקרה - כך בחשבון - שעוד קרס = פי 2 סיכויים לתפיסה בסלע 
|
|
|
|
שעיבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
לא הייתי ממליץ להוסיף משולשת בחלק התחתון של הגיג יש גיגים שמגיעים עם משולשת למטה אני אישית תמיד מוריד אותה הסיכויים שהגיג ייתפס בסלע גדולים מאוד עם קרס משולשת בחלק התחתון
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא הייתי ממליץ להוסיף משולשת בחלק התחתון של הגיג יש גיגים שמגיעים עם משולשת למטה אני אישית תמיד מוריד אותה הסיכויים שהגיג ייתפס בסלע גדולים מאוד עם קרס משולשת בחלק התחתון
להתחלה - ללא ספק מה שאמר שעיבי... אחרי שעוברים לשלב "מתקדמים" , אני בעד משולשת.... מגדיל סיכויי ההיתפסות בסלע אך גם סיכויי התפיסה של לוקוסים- לא מזמן הוצאתי לבן של 2.5 שנתפס במשולשת.... עם הזמן לומדים גם לשחרר משולשת שנתפסה עם יותר סיכויי שחרור...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להתחלה - ללא ספק מה שאמר שעיבי... אחרי שעוברים לשלב "מתקדמים" , אני בעד משולשת.... מגדיל סיכויי ההיתפסות בסלע אך גם סיכויי התפיסה של לוקוסים- לא מזמן הוצאתי לבן של 2.5 שנתפס במשולשת.... עם הזמן לומדים גם לשחרר משולשת שנתפסה עם יותר סיכויי שחרור... רפי, חשבתי רבות בנושא המשולשת. יש אופציה אחרת שהיא יותר טובה בעיניי (לפחות מבחינה תאורטית ולג'יג לייט-לכבד לאנטיאסים לא מאמין בה כלכך  ): קרס בודדת מלמטה=גם פחות היתפסות בסלעים, ומבחינת תפיסת דג, אולי ברגע ראשון זה יותר מאמץ עד הנעילה אבל זה ננעץ טוב יותר לדעתי ואיבוד דג יותר קטן בזמן מאבק. קרס בודדת כמובן צריכה להיות יותר גדולה מגודל הקרס שנמצאת במשולשת בכדי שהנעילה תהיה יעילה ושלא יהיה החלקה של הקרס מפני הדג. אשמח לחוות דעתך ושל אחרים.....
|
|
עריכה אחרונה: יולי 29, 2013, 01:27:31 AM על ידי סאמח הצפר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
תודה! כרגע בהחלט אתחיל עם קרסים למעלה:)
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
להתחלה - ללא ספק מה שאמר שעיבי... אחרי שעוברים לשלב "מתקדמים" , אני בעד משולשת.... מגדיל סיכויי ההיתפסות בסלע אך גם סיכויי התפיסה של לוקוסים- לא מזמן הוצאתי לבן של 2.5 שנתפס במשולשת.... עם הזמן לומדים גם לשחרר משולשת שנתפסה עם יותר סיכויי שחרור... רפי, חשבתי רבות בנושא המשולשת. יש אופציה אחרת שהיא יותר טובה בעיניי (לפחות מבחינה תאורטית ולג'יג לייט-לכבד לאנטיאסים לא מאמין בה כלכך  ): קרס בודדת מלמטה=גם פחות היתפסות בסלעים, ומבחינת תפיסת דג, אולי ברגע ראשון זה יותר מאמץ עד הנעילה אבל זה ננעץ טוב יותר לדעתי ואיבוד דג יותר קטן בזמן מאבק. קרס בודדת כמובן צריכה להיות יותר גדולה מגודל הקרס שנמצאת במשולשת בכדי שהנעילה תהיה יעילה ושלא יהיה החלקה של הקרס מפני הדג. אשמח לחוות דעתך ושל אחרים..... סאמח מה שאתה אומר נכון מצד אחד אולם נדרשת קרס מתאימה ויעודית עם 'עין' גדולה שתתאים לטבעת הקפיצית. אבל קח בחשבון שהמשולשת עובדת שונה ממה שנדמה - בתקיפה בנפילה, האסיסטים כלפי מעלה ולא יעילים (אם כי יש תפיסות רבות בזמן הירידה) משולשת יעילה מאוד במקרה זה. לוקוס תוקף מלמטה ולכן פעמים רבות נתפס במשולשת. פארידות יתפסו הרבה מתחת לפה (בסנטר) כשיתקפו ויפספסו את האסיסט והמשולשת תאסוף אותם.
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
אישית בגיג לייט אני תמיד עם קרס משולשת למטה מגדיל את אחוזי התפיסות ואמרו כבר קודמיי דג שפספס את האסיסט יחטוף את המשולשת ויותר מכך גם דג שננעל על האסיסט בזמן המלחמה יקבל איבטוח מהמשולשת ויגדיל את הסיכויים לנשום אויר צח ליידך לגבי התפיסות בסלע תהיה ערני לרגע הגעת הגיג לקרקעית באותה שנייה הקפצה ותראה שיש אפשרות לעבוד עם משולשת ולאבד פחות ממישהו שעובד בלי הכל עניין של תרגול ולמידה מנסיוו שיהיה המון בהצלחה
עמיקו
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
להתחלה - ללא ספק מה שאמר שעיבי... אחרי שעוברים לשלב "מתקדמים" , אני בעד משולשת.... מגדיל סיכויי ההיתפסות בסלע אך גם סיכויי התפיסה של לוקוסים- לא מזמן הוצאתי לבן של 2.5 שנתפס במשולשת.... עם הזמן לומדים גם לשחרר משולשת שנתפסה עם יותר סיכויי שחרור... רפי, חשבתי רבות בנושא המשולשת. יש אופציה אחרת שהיא יותר טובה בעיניי (לפחות מבחינה תאורטית ולג'יג לייט-לכבד לאנטיאסים לא מאמין בה כלכך  ): קרס בודדת מלמטה=גם פחות היתפסות בסלעים, ומבחינת תפיסת דג, אולי ברגע ראשון זה יותר מאמץ עד הנעילה אבל זה ננעץ טוב יותר לדעתי ואיבוד דג יותר קטן בזמן מאבק. קרס בודדת כמובן צריכה להיות יותר גדולה מגודל הקרס שנמצאת במשולשת בכדי שהנעילה תהיה יעילה ושלא יהיה החלקה של הקרס מפני הדג. אשמח לחוות דעתך ושל אחרים..... נשמע מעניין אבל.. *קרס בודדת יותר גדולה - שן יותר גדולה, בטוח שלא תיתפס כמו משולשת עם שן יותר קטנה? *בג'יג קצר אז בגלל הצוואר הארוך של הבודדת - לוודא שלא תיתפס עם האסיסט... *לפחות בגיגלייט יתכן שלמשולשת ערך מוסף של דמוי זנב דג, שים לב לתנועה במים...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
להתחלה - ללא ספק מה שאמר שעיבי... אחרי שעוברים לשלב "מתקדמים" , אני בעד משולשת.... מגדיל סיכויי ההיתפסות בסלע אך גם סיכויי התפיסה של לוקוסים- לא מזמן הוצאתי לבן של 2.5 שנתפס במשולשת.... עם הזמן לומדים גם לשחרר משולשת שנתפסה עם יותר סיכויי שחרור... רפי, חשבתי רבות בנושא המשולשת. יש אופציה אחרת שהיא יותר טובה בעיניי (לפחות מבחינה תאורטית ולג'יג לייט-לכבד לאנטיאסים לא מאמין בה כלכך  ): קרס בודדת מלמטה=גם פחות היתפסות בסלעים, ומבחינת תפיסת דג, אולי ברגע ראשון זה יותר מאמץ עד הנעילה אבל זה ננעץ טוב יותר לדעתי ואיבוד דג יותר קטן בזמן מאבק. קרס בודדת כמובן צריכה להיות יותר גדולה מגודל הקרס שנמצאת במשולשת בכדי שהנעילה תהיה יעילה ושלא יהיה החלקה של הקרס מפני הדג. אשמח לחוות דעתך ושל אחרים..... נשמע מעניין אבל.. *קרס בודדת יותר גדולה - שן יותר גדולה, בטוח שלא תיתפס כמו משולשת עם שן יותר קטנה? *בג'יג קצר אז בגלל הצוואר הארוך של הבודדת - לוודא שלא תיתפס עם האסיסט... *לפחות בגיגלייט יתכן שלמשולשת ערך מוסף של דמוי זנב דג, שים לב לתנועה במים... חומר מעניין למחשבה. תודה 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אישית בגיג לייט אני תמיד עם קרס משולשת למטה מגדיל את אחוזי התפיסות ואמרו כבר קודמיי דג שפספס את האסיסט יחטוף את המשולשת ויותר מכך גם דג שננעל על האסיסט בזמן המלחמה יקבל איבטוח מהמשולשת ויגדיל את הסיכויים לנשום אויר צח ליידך לגבי התפיסות בסלע תהיה ערני לרגע הגעת הגיג לקרקעית באותה שנייה הקפצה ותראה שיש אפשרות לעבוד עם משולשת ולאבד פחות ממישהו שעובד בלי הכל עניין של תרגול ולמידה מנסיוו שיהיה המון בהצלחה
עמיקו
צודק 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|