| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/7/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 02:00 | סבידה מתה - | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 1+ |
הדו"ח:
טוב אחרי שנירדמתי על כיסא המחשב אתמול....
אכתוב בקצרה .... 
יצאנו לדיג בהרצליה אני ועוד 4 חברים מגיעים לחוף בשעה 00:00 בלילה פותחים חכות ויאלה למים
לאחר הרמה ראשונה של החכה רואים שיש הרבה אצות כל אחד מביא איתו קילו עד קילו וחצי של אצות...

עוברים מקום זורקים כולם במים ואני שם לב שהחכה של אלי (חבר) קיבלה כיפוף ואני אומר לו "אלי יש דג בחכה .... "
הוא אומר לי "תרים אותה ".... אני בא להרים ואז אני ניזכר שיש איתנו חבר שהוא פעם ראשונה בדיג ....אני ישר
קורא לו ואומר לו "יגאל בוא תרים יש דג פה ...." הוא בספק אבל תופס את החכה ומתחיל לגלגל את הרולר
ומצמצם חוט לאחר שתי דקות אני רואה דג גדול מפרפר במים ואני אומר לו ..."וואו איזה דג גדול תפסתה "
הוא לא מאמין ואומר לי ..."מה אתה מיסתלבט עלי" אמרתי לו "תכף תראה אותו " הוא מגלגל עוד קצת ואז
הוא רואה את הדג קופץ על החול והוא ניגנב....

" וואי וואי וואי איזה דג תפסתי " הוא התחיל לרקוד בים והתחיל לצעוק ששמעו אותו אני חושב עד אשדוד!!!

היה מבסוט חבל"ז כל הלילה שיגע אותנו " איזה דג תפסתי וואי וואי איזה דג תפסתי ...."
הוא המשיך להוציא סרגוסים נחמדים ואנחנו כלום נאדה הכל בא על החכה שלו...מזל של מתחילים

בקיצור היה תענוג ויש לנו עוד מכור ...
כמובן שעשינו בוק למוסר.....