יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מי יודע למה לא רואים במחשב בנארים בדף הבית ובנייד כן רואים?
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
באיזה דפדפן אתה גולש במחשב? יתכן שהגירסה של הדפדפן כבר אינה עדכנית.
אם זה אקספלורר - לדעתי יש צורך בגירסה 9 לפחות היום על מנת לאפשר צפייה תקינה. אם זה כרום - לא אמורה להיות בעיה כלל.
הסיבה היא שהקוד של הבאנרים תואם תקנים חדשים יותר. אשמח לשמוע אם הבעיה קיימת אצל משתמשים נוספים - אם כן, פשוט אגדיר אותם מחדש בעזרת קוד ישן יותר (הוא פשוט פי כמה וכמה יותר ארוך לכתיבה, לכן נמנעתי ממנו)
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
באיזה דפדפן אתה גולש במחשב? יתכן שהגירסה של הדפדפן כבר אינה עדכנית.
אם זה אקספלורר - לדעתי יש צורך בגירסה 9 לפחות היום על מנת לאפשר צפייה תקינה. אם זה כרום - לא אמורה להיות בעיה כלל.
הסיבה היא שהקוד של הבאנרים תואם תקנים חדשים יותר. אשמח לשמוע אם הבעיה קיימת אצל משתמשים נוספים - אם כן, פשוט אגדיר אותם מחדש בעזרת קוד ישן יותר (הוא פשוט פי כמה וכמה יותר ארוך לכתיבה, לכן נמנעתי ממנו)
אני עובד אם אקספלורר בגרסא 8 ורואים מצוין 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני עובד עם כרום את הבנארים אני לא רואה במחשב ובמיוחד כן רואה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עובד עם כרום, גם אצלי תקין
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא רואה ננסה כמו שאמרתה להסיר את כרום ולהתקין מחדש
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היה תקין
עכשיו גם אצלי יש את אותה התופעה
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
היה תקין
לא רואה פלאש בכלל? או לא רואה את הבאנרים למעלה בפרט? בטח עוד עידכון מקולל לכרום - משום מה כל עידכון שלהם רק הורס 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היה תקין
לא רואה פלאש בכלל? או לא רואה את הבאנרים למעלה בפרט? בטח עוד עידכון מקולל לכרום - משום מה כל עידכון שלהם רק הורס  סליחה , טעות שלי אצלי נעלמו תמונות מדוחות דייג. באקספלורר הם הופיעו שוב. אגב, קרה לי גם ב- ikf. ייתכן שהבעיה אצלי
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
היום הכל תקין אצלך שוקי? ואצל כולם?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היום הכל תקין אצלך שוקי? ואצל כולם?
כרגע הנייד רואה במחשב בבית נשארה הבעיה ואני עדיין לא מצליח לראות הבנארים. ולפעמים לא מצליח לראות גם תמונות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יכול להיות שאתה לא רואה את הבאנרים בגלל שאתה משתמש ב-AdBlock. אם אתה משתמש בו, פשוט תנטרל אותו לאתר הזה (לא חייב למחוק אותו).
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יכול להיות שאתה לא רואה את הבאנרים בגלל שאתה משתמש ב-AdBlock. אם אתה משתמש בו, פשוט תנטרל אותו לאתר הזה (לא חייב למחוק אותו).
אתה תותח  עשיתי מה שאמרתה וכמו קסם אני רואה גם את הבנארים וגם תמונות שלא הצלחתי עד עכשיו לראות שיהיה לך שבת שלום ותודה רבה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|