|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:41:36 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצויין
עם כזה גאנצ עובדים על הסירות.
איזה אורך הידית?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:41:47 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .?
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .? יצחק אני לא יודע מה רואים בתמונות שלך אבל אצלי בתמונות רואים שיש בורג 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .? יצחק אני לא יודע מה רואים בתמונות שלך אבל אצלי בתמונות רואים שיש בורג  צור צודק . נראה שהבורג חסר במקום אחר .  מתנצל 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .? יצחק אני לא יודע מה רואים בתמונות שלך אבל אצלי בתמונות רואים שיש בורג  צור צודק . נראה שהבורג חסר במקום אחר .  מתנצל   אין לך מה להתנצל בגילך הראיה לא משהוא 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .? יצחק אני לא יודע מה רואים בתמונות שלך אבל אצלי בתמונות רואים שיש בורג  צור צודק . נראה שהבורג חסר במקום אחר .  מתנצל   אין לך מה להתנצל בגילך הראיה לא משהוא  אכן גם הצבע . בהיר יותר מחיורון 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
כן מהצד שלך זה נראה ככה  אבל לכשתחזור הביתה זה יראה ככה  הרעיון מקורי ונהדר . שאלה מדוע לא להוסיף מסמר בעיגול או בורג עץ קטן .? יצחק אני לא יודע מה רואים בתמונות שלך אבל אצלי בתמונות רואים שיש בורג  צור צודק . נראה שהבורג חסר במקום אחר .  מתנצל   אין לך מה להתנצל בגילך הראיה לא משהוא  אכן גם הצבע . בהיר יותר מחיורון  יצחק תפסיק לשתות  הצבעים יסתדרו לך בענים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עבודה יפה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של גאנץ' 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה תוצר יצא לך .
גאנץ יעיל ונוח
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של עבודה 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קל ופשוט - ויעיל!!! מתכון בטוח למוצר מוצלח, תודה אילן 
|