אתה יכול להביא אחלה סט במחיר הזה

אישית לא אוהב את הGG גדול מדי לטעמי ואם הוא לא עובר טיפול הוא סתם כננת שמתיישנת.
אישית ממליץ לך על האוקומה אקליפס\ אזול\קורנדו הכל במידה 90 .מחיר סביב 400-450 ש"ח
אתה יכול לשים שם חוט בד כ 300 מטר של חוט 70/80 ליברה ועוד שוק לידר מונו של חוט 100 ואתה יכול לדוג כל אינטיאס שיש אצלנו בים .
מקל אתה יכול ללכת על הליון צ'מפיון 3.3 מקל מעולה ופשוט שהוציא כל דג שיש .
אם אתה יכו לעלות בתקציב יש לך אין סוף אפשרויות רק תגיד מה תקרת התקציב ...
סליחה שאני חולק עליך...
אבל הgg100 הוא רולר גדול אבל לא סתם!
האוקומה לדעתי זה זבל שבזבלים!!!
תן לי לספר לך סיפור קטן שהיה לי עם ה"אוקומה"
היה זה יום בהיר אחד השמש בדיוק שקעה ואני בלב אומר: "עכשיו זאת השעה!"
תופר לי פילה בורי באהבה על חוט 0.60, זורק,פעמון,פותח קלאץ אבל לא יותר מדי אבל טיפה הדוק בשביל ההוק סט האוטומטי.. פותח לי קורונה מדליק את המרלבורו מדיום ונהנה לראות איך כל הדייגים שמסביבי מתייאשים מקפלים ציוד והופה לבית..
משהו כמו 30 דקות חולפות והמקל (בלי הודעה מוקדמת) מקבל פיצוץ (כנראה גומבר) אבל פיצוץ כזה הרבה זמן לא ראיתי... עוד לא הספקתי להגיע למקל והרולר היה מפורק לגולות קטנות...
בשיא האכזבה הלכתי לבית וקיללתי את החברה המחורבנת הזאת!!!!
לעומת זאת הgg100 אכל פצצות שרק ה' יודע איך הוא עמד בהם אבל הוא עמד!!!
אם יש רולר שאני ממליץ עליו לחיי זה הgg100 או tica Talisman TG !
הרבה רולרים יכולים לעמוד בדייג על חיי אבל אם יש רולר שאני באמת יכול לדוג בראש שקט זה השניים האלה!
אבל... בסוף היום אתה הוא בעל הארנק אז אתה תחליט! שיהיה לך המון בהצלחה ונתראה בחוף

הGG אולי רולר טוב, אבל כמו שנרשם - מגושם מאד לטעמי.
במיוחד אם משתמשים בחוט בד - אין שום סיבה להשתמש ברולר שיכול להכיל כמויות חוט כמו שהוא מכיל.
הGG גם בעל בעיה אחת - משמעותית מאד(!).
פעמים רבות, אם משתמשים בחוטים עבים (0.70-0.80) כחוט ראשי, עקב הזיכרון של רוב החוטים האלה, החוט נהיה מסולסל, וקופץ מתחת לשפולה בזמן שהשפולה בקצה העליון שלה ויש רווח עצום מתחתיה.
דבר כזה - ברגע שיש דג - ורוב הסיכויים שהדג מפרק לך את השפולה מהציר וקורע את החוט.
הרולרים של אוקומה, בדגמים שנרשמו - הם סוסי עבודה, ולדעתי התמורה הטובה ביותר לכסף בקטגורית המחיר שלהם, אם לא הולכים לכיוון של הזמנה מחו"ל.
האקליפס/קודנו/אזול בנויים מאד דומה. אישית לא אוהב את הקורנדו כי אני שונא דאבל קלאץ'.
האקליפס שהיה אצלי, שרד כמה שנים טובות, תוך כדי התעללויות בלתי פוסקות, הוציא מס' אינטיאסים מכובדים ואינספור חתולי ים במשקלים לא שפויים.
פעם אחת אחרי מס' שנים - ואחרי שהוא טבל אינספור פעמים במים (ואני לא משוטפי ומנקי הציוד) - מייסב הידית נהרס והיה צורך בפירוק הרולר, גירוז מחדש והחלפת מיסב - חוץ מזה, לא היתה לו ולא תקלה אחת.
הרולר אגב, לא נהרס - אלא נמכר, מפאת העובדה שאני כבר כמעט לא מוצא את הזמן לצאת לדיג כזה.