|
היום הגיעו לי כמעט כל מה שמסיים לי את הקיף בעניין קניית דמויים....נשארו עוד כמה צדקות ושהוא... אלה מה שהגיעו לי היום.... תנו חוות דעת עליהם עוד לא ניסיתי אותם
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אם אני לא טועה הציקדות התחתונות זהב וכסף לא עובדות אין להם בחייה וכול השאר יעבוד למרות שאני לא מכיר את הדמוי הגדול
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
ואין דרך לסדר אותם אם הם לא עובדות...?
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ואין דרך לסדר אותם אם הם לא עובדות...?
רק אם לחבר עוד משקל בראש של הדמוי אבל זה קשה כי צריך להיות מדויקים מאוד
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
נראה בסדר תתחדש הירוקות יעבדו יפה.
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
הכל עובד מצויין היום בדקתי אותם השחייה שלהם ממש טובה יש לי גם דמויי של סטרייק פרו והם שוחים כמוהו...
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מניסיון הציקדות שהזמנת מאיביי הרבעייה מעולים לכינרת למושטים אצלי עבדו הכי טוב הצהוב והירוק ומכיוון שהיו לי הרבה אדומות חבר צבע לי אחת בצבע זהב מחזירה אור נראית ממש טובה ממליץ
|
|
|
|
|
אבל יש לי כבר אחת בצבע זהב...  וגם אני בקושי דג בכינרת רוב הדייג שלי מתבצע בירדן אני פשוט מאוהב במקום הזה...
|
|
עריכה אחרונה: יולי 12, 2013, 22:25:09 PM על ידי aviram213
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אבל יש לי כבר אחת בצבע זהב...  וגם אני בקושי דג בכינרת רוב הדייג שלי מתבצע בירדן אני פשוט מאוהב במקום הזה... אל תדאג  גם בירדן הם עובדות מעולה על ביניות רק תיזהר לא לתקוע אותם למרות שבזמן האחרות שמתי לב שכל הדגים גם מושטים וגם ביניות יוצאים בעיקר על עבודת גירוד על הקרקע של ברזלים (ניקלים,ציקדות)
|
|
|
|
|
מה הכוונה גירוד....?גילגול ממש איתי של הברזלים..?בלי הקפצות או משהו כזה?
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מה הכוונה גירוד....?גילגול ממש איתי של הברזלים..?בלי הקפצות או משהו כזה?
גירוד צמוד לקרקעית- יש לך הרבה דרכים לעבוד קרוב לקרקעית לי אישית העונה נתפסו כמעט כולם קרוב לקרקעית על ברזלים שיטות- גילגול איטי רציף צמוד לקרקעית הלך לי טוב גילגול איטי צמוד לקרקעית עם הקפצות קטנות מידי פעם הלך לי גם טוב גלגול איטי עצירה הקפצה קטנה והמשך עבודה איטית גם הלך טוב גלגול איטי ומידי פעם גרירה ארוכה (שאתה מושך את החכה אחורה\צד ארוך לא יודע איך קוראים לזה  ) הולך טוב בכנרת בעיקר על ביניות למרות שהעונה לא יצא לי לתפוס ככה מסקנה: איטי זה טוב 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
4 ציקדות הראשונות מעולות אני מזמין אותם כבר מעל שנה כל עונה 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
4 ציקדות הראשונות מעולות אני מזמין אותם כבר מעל שנה כל עונה  מישה אני ורון כל הזמן מזמינים אותם מאותו מוכר וכל פעם אני מקבל חבילה עם אדום,אדום לבן,ירוק וצהוב והוא מקבל אדום,אדום לבן,אדום צהוב,וירוק אותו מוכר (בדקנו) ואין אפשרות בחירה.. למה הוא שולח 2 חבילות שונות? בכל מקרה אני ממש אוהב את הירוקות והצהובות במיוחד
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
4 ציקדות הראשונות מעולות אני מזמין אותם כבר מעל שנה כל עונה  מישה אני ורון כל הזמן מזמינים אותם מאותו מוכר וכל פעם אני מקבל חבילה עם אדום,אדום לבן,ירוק וצהוב והוא מקבל אדום,אדום לבן,אדום צהוב,וירוק אותו מוכר (בדקנו) ואין אפשרות בחירה.. למה הוא שולח 2 חבילות שונות? בכל מקרה אני ממש אוהב את הירוקות והצהובות במיוחד בחור מגוון  וכן אני לא אוהב תציקדה בצבע אדום.
|
|
|
|
|
אוקיי הבנתי בערך..... למרות שניסיתי ככה היום בירדן אבל ללא הצלחה הדבר היחיד שהיה עליו הצלחה זה ניקל זהב 3.5 גרם היחיד שנתפס עליו דג ניסיתי את כל הדמויים שלי וכלום לא עבד לי היו רק דגים קטנים  ...... אני לא מוצא מקום נורמלי בירדן בשביל לזרזר בו... דיי מבעס..... הנה הנבחרת שלי בשלמותה......עם כל הדמויים ויש עוד צידקות שצריכות להגיע אבל זה לא כזה ישנה אותו הוא ישאר אותו דבר כמעט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|