פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   שלום חברים התחדשתי ברולר חדש וחכה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שלום חברים התחדשתי ברולר חדש וחכה (נקרא 8643 פעמים) |
הדפסה |
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
ה windcast נחשב לאיכותי יותר , ומושקע יותר במיסבים שלו
כולל עיצוב השפולה , ה emcast נחשב לממוצע יותר ומכוון לדייג הממוצע
כלומר זה שלא רוצה להשקיע על רולר יותר מ 500 שקל .
כמובן התכוונתי בעולם לפי הכוונה של daiwa .
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
נדלקתי.. עונת הטרכונים בפתח... יינון, מוטי , מפגש דייג חוף בקטנה.........
אל תפחיד דייג ביציאת דייג .... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תתחדש על הסט החדש
יצאתה מפסוט מהחנות ואכשיו נישאר לצאת מפסוט מהים
בהצלחה עם הסט החדש ידידי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אל תפחיד דייג ביציאת דייג ....  נכון מאוד ינון  דוד בכיף נגיע למרכז לאיזה דייג לילה נדבר גם עם הלל נעשה מפגש דייג חופי מהסרטים 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בקשר לשאלה של דוב וגם של דוד שובל אני יעשה סקירה של הרולרים אבל אני חייב ללכת לישון חברים צריך לעבוד היום  ואני ער כבר 22.5 שעות  תודה לכולם  אני ימשיך בערב 
|
|
|
|
|
אל תפחיד דייג ביציאת דייג ....  נכון מאוד ינון  דוד בכיף נגיע למרכז לאיזה דייג לילה נדבר גם עם הלל נעשה מפגש דייג חופי מהסרטים  נו נראה אותך...... 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מוטי נראה אחלה ציוד אחי תתחדש 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אם זה באיזור מרכז אני מצטרף !!! מוטי תתחדש אחי עכשיו אתה צריך לבנות עוד טריפוד ינון על איזה סט אתה היית ממליץ למישו שרוצה להגיע לטווחים רחוקים וסט שיוכל לעמוד כמובן גם בגדלים יפים? אני מתכוון בנוסף גם לחוט ראשי?
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תתחדש מוטי  נראה מעולה  לגבי המחיר, מסכים לגבי הזמנות מEBAY - חוסך הרבה. אם כי - מסייג את דברי לגבי מוצרים מעל 75$, שאז נדרש גם תוספת מע"מ, ונכון להיום, עם מע"מ שנושק ל20%, זה עשוי להפוך את הקנייה ללא משתלמת ותמיד כדאי לבדוק את זה. לדוגמה הרולר הזה מאיביי, יוצא כ-500 ש"ח כולל משלוח. אם יעבור במכס בשלום, הרווחת, אם לא, תדרש לתוספת מע"מ, ובטח גם איזה עמילות מכס מונפצת. תוספת המע"מ כבר כמעט עוד 100 שקלים. עמילות מכס עוד כמה עשרות שקלים. כבר כמעט הגענו למחיר של הרולר בארץ - אז ההזמנה שלו ספציפית, לווא דוקא משתלמת.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מוטי שרק תהנה מהם שקל יותר 100 פחות העיקר שהשימוש יהיה מועיל ומהנה
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
מוטי שרק תהנה מהם שקל יותר 100 פחות העיקר שהשימוש יהיה מועיל ומהנה
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
בדיוק! תפנק את עצמך כל עוד יש לך את היכולת.. תתחדש גבר!! נראה אשש
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש מוטי  נראה מעולה  לגבי המחיר, מסכים לגבי הזמנות מEBAY - חוסך הרבה. אם כי - מסייג את דברי לגבי מוצרים מעל 75$, שאז נדרש גם תוספת מע"מ, ונכון להיום, עם מע"מ שנושק ל20%, זה עשוי להפוך את הקנייה ללא משתלמת ותמיד כדאי לבדוק את זה. לדוגמה הרולר הזה מאיביי, יוצא כ-500 ש"ח כולל משלוח. אם יעבור במכס בשלום, הרווחת, אם לא, תדרש לתוספת מע"מ, ובטח גם איזה עמילות מכס מונפצת. תוספת המע"מ כבר כמעט עוד 100 שקלים. עמילות מכס עוד כמה עשרות שקלים. כבר כמעט הגענו למחיר של הרולר בארץ - אז ההזמנה שלו ספציפית, לווא דוקא משתלמת. רון למייטב ידיעתי מעל 175$ זה דורש מע״מ,ואם זה משלוח מהיר כמו EMS/UPS וכדומה זה עובר במכ״ס ודרוש עמילות מכס בקיצור כמו הרבה דברים במדינה שלנו החוקים לא ממש ברורים,יש מה שנקרא חקלאות ימית שפטורה ממיסים אבל הכל תלוי על מי אתה נופל ואיך הוא קם בבוקר.
|
|
|
|
|
תתחדש מוטי  נראה מעולה  לגבי המחיר, מסכים לגבי הזמנות מEBAY - חוסך הרבה. אם כי - מסייג את דברי לגבי מוצרים מעל 75$, שאז נדרש גם תוספת מע"מ, ונכון להיום, עם מע"מ שנושק ל20%, זה עשוי להפוך את הקנייה ללא משתלמת ותמיד כדאי לבדוק את זה. לדוגמה הרולר הזה מאיביי, יוצא כ-500 ש"ח כולל משלוח. אם יעבור במכס בשלום, הרווחת, אם לא, תדרש לתוספת מע"מ, ובטח גם איזה עמילות מכס מונפצת. תוספת המע"מ כבר כמעט עוד 100 שקלים. עמילות מכס עוד כמה עשרות שקלים. כבר כמעט הגענו למחיר של הרולר בארץ - אז ההזמנה שלו ספציפית, לווא דוקא משתלמת. רון למייטב ידיעתי מעל 175$ זה דורש מע״מ,ואם זה משלוח מהיר כמו EMS/UPS וכדומה זה עובר במכ״ס ודרוש עמילות מכס בקיצור כמו הרבה דברים במדינה שלנו החוקים לא ממש ברורים,יש מה שנקרא חקלאות ימית שפטורה ממיסים אבל הכל תלוי על מי אתה נופל ואיך הוא קם בבוקר. מעל 75$ משלמים מע"מ מעל 300$ משלמים מכס
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
תתחדש מוטי  נראה מעולה  לגבי המחיר, מסכים לגבי הזמנות מEBAY - חוסך הרבה. אם כי - מסייג את דברי לגבי מוצרים מעל 75$, שאז נדרש גם תוספת מע"מ, ונכון להיום, עם מע"מ שנושק ל20%, זה עשוי להפוך את הקנייה ללא משתלמת ותמיד כדאי לבדוק את זה. לדוגמה הרולר הזה מאיביי, יוצא כ-500 ש"ח כולל משלוח. אם יעבור במכס בשלום, הרווחת, אם לא, תדרש לתוספת מע"מ, ובטח גם איזה עמילות מכס מונפצת. תוספת המע"מ כבר כמעט עוד 100 שקלים. עמילות מכס עוד כמה עשרות שקלים. כבר כמעט הגענו למחיר של הרולר בארץ - אז ההזמנה שלו ספציפית, לווא דוקא משתלמת. רון למייטב ידיעתי מעל 175$ זה דורש מע״מ,ואם זה משלוח מהיר כמו EMS/UPS וכדומה זה עובר במכ״ס ודרוש עמילות מכס בקיצור כמו הרבה דברים במדינה שלנו החוקים לא ממש ברורים,יש מה שנקרא חקלאות ימית שפטורה ממיסים אבל הכל תלוי על מי אתה נופל ואיך הוא קם בבוקר. הכל כתוב שחור על גבי לבן באתר של רשות המיסים. לא מוצא כרגע את הקישור (העלתי בעבר בפורום). כל חבילה, עד 75$ פטורה ממכס + מס קניה + מע"מ חבילה של 75$-325$ חייבת במע"מ + מס קניה בלבד חבילה מעל 325$ חייבת מע"מ + מס קניה + מכס מס קנייה לא קיים על כל המוצרים - ניתן לראות בטבלה של הקטגוריות מוצרים באתר רשות המיסים אילו מוצרים כן ואילו לא, וכן את שיעור המס. מוצרי דיג חייבים במע"מ בלבד.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|