| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/7/2013 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ניקל בינוני - | אמנון מצוי (עדדי) | 40 | מי שוקל | |
הדו"ח:
אז נתחיל בזה שכבר בערך 3 או 4 שנים לא דעתי בירדן והיום סוף סוף הגעתי לשם ולא היה דייג

בזבוז של 3 שעות וכלום רק חפפים קטנים אצל אנשים שדגו אם פתיונות
אם אין דייג אז עוברים מקום
מגיעים לכנרת לנקודה שפעם האחרונה האיתי בא היה לפני 6 שנים
והמקום כמעת ולא השתנה נדהמתי שהוא אותו דבר פחות או יותר
טוב אז פותחים אולטרא לייט כמה זריקות וכלום
אחרי חצי שעה של זירזור מנהל העבודה שלי מוציא מושט ראשון
ואני אומר עכשיו יתחיל הדייג (ולא טעיתי) כמה זריקות ואני נעול על מושט חמוד עוד כמה זריקות ושוב אני נעול
אחרי זה מנהל העבודה שלי מוציא עוד אחד ואז כאילו משהו עבר במים וכול הדגים נעלמו

אני עובר מקום בערך 20 מטר ימינה זריקה ראשונה בנקודה ומחכה שהדמוי ירד למטה והוא לא יורד
אני מדחיל לחשוד סוגר קשת הוקסט מכול הלב ואני מרגיש בינית עצבנית בצד השני אבל אחרי כמה שניות היא משתחררת
אני מתחיל להביא אלי את הדמוי (ניקל 7 גרם) ואז בוםםםם עוד בינית ננעלה ושוב משתחררת
עד שהבתי את הניקל אלי היה 5 נעילות ו4 מתוחם ברחו

החמישית נתפסה ממש לידי בינית קטנה עוד זריקה הדמוי יורד למטה ואני מתחיל להקפיץ אחרי כמה מטרים עצירה חזקה ואני מתחיל להביא את הבינית לאט לאט ושוב בורחת
אני מדליק סיגריה נרגע וממשיך לדוג אבל אין כלום יותר אז אני עובר עוד 10 מטר ימינה ושם מתחילה החגיגה כול זריקה שניה מושט הרוב היו קטנים אבל יצא בסביבות ה15 חתיחות יפות בסוף יצא בערך 40 מושטים ו4 בניות קטנות רוב הדגים שוחררו לפני התמונה כי האוטו היה רחוק ולא רציתי שימותו אבל מה שבטוח אולטרא לייט נכנס ביא חזק בכנרת