MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן חברים אחרי כמה זמן וחשיבה ובדיקה  להרכיב מתקן לחכות לדייג חופי וזה עבד יפה מאוד  כמובן הכל עשוי מאלומיניום , יש רק דבר אחד שאני צריך להוסיף זה דלי באמצע כך יהיה מקום לשים את הדגים או דגים חיים לפיתיונות . ניתן לפרק כמובן לנוחות הרכבה מהירה מאוד . מה אתם חושבים   
|
-------------------------------
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 יצא אש אני אומר שתכין לי גם אחד 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יפה מאד מוטי  אלומיניום או נירוסטה? חומרי גלם ביתיים או קאסטום ? אני חסיד של הסטנדים הרגילים אבל לא הייתי שולל את האפשרות לעבוד עם סטנד כזה אבל רק בתנאי שלרגל הבודדת שפונה לכיוון החוף הייתה איזו יתד שמקבעת את הרגל לרצפה כמו שצריך... המחשבה על עבודה עם קלאץ' יחסית נעול מול גומבר עצבני, מעלה מחשבות על חכה שמשוגרת לשמים או במקרה הטוב רק למים... תעדכן אחרי שימוש 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 יצא אש אני אומר שתכין לי גם אחד  תודה דימה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יפה מאד מוטי  אלומיניום או נירוסטה? חומרי גלם ביתיים או קאסטום ? אני חסיד של הסטנדים הרגילים אבל לא הייתי שולל את האפשרות לעבוד עם סטנד כזה אבל רק בתנאי שלרגל הבודדת שפונה לכיוון החוף הייתה איזו יתד שמקבעת את הרגל לרצפה כמו שצריך... המחשבה על עבודה עם קלאץ' יחסית נעול מול גומבר עצבני, מעלה מחשבות על חכה שמשוגרת לשמים או במקרה הטוב רק למים... תעדכן אחרי שימוש  כמובן אלומיניום צריך שיהיה קל לקחת את זה לים ,כמובן החומר עצמו היה לי בעבודה . צודק גיא הרגל הבודדת יש לה שפיץ כך היא נכנסת בחול אני עובד רק עם קלאץ פתוח כך שלא צריך להיות בעיה  כמובן עדכון יהיה 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מוטי שאפו ענק!!!! נראה ממש ממש טוב עכשיו אתה רק צריך חליפת דיג מקצועית ואתה יכול לעשות סרטון בספרדית  הלוואי והיה לי את הזמן וחומרי הגלם לבנות את ציוד הדיג לעצמי אני מקווה שתהנה ממנו
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
ללא ספק מוטי, מקגייבר הישראלי....... תרשום על זה פטנט , אצל רשם הפטנטים  שבוע טוב ידידי דוד שובל 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
נראה מעולה מוטי! שאפו על העבודה  לגבי "יציבות" המתקן, אני חושב שמעבר לזה שהרגל הפונה לכיוון הים צריכה להינעץ בחול, לרגל האחורית הייתי מוסיף משטח דק, בעל שטח פנים גדול (נניח לוח אלומיניום דק יחסית, בגודל 30X30 ס"מ). המשטח מתחבר לרגל, ושמים אותו מתחת לחול, כך במקרה של משיכה מכיוון הים, הוא יהווה התנגדות נוספת למניעת התהפכות המעמד. אם זה לא מובן, אוכל לצרף סקיצה תלת מימדית בהמשך 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
נראה מעולה מוטי! שאפו על העבודה  לגבי "יציבות" המתקן, אני חושב שמעבר לזה שהרגל הפונה לכיוון הים צריכה להינעץ בחול, לרגל האחורית הייתי מוסיף משטח דק, בעל שטח פנים גדול (נניח לוח אלומיניום דק יחסית, בגודל 30X30 ס"מ). המשטח מתחבר לרגל, ושמים אותו מתחת לחול, כך במקרה של משיכה מכיוון הים, הוא יהווה התנגדות נוספת למניעת התהפכות המעמד. אם זה לא מובן, אוכל לצרף סקיצה תלת מימדית בהמשך  וזה היה מבזק פיזיקאי ב 3 שניות !! חחחח מוטי אחלה רעיון חבר שלי מסגר אבקש ממנו משהו דומה יש לך בעיה עם העתקה ?
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
רון שים לב שיהיה גם דלי כמות של מים שנותן לו משקל + דגים  מה שאמרתה בקשר לרגל לשים משטח מובן לי מאוד אפשרי לעשות  סקיצה תלת מימדית אני מוכן לראות בכיף  כך זה צריך להיות : 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 07, 2013, 16:31:26 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אחלה רעיון חבר שלי מסגר אבקש ממנו משהו דומה יש לך בעיה עם העתקה ? אחי בכיף זה לא סוד מדינה 
|
|
|
|
|
מוטי עשית גם לעצמך אחד?!  נראה מעולה בקרוב צריך ללכת לבדוק אותה 
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רון שים לב שיהיה גם דלי כמות של מים שנותן לו משקל + דגים  מה שאמרתה בקשר לרגל לשים משטח מובן לי מאוד אפשרי לעשות  סקיצה תלת מימדית אני מוכן לראות בכיף  כך זה צריך להיות :  מוטי, מה שרון התייחס אליו זו ההתנגדות של המתקן להתהפכות במקרה של דג גדול שנותן פיצוץ לחכה. הדלי, כבד ככול שיהיה, מושך את הרגליים כלפי מטה ונועץ אותן בחול שזה מצוין אבל הבעיה היא כשיש לך משיכה חזקה לכיוון הים... לכך התייחסתי גם אני רק שההצעה שלי הייתה לקבע את הרגל הבודדת שפונה לכיוון החוף עם יתד ארוכה ואילו רון הציע פלטה שקבורה בחול. הרעיון שלי יותר נוח ועם יישום נכון, גם יותר יעיל 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|