|
|
|
|
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני הקיאק וצורי שיפצורי בימים אלו אינך יודע אם תחזור עם דג העיקר זה חווית היציאה ובמיוחד ביחד אהבתי  את הדוח והתמונות
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
גם ימים כאלה יש באגם המתוק  ועכשיו כל פעם שמישהו יעיר לי שהקיאק שלי נראה כמו סטיל מרוב איבזור, אני מראה את התמונה שלכם 
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
גם ימים כאלה יש באגם המתוק  ועכשיו כל פעם שמישהו יעיר לי שהקיאק שלי נראה כמו סטיל מרוב איבזור, אני מראה את התמונה שלכם  באמת איבזור למופת כל הכבוד על הדוח 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
איזה תמונות ואיזה זריחה מדהים דוח חווייתי באזור הכי יפה בארץ
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של דוח אלון,תגיד היה מקום לכם או רק לציוד;D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
עדדים יפים והתמונות (של הנוף) לא פחות  על מה נתפסו הביניות הקטנות?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עדדים יפים והתמונות (של הנוף) לא פחות  על מה נתפסו הביניות הקטנות? הביניות נתפסו על ניקל 7 עד 10 ג'ר כסף וזהב
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
כמו שאלון סיפר אנחנו קובעים להיפגש בשבת בבוקר באזור החופים שלמרגלות מגדל חופים אשר מאופינים בקרקע חולית ומלאה בצמחית מים כמו סוף , גומא , ועצי אשל פיזור הצמחיה במים והגישה המוגבלת למים מקנה לאזור מראה פראי ונותן בית גידול רגוע ושקט למגוון ציפורים אגמיות, קורמורנים , סופיות , ומספר מינים של אנפות זו שבתמונה המצורפת היא אנפה ארגמנית הבחירה בחוף זה היתה עקב הצלחה יפה בשנים עברו והמחשבה שמפלס המים הגבוה ימשוך לתוך הצמחיה כמויות גדולות של דגים לצורך ריבוי נפגשנו בסביבות 5:15 ארגון זריז של הקיאק והציוד הפעם נמאס לי שהחכות מסתובבות לנו בין הרגליים אז בניתי צידית עם מעמדי חכות גם יותר נח וגם מאפשר לקחת אוכל ומים קרים לשהיה ארוכה במים תחילת השייט היה בתוך סבך הצמחיה שבסופו נתגלתה לנו הכינרת במופע זריחה מרהיב כניסה זריזה לעומק לחפש את הביניות הגדולות אך ללא הצלחה גדולה דגים היו אבל קטנים לאחר חצי שעה אנכנו יורדים שוב לקו הצמחיה והלגונות ומתחילים לסרוק את השטח ומנסים לראות אילו דמויים יעבדו היום הכוכבים הגדולים היו הניקלים במגוון גדלים ואחריהם הציקדות מספר הדגים איה קטן מהמצופה וגם הגדלים היו מאכזבים ורק מספר מצומצם היה בגודל המתאים העבודה בקרבת הצמחיה לא תמיד פשוטה וגורמת מידי פעם לסיבוך ותפיסת החוט בזמן שניסיתי להשתחרר לא שמתי לב והחכה התכופפה בצורה לא טובה מה שגרם לשליש העליון של החכה להישבר מזל שבבגז' יש תמיד חכה ספייר לסיכום יום שהתחיל אם תקוות גדולות המשיך עם נוף מדהים וטבע פראי והסתים במפח נפש ואכזבה קלה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2013, 22:36:17 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
עדדים יפים והתמונות (של הנוף) לא פחות  על מה נתפסו הביניות הקטנות? הביניות נתפסו על ניקל 7 עד 10 ג'ר כסף וזהב נסו לכוון יותר גבוה בפעם הבאה. אולי זה ישנה את התוצאות ... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם ימים כאלה יש באגם המתוק  ועכשיו כל פעם שמישהו יעיר לי שהקיאק שלי נראה כמו סטיל מרוב איבזור, אני מראה את התמונה שלכם  רון לא היה הרבה ציוד התמונה מצולמת רגע לפני שיצאנו מהמים זה השלב בו הסלים , הרשתות , ושאר הציוד הנלווה זרוק על הסיפון ללא שום סדר כשראיתי את התמונה במצלמה אמרתי לאלון שבפעם הבאה יצלם מאחורה ולא מהצד כך כל הבלגן יעלם אחרי הצידנית 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה דוח למרות שלא היו תוצאות בשמיים עדיין אני רואה שם כמה מושטים יפים. ותמונות מדהימות!! וצור באסה שנשברת חכה מזל שיש לך ספייר 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דו"ח יפה, נהנתי לקרוא את מה שאלון כתב וגם צור, אפילו שהיה חלש, יום בכנרת זה כיף חיים  הדגים זה רק הבונוס.. צור, באסה שנשברה לך החכה, פעם הבבאה תהיה זהיר יותר 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אחלה של סיבוב אם הקייאק דפקתם בכנרת  פשוט אין על קייאק בכנרת תענוג צרוף  אני גם כנראה שבוע הבא הרד אם קייאק לכנרת אם אתם מעוניינים להצטרף 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא ידעתי אלון שאתה כזה צלם מעולה.... רק בשביל לראות את התמונות הללו בבוקר שווה לצאת... תמונת הזריחה בגווני אדום ותמונת הציפור במעופה - עשו לי את זה...  מורגש שנהניתם מהיציאה, ממילא ברור - חייבים להנות אם זה עם צור  ועם הכל, לתפוס אמנונים להשלמת החוויה- תפסתם 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|