MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
הודעות: 10102
|
|
שלום לנצרתיו מס 1 האם יש מוכן בחנויות לדייג ? מה אפשר לעשות אם לא היכננו מבעוד מועד , האם אפשר משהו מיידי שיכול להביא תוצאות ? הואם מחר ומחרתיים מתאימים לדייג בבוס ? (חוף אולגה ) בברכה סמואל
סמואל ..בכלל מה שמוכרים זה לא שמכינים למרות שזה עובד !! כמות הסרדינים במה שאתה מכין עצמית מעל 75% מכל הבצק והאפקט בהתאם !! ידוע לי שספורט המעיין בנצרת מכר פעם אבל לא ידוע לי אם עדיין מוכר לפי התחזית שישי זה בינוני לסרגוסים ..חזק יותר בשבת וראשון הוא עוד מוכר מאמון 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1814
|
|
מאמון תודה על כל העזרה, הצלחתי להביא 5 קילו סרדינים (זה כל מה שהיה בעכו פלוס מינוס) תודה על כל העזרה אני יעדכן בהמשך
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמון תודה על כל העזרה, הצלחתי להביא 5 קילו סרדינים (זה כל מה שהיה בעכו פלוס מינוס) תודה על כל העזרה אני יעדכן בהמשך
בהצלחה ..נהג ככתוב יהיו לך חיים קלים בהצלחה 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
מאמר מדהים!!! המון תודה נראה לי 3 חודשים מהיום גומר עם פיתיון הגמברי .... עכשיו רק צריך למצוא מקום להחביא הדלי שהחתולים לא ידלקו ממנו
אם תקפיד ותוציא את המיצים המצטברים ותחדש את המלח גם תקופה של חודש וחצי יספיקו מה שכן עדיף כמה שיותר זמן אבל אפשר לחלק את הכמות לשניים אחת לחודש וחצי והשניה עד שיגמר המלאי ..אני עובד בשיטה כזו שתמיד דואג שיש כמות כבר נטחנה ועוד כמה דליים עם דגים מוכנים לטחינה ובקשר לחתולים אל דאגה ..ניסיתי כמה פעמים לאכיל הם בקושי מסיימים דג אחד ולא עוברים לשני שאלה למאמון האם יש אפשרות להכניס לדלי הגבהה של מסננת כדי לאפשר לנוזלים להצתבר בתחתית הדלי כך שהסרדינים נשארים יבשים במשך כל התהליך
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמר מדהים!!! המון תודה נראה לי 3 חודשים מהיום גומר עם פיתיון הגמברי .... עכשיו רק צריך למצוא מקום להחביא הדלי שהחתולים לא ידלקו ממנו
אם תקפיד ותוציא את המיצים המצטברים ותחדש את המלח גם תקופה של חודש וחצי יספיקו מה שכן עדיף כמה שיותר זמן אבל אפשר לחלק את הכמות לשניים אחת לחודש וחצי והשניה עד שיגמר המלאי ..אני עובד בשיטה כזו שתמיד דואג שיש כמות כבר נטחנה ועוד כמה דליים עם דגים מוכנים לטחינה ובקשר לחתולים אל דאגה ..ניסיתי כמה פעמים לאכיל הם בקושי מסיימים דג אחד ולא עוברים לשני שאלה למאמון האם יש אפשרות להכניס לדלי הגבהה של מסננת כדי לאפשר לנוזלים להצתבר בתחתית הדלי כך שהסרדינים נשארים יבשים במשך כל התהליך צור ..כל הרעיון לשמר את הבשר שיחזיק לשנים בלי שיתקלקל ולא ליבש אותו חשוב מאד לשמור על הסרדין בתוך הנוזלים את הפעולה הראשונה והשניה להסרת הנוזלים כי מדובר על הרבה דם ובשר חי שיגרום לדג להתקלקל אחרי הסרת הנוזלים פעם או פעמיים העניין נגמר סרדינים טחונים שנשמרו בתוך הנוזל הזה הופכים לעיסה בוצית וזה מה דרוש בסופו של יום העיסה הבוצית היא הטארגיט שלנו וממנה מכינים את הבצק פילוטה
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
 |
|
|
מאמר מדהים!!! המון תודה נראה לי 3 חודשים מהיום גומר עם פיתיון הגמברי .... עכשיו רק צריך למצוא מקום להחביא הדלי שהחתולים לא ידלקו ממנו
אם תקפיד ותוציא את המיצים המצטברים ותחדש את המלח גם תקופה של חודש וחצי יספיקו מה שכן עדיף כמה שיותר זמן אבל אפשר לחלק את הכמות לשניים אחת לחודש וחצי והשניה עד שיגמר המלאי ..אני עובד בשיטה כזו שתמיד דואג שיש כמות כבר נטחנה ועוד כמה דליים עם דגים מוכנים לטחינה ובקשר לחתולים אל דאגה ..ניסיתי כמה פעמים לאכיל הם בקושי מסיימים דג אחד ולא עוברים לשני שאלה למאמון האם יש אפשרות להכניס לדלי הגבהה של מסננת כדי לאפשר לנוזלים להצתבר בתחתית הדלי כך שהסרדינים נשארים יבשים במשך כל התהליך צור ..כל הרעיון לשמר את הבשר שיחזיק לשנים בלי שיתקלקל ולא ליבש אותו חשוב מאד לשמור על הסרדין בתוך הנוזלים את הפעולה הראשונה והשניה להסרת הנוזלים כי מדובר על הרבה דם ובשר חי שיגרום לדג להתקלקל אחרי הסרת הנוזלים פעם או פעמיים העניין נגמר סרדינים טחונים שנשמרו בתוך הנוזל הזה הופכים לעיסה בוצית וזה מה דרוש בסופו של יום העיסה הבוצית היא הטארגיט שלנו וממנה מכינים את הבצק פילוטה מה שאני מבין מדברך שצריך לשמור את הנוזלים ולאחר התחינה להחזיר חזרה לתוך הנוזלים שבדלי
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
הודעות: 239
|
|
בתור אחד שלא מחזיק מעצמו דייג אך בהחלט יודע לדוג אומר כי נפגשתי פעם עם מאמון לדייג סרגוסים עם פילוטה מעבר לאישיותו המדהימה ונדיבותו .. נוכחתי לדעת המון , אבל המון דברים שלא ידעתי ואפילו לא חשבתי עליהם הדייג בסופו של יום היה כייפי, מרגש וגרם לי סיפוק רב אז תודה רב לך ואני שמח שכתבת את המאמר על מנת שאנשים רבים אחרים וצעירים יוכלו להנות ממה שנקרא "הידע של זקני העם " לכבוד היה לי להכיר אותך .
יניב
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
מאמר מדהים!!! המון תודה נראה לי 3 חודשים מהיום גומר עם פיתיון הגמברי .... עכשיו רק צריך למצוא מקום להחביא הדלי שהחתולים לא ידלקו ממנו
אם תקפיד ותוציא את המיצים המצטברים ותחדש את המלח גם תקופה של חודש וחצי יספיקו מה שכן עדיף כמה שיותר זמן אבל אפשר לחלק את הכמות לשניים אחת לחודש וחצי והשניה עד שיגמר המלאי ..אני עובד בשיטה כזו שתמיד דואג שיש כמות כבר נטחנה ועוד כמה דליים עם דגים מוכנים לטחינה ובקשר לחתולים אל דאגה ..ניסיתי כמה פעמים לאכיל הם בקושי מסיימים דג אחד ולא עוברים לשני שאלה למאמון האם יש אפשרות להכניס לדלי הגבהה של מסננת כדי לאפשר לנוזלים להצתבר בתחתית הדלי כך שהסרדינים נשארים יבשים במשך כל התהליך צור ..כל הרעיון לשמר את הבשר שיחזיק לשנים בלי שיתקלקל ולא ליבש אותו חשוב מאד לשמור על הסרדין בתוך הנוזלים את הפעולה הראשונה והשניה להסרת הנוזלים כי מדובר על הרבה דם ובשר חי שיגרום לדג להתקלקל אחרי הסרת הנוזלים פעם או פעמיים העניין נגמר סרדינים טחונים שנשמרו בתוך הנוזל הזה הופכים לעיסה בוצית וזה מה דרוש בסופו של יום העיסה הבוצית היא הטארגיט שלנו וממנה מכינים את הבצק פילוטה מה שאני מבין מדברך שצריך לשמור את הנוזלים ולאחר התחינה להחזיר חזרה לתוך הנוזלים שבדלי בכלל לא צור כן צריך לשמור בתוך הנוזלים אבל אותם זורקים לפני שטוחנים ..וכאן וכאשר שמרנו את הסרדינים בתוך הנוזלים נקבל עיסה בוצית עם כל הלחות בפנים ...ממש כמו בוץ להוציא את כל הנוזלים זה מייבש את הדג לגמרי
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בתור אחד שלא מחזיק מעצמו דייג אך בהחלט יודע לדוג אומר כי נפגשתי פעם עם מאמון לדייג סרגוסים עם פילוטה מעבר לאישיותו המדהימה ונדיבותו .. נוכחתי לדעת המון , אבל המון דברים שלא ידעתי ואפילו לא חשבתי עליהם הדייג בסופו של יום היה כייפי, מרגש וגרם לי סיפוק רב אז תודה רב לך ואני שמח שכתבת את המאמר על מנת שאנשים רבים אחרים וצעירים יוכלו להנות ממה שנקרא "הידע של זקני העם " לכבוד היה לי להכיר אותך .
יניב
יניב התענוג הוא שלי מחכה לשידור חוזר בקרוב מאד ..הלברקים כבר כאן ויש סנוניות באוויר אותו חוף עובד חזק בעונה בלי נדר נערוך שידור חוזר
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1814
|
|
מאמון שאלה שמתחברת לשאלה של צור, יעני אתה עושה את תהליך הניקוז וההמלחה, 4-5 פעמים בהפרש של שלושה ימים, עד שלא נשאר נוזלים אם הבנתי נכון???
מה שלא הבנתי זה איך הם יכולים לשהות בנוזלים 3 חודשים אם אין נוזלים, סליחה על כל השאלות זה פשוט פעם ראשונה שאני מכין את זה.
בקיצור עוד פעם תודה מראש מאמון
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מאמון שאלה שמתחברת לשאלה של צור, יעני אתה עושה את תהליך הניקוז וההמלחה, 4-5 פעמים בהפרש של שלושה ימים, עד שלא נשאר נוזלים אם הבנתי נכון???
מה שלא הבנתי זה איך הם יכולים לשהות בנוזלים 3 חודשים אם אין נוזלים, סליחה על כל השאלות זה פשוט פעם ראשונה שאני מכין את זה.
בקיצור עוד פעם תודה מראש מאמון
תמיד ישארו שם נוזלים אי אפשר להתפטר מהכל
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
הודעות: 1814
|
|
סבבה תודה רבה
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
הודעות: 239
|
|
ללא ספק אני בעניין של שידור חוזר  )
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הודעות: 12523
052-3770519
|
|
בתור אחד שלא מחזיק מעצמו דייג אך בהחלט יודע לדוג אומר כי נפגשתי פעם עם מאמון לדייג סרגוסים עם פילוטה מעבר לאישיותו המדהימה ונדיבותו .. נוכחתי לדעת המון , אבל המון דברים שלא ידעתי ואפילו לא חשבתי עליהם הדייג בסופו של יום היה כייפי, מרגש וגרם לי סיפוק רב אז תודה רב לך ואני שמח שכתבת את המאמר על מנת שאנשים רבים אחרים וצעירים יוכלו להנות ממה שנקרא "הידע של זקני העם " לכבוד היה לי להכיר אותך .
יניב
יניב התענוג הוא שלי מחכה לשידור חוזר בקרוב מאד ..הלברקים כבר כאן ויש סנוניות באוויר אותו חוף עובד חזק בעונה בלי נדר נערוך שידור חוזר מתי אתה לוקח אותי? 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
הודעות: 9829
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בתור אחד שלא מחזיק מעצמו דייג אך בהחלט יודע לדוג אומר כי נפגשתי פעם עם מאמון לדייג סרגוסים עם פילוטה מעבר לאישיותו המדהימה ונדיבותו .. נוכחתי לדעת המון , אבל המון דברים שלא ידעתי ואפילו לא חשבתי עליהם הדייג בסופו של יום היה כייפי, מרגש וגרם לי סיפוק רב אז תודה רב לך ואני שמח שכתבת את המאמר על מנת שאנשים רבים אחרים וצעירים יוכלו להנות ממה שנקרא "הידע של זקני העם " לכבוד היה לי להכיר אותך .
יניב
יניב התענוג הוא שלי מחכה לשידור חוזר בקרוב מאד ..הלברקים כבר כאן ויש סנוניות באוויר אותו חוף עובד חזק בעונה בלי נדר נערוך שידור חוזר מתי אתה לוקח אותי?  אתה מוזמן כל יום ראשון במצב ים גלי עד רוגש ( ים פלטה הכיוון לסירה ) אזורים מעתלית ועד חבצלת לפי תנאי הים ..נודדים לפי מה מחייב
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|