|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
זה לא טמטום הם שוטרים בתפקיד וכשבא אליהם רוטווילר שרואה שהבעלים שלו בצרה ותוקף אותם אין להם שום ברירה אלא להמית אותו או לקבל ביסים של כלב רוצח משוחרר ועצבני כל עוד הכלב היה בשליטה של הבעלים שלו לא הייתה שום בעיה חוץ מזה אם לכלב היה מחסום לפה כדי שלא יוכל לנשוך הם לא היו יורים בו!!! נכון שהתמונות קשות אבל הצדק הוא עם השוטרים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2013, 19:01:55 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
29
|
|
זה לא טמטום הם שוטרים בתפקיד וכשבא אליהם אמסטף שרואה שהבעלים שלו בצרה ותוקף אותם אין להם שום ברירה אלא להמית אותו או לקבל ביסים של כלב רוצח משוחרר ועצבני כל עוד הכלב היה בשליטה של הבעלים שלו לא הייתה שום בעיה חוץ מזה אם לכלב היה מחסום לפה כדי שלא יוכל לנשוך הם לא היו יורים בו!!! נכון שהתמונות קשות אבל הצדק הוא עם השוטרים
נראלי זה רוטויילר המקרה עצמו מצער להצדיק או לא זה כבר לא בכוחי..
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2013, 19:00:11 PM על ידי Carp_Pro
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
זה לא טמטום הם שוטרים בתפקיד וכשבא אליהם אמסטף שרואה שהבעלים שלו בצרה ותוקף אותם אין להם שום ברירה אלא להמית אותו או לקבל ביסים של כלב רוצח משוחרר ועצבני כל עוד הכלב היה בשליטה של הבעלים שלו לא הייתה שום בעיה חוץ מזה אם לכלב היה מחסום לפה כדי שלא יוכל לנשוך הם לא היו יורים בו!!! נכון שהתמונות קשות אבל הצדק הוא עם השוטרים
נראלי זה רוטויילר המקרה עצמו מצער להצדיק או לא זה כבר לא בכוחי.. צודק התבלבלתי כבר מתקן זה באמת רוטווילר
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
28
דייג זה החיים
|
|
ראיתי את זה, במקום לעצור אותו ככה הייתי נותן לבעלים שיסגור אותו באוטו וזהו ואז כמה שעות אחרי המעצר אני מאמין שהוא השתחרר ויחזור לכלב
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
ברור שקשה לראות את זה  - ולחשוב איך הם מסוגלים לעשות דבר כזה  אבל תחשוב מה אתה היית עושה אילו כלב היה תוקף אותך והיתה לך אפשרות להתגונן 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
ראיתי את זה, במקום לעצור אותו ככה הייתי נותן לבעלים שיסגור אותו באוטו וזהו ואז כמה שעות אחרי המעצר אני מאמין שהוא השתחרר ויחזור לכלב
יש דברים שמהצד אפשר לומר בקלות. במציאות - העולם אחר. ואם היה מנסה להמלט בזמן ההחזרה של הכלב לרכב? גם אני מצער מאד וכאב לי עמוקות לראות את הכלב נורה, אך במקרה כזה, האשם לדעתי הוא בעל הכלב, שסגר אותו ברכב עם אפשרות לצאת משם.
|
|
|
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
when u need shoot. shoot dont talk השוטר ניסה לגשת אל הכלב , אבל הכלב התחיל לתקוף מצב מלחיץ ומסוכן
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2013, 21:52:11 PM על ידי amitay
|
|
born to fish forced to work
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
צודק לא צודק תמונות ההתפתלות של הכלב פשוט מחרידות
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
צודק לא צודק תמונות ההתפתלות של הכלב פשוט מחרידות  מסכים 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני העדפתי לא לראות את זה אבל ככה זה בארה"ב מי שלא יודע יורים גם בבני אדם כשצריך או כשאין ברירה אתמול הראו פסיכי חוטף ילדה בסופר ואיים עם סכין ושבאו שוטרים אחד התקרב אליו ירה לו בראש ושחרר את הילדה. אולי אם בארץ היו שוטרים ברמה גבוה שלא יורים בכל הזדמנות היה טוב אם היה מותר לירות ככה בפושעים היה חוסך הרבה כסף למדינה לשפוט ולכלוא אותם ואולי היה מרתיע אחרים.
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני העדפתי לא לראות את זה אבל ככה זה בארה"ב מי שלא יודע יורים גם בבני אדם כשצריך או כשאין ברירה אתמול הראו פסיכי חוטף ילדה בסופר ואיים עם סכין ושבאו שוטרים אחד התקרב אליו ירה לו בראש ושחרר את הילדה. אולי אם בארץ היו שוטרים ברמה גבוה שלא יורים בכל הזדמנות היה טוב אם היה מותר לירות ככה בפושעים היה חוסך הרבה כסף למדינה לשפוט ולכלוא אותם ואולי היה מרתיע אחרים.
דוב אוי ואוי לנו אם נגיע למצב שהשוטר יהיה גם שופט וגם המוציע לפועל  מי יקבע איזה פושע בדיוק מותר לירות בו במקום ואיזה לא, שיקול דעת של השוטרים  האם גנב פשוט ממכולת השוטר צריך לשלוף וישר לדפוק כדור בראש.  אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב הזה 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דוב אוי ואוי לנו אם נגיע למצב שהשוטר יהיה גם שופט וגם המוציע לפועל  מי יקבע איזה פושע בדיוק מותר לירות בו במקום ואיזה לא, שיקול דעת של השוטרים  האם גנב פשוט ממכולת השוטר צריך לשלוף וישר לדפוק כדור בראש.  אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב הזה  אם זה היה ככה הייתי כבר מזמן קבור 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
דוב אוי ואוי לנו אם נגיע למצב שהשוטר יהיה גם שופט וגם המוציע לפועל  מי יקבע איזה פושע בדיוק מותר לירות בו במקום ואיזה לא, שיקול דעת של השוטרים  האם גנב פשוט ממכולת השוטר צריך לשלוף וישר לדפוק כדור בראש.  אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב הזה  לא מדובר על לירות בגנב מחנות אלא על חוטף שמאיים על חייה של ילדה. כדור בראש על המקום  ההתפתלות של הכלב לא נעימה לצפיה...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|