פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   טפילים בזימים ,בטוסיק , ועל גוף הדג |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: טפילים בזימים ,בטוסיק , ועל גוף הדג (נקרא 1559 פעמים) |
הדפסה |
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אהלן חברים יקרים !
זכור לי שבעבר היה על כך דיון על טפילים בזימים , בטוסיק , ושאר מקומות
הנמצאים בגוף הדגים . מסוכן ? לא מסוכן ? מוצר לאכול לא מותר ?
הטפיל נראה כמו תולעת דקה שיוצאת מכל חור בדג
היא בצבע לבן ודקה דקה .
לא פעם ראשונה שרואה את זה אבל היום חשבתי לעצמי ........רגע !!!!
מה עניינים עם הבריאות של הדג הזה שעתיד להיכנס לבטן שלי ?..
|
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נתקלתי בתולעים גם בדגי ים, ישר לפח בעצם , ישר לים עם קרס 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 01, 2013, 21:12:01 PM על ידי עדי
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
שמעו זה כל כך דוחה לראות את זחלול הזה יוצא לו מהתחת .בעעעעעעעע  צור תודה . עדי במקרה של המרמיר הנל הוא נמסר ישירות לחתולים המקומיים .
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שמעו זה כל כך דוחה לראות את זחלול הזה יוצא לו מהתחת .בעעעעעעעע  צור תודה . עדי במקרה של המרמיר הנל הוא נמסר ישירות לחתולים המקומיים . בכיף 
|
|
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
תפסתי טלויזיות עם טפילים לבנים בזימים
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
נתקלתי בהרבה דגים עם טפילים ממרמיר קטן דרך גומבר ועד אנטיאס מגודל תמיד אחרי תפיסת דג אני דואג לנקות לפחות את המעיים כדי למנוע ריקבון במהלך הניקוי בדרך כלל מתגלים הטפילים בתוך חלל הבטן למיטב ידיעתי אין שום בעיה עם הטפילים אבל בכל מקרה דג עם טפילים רצוי לבשל ולא לאכול נא(לא מבושל) במידה ואכלתם דג עם טפילים במצב נא מקסימום קיבלתם תוספת חלבונים חינם  אני לא זרקתי דגים עם טפילים ניקוי טוב ישאיר לכם בשר משובח נכון שיש בעיה פסיכולוגית שאתם יודעים שהיו טפילים על הדג אבל אתם יודעים איזה טפילים יש לעופות או לפרות שאנחנו קונים בסופר?      ?. רצוי שלא תדעו כי אז תהפכו להיות צמחוניים 
|
|
|
|
|
|
|
שלום ינון הטפיל המדובר אינו טפיל שחודר לבשר הדג אותו אנו אוכלים אלא לאיברים הפנימיים אותם אנו זורקים ממילא,הדבר דומה לחסה שגדלה בשדה ונמצאים עליה טפילים,שטיפה עם מי מלח תסיר את הטפיל(זה לגביי חסה). ישנם טפילים חודרניים יותר שנכנסים לבשר עצמו וזה בעיה ,כי לך תמצא אותם או את ביציהם. אנו נוהגים לאכול את הדגים לאחר ניקוי ולאחר שלא מוצא שום טפיל פנימי. בתקופה זו באזור אשדוד,הסרגוסים המרמירים הכחילות הטלוויזיות ועוד אוכלי כל לסוגיהם יהיו נשאים של התולעת הלבנה הזו. התולעת תצא באופן טיבעי לאחר מות הדג,רובם לפחות(מפני זה תמצא את הטפיל בזימים ובחור הרבייה/צואה של הדג.)
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
אלון , דוראדו תודה על התשובות המפורטות  האמת שמתי לב לזחזול אך אף פעם לא ייחסתי לו חשיבות הפעם הוא פשוט דחה אותי מאוד . אם הטפיל הנל תוקף אך ורק את המערכות הפנימיות אין כל סכנה לקיבת האדם ? בפתיחת הזימים של המרמיר נראו הרבה שכאלה נעים , כמובן שאת הראש אני מיד מוריד אך האם בכל זאת יש איזו סכנה למיטב ידיעתכם ? ושוב תודה רבה .
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
אלון , דוראדו תודה על התשובות המפורטות  האמת שמתי לב לזחזול אך אף פעם לא ייחסתי לו חשיבות הפעם הוא פשוט דחה אותי מאוד . אם הטפיל הנל תוקף אך ורק את המערכות הפנימיות אין כל סכנה לקיבת האדם ? בפתיחת הזימים של המרמיר נראו הרבה שכאלה נעים , כמובן שאת הראש אני מיד מוריד אך האם בכל זאת יש איזו סכנה למיטב ידיעתכם ? ושוב תודה רבה . אכלתי דגים כאלה ואני חי 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
כשרות מהודרת בדרך כלל פותרת את הבעיה
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|