|
היי בראשית דברי מודה אני לכל החברים שעוזרים ונותנים המלצות  . קראתי במאמר על מים מתוקים על דמויי "ציקדות",משהו עבד איתם....? יש המלצות או/ו לינקים לאתרים (איי ביי)ׂשאפשר לקנות את הדמויים הנ"ל. תודה מראש על העזרה.
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
לפי דעתי צ'יקדה זה הדמוי האולטימטיבי כל דג תוקף עליו דמוי שנותן חוויה מטורפת ויעיל ביותר בעצם הצ'יקדה מייצרת וויברציות ורעשים במים שמגעים את הדגים.
אומנם היא קצת יקרה אבל שווה כל שקל יום שישי האחרון בתחרות ניסיתי את כל הארסנל שלי כלום לא עבד רק צ'יקדות.
לא הייתי ממליץ להזמין מאיביי הצ'יקדות שם אומנם נראות טוב אך בזמן אמת לא יעילות.
ממליץ לקנות 5 ב 200 אצל דני כוכב הים יש לו את כל הצבעים והצורות
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
אחלה של דמוי בהחלט צריך להיזהר מהמחיר המפתה של איביי ולקנות משהו טוב... תפסתי איתה מושטים, ביניות וטרכונים בים:) רק להיזהר לא לתקוע אותה בסלעים 
|
|
|
|
|
למה הצידקות של האיביי לא עובדות משהו....?
|
|
|
|
|
מישהו עבד עם ציקדות של סטרייק פרו? אני הבנתי שהם קטלניים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מישהו עבד עם ציקדות של סטרייק פרו? אני הבנתי שהם קטלניים  אתה רציני בשאלתך?  אני לא מכיר משהוא שלא עובד איתם אחד הדמויים הטובים למים מתוקים ונותן תוצאות גם בים רק בעיה אחת יש איתו הוא יקררררררררררררררררררררררררררר 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישהו עבד עם ציקדות של סטרייק פרו? אני הבנתי שהם קטלניים  אתה רציני בשאלתך?  אני לא מכיר משהוא שלא עובד איתם אחד הדמויים הטובים למים מתוקים ונותן תוצאות גם בים רק בעיה אחת יש איתו הוא יקררררררררררררררררררררררררררר  באמת דמוי מעולה, חבל שהוא כזה יקר 
|
|
|
|
|
מי מוכר ציקדות של סטרייק פרו ה"כוכב הים".?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כמעט כל חנות דייג מחזיקה אותם וכן גם דני מכוכב הים בפתח תקווה.  אצל דני זה ציקדה + קפה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2013, 10:01:37 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כמעט כל חנות דייג מחזיקה אותם וכן גם דני מכוכב הים בפתח תקווה.  אצל דני זה ציקדה + קפה  שכחת: יחס + הסבר 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כמעט כל חנות דייג מחזיקה אותם וכן גם דני מכוכב הים בפתח תקווה.  אצל דני זה ציקדה + קפה  שכחת: יחס + הסבר  
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
כמעט כל חנות דייג מחזיקה אותם וכן גם דני מכוכב הים בפתח תקווה.  אצל דני זה ציקדה + קפה  שכחת: יחס + הסבר thumb;  לכם הוא מסביר עליי הוא רק יורד כל החיים !!!
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
כמעט כל חנות דייג מחזיקה אותם וכן גם דני מכוכב הים בפתח תקווה.  אצל דני זה ציקדה + קפה  שכחת: יחס + הסבר thumb;  לכם הוא מסביר עליי הוא רק יורד כל החיים !!! מצטער יובל, אין אייקון מתאים למצב 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי דעתי צ'יקדה זה הדמוי האולטימטיבי כל דג תוקף עליו דמוי שנותן חוויה מטורפת ויעיל ביותר בעצם הצ'יקדה מייצרת וויברציות ורעשים במים שמגעים את הדגים.
אומנם היא קצת יקרה אבל שווה כל שקל יום שישי האחרון בתחרות ניסיתי את כל הארסנל שלי כלום לא עבד רק צ'יקדות.
יובל אתה טועה, http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=11874.0הציקדות שהזמנתי, אני דג איתם כבר מעל שנה, הם ציקדות מעולות .. תפסתי עליהן הרבה מושטים ובניות .. יש להם וויברציות מעולות במים .. 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
יובל אתה טועה, http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=11874.0הציקדות שהזמנתי, אני דג איתם כבר מעל שנה, הם ציקדות מעולות .. תפסתי עליהן הרבה מושטים ובניות .. יש להם וויברציות מעולות במים ..  לדעתי תחליף להם את המשולשות שים לב שכל משולשת יותר גבוהה מהציקדה, תחליף למשולשות יותר קטנות זה לא בים שאתה חייב את זה... זאת דעתי 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|